Novice

Kategorija

Prikazano: 1 - 24 od 282 novic

Pogled: Mreža

 • Mreža (trenutni pogled)
 • Seznam

Razvrstitev: Datum ()

Novice:

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Planica 2023 - ogled poletov in prometni režim od četrtka do nedelje

  Planica bo tudi letos od 30. marca od 2. aprila gostila zaključek skakalne sezone s tremi tekmami v poletih. Zaradi odličnih rezultatov »slovenskih orlov« organizatorji vse dni pričakujejo veliko število obiskovalcev. Prednost na zadnjem delu poti do Planice bodo imeli avtobusi, ki bodo brezplačno vozili iz Kranjske Gore, za avtodome pa je predvideno parkiranje v kampu Špik.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Caravan Center Ljubljani vabi na pomladanski sejem 23. - 25. marec

  Caravan Center Ljubljana tudi letos vabi, da kamping sezono pričnete kar pri njih obiskov v času pomladnega hišnega sejma, ki bo potekal od četrtka, 23.3., do sobote, 25.3. Na ogled bodo številni novi avtodomi in počitniške prikolice, pripravil pa bodo tudi akcijske ponudbe nakupa dodatne kamping opreme.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Najem avtodoma Carthago pri RENT na OFF

  Najem avtodoma in raziskovanje zanimivih krajev z njim je prijetna počitniška izkušnja, ki jo priporočamo tudi vsem tistim, ki še razmišljajo o nakupu avtodoma. Izberite najem modernega avtodoma Carthago pri podjetju RENT na OFF in se zapeljite na ogled lepih krajev, plaž in zabaviščnih ter naravnih parkov v bližini Slovenije.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Planica – informacije za obiskovalce FIS svetovnega prvenstva v nordijskem smučanju

  Planica in Kranjska Gora bosta od 21. februarja do 5. marca gostili FIS svetovno prvenstvo v nordijskem smučanju. Organizatorji pričakujejo veliko obiskovalcev, zato smo zbrali koristne informacije za gledalce, ki bodo obiskali tekmovanja v Planici in koncerte v Kranjski Gori. Kako bo urejen dostop z vozili, vozni red vlakov, kje parkirati avtodom, kako do družinskih vstopnic za ogled skokov in tekov na smučeh ...

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Caravan Show Slovenija 2023 – River Camping Bled od 29. 9. do 1.10.

  V Sloveniji imamo nekaj več kot 100 kampov, skorajda 200 postajališč za avtodome, številne prodajalce avtodomov, počitniških prikolic, šotorov in dodatne opreme za kampiranje. Odločili smo se, da jeseni 2023 združimo vse na dogodku Caravan Show Slovenija, dodatno pa na kamping vikend povabimo še vse ljubitelje kampiranja.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Cene avtocestnih vinjet v Sloveniji, Avstriji, Švici, na Madžarskem, Češkem, Slovaškem ...

  Slovenija ima od lani elektronske vinjete za vožnjo po avtocestah in podobno imajo elektronske vinjete tudi na Madžarskem, Češkem, Slovaškem, v Romuniji in Bolgariji, v Avstriji pa uporabljajo kombinirani sistem elektronske in klasične vinjete. V Švici še vedno uporabljajo klasične vinjete. Preverili smo, na kaj morata paziti ob nakupu elektronske vinjete in kakšne so cene vinjet po Evropi.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Kranjska Gora uvaja brezplačen smučarski avtobus

  V Kranjski Gori bo letošnjo zimsko sezono ponovno vozil brezplačen smučarski avtobus, ki bo vsak dan povezoval naselja v bližini, Planico in tudi kamp Špik v Gozd Martuljku s smučiščem.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Matsport nudi akcijo na dodatno zimsko opremo vozila

  Trgovina Matsport omogoča celovito ponudbo avtomobilske zimske opreme. Za zimske pnevmatike smo večinoma že poskrbeli, so pa pripravili akcijo snežnih verig, strešnih kovčkov, prtljažnikov, nosilcev smuči ... Ob klasični trgovini, lahko vse izdelke naročite tudi preko splet in v nekaj dneh dobite na dom.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Obiščite adventne tržnice na avstrijskem Koroškem

  Od konca novembra pa vse do božičnega večera vas avstrijsko koroška mesta Celovec, Beljak, Vrba in Katschberg vabijo na adventne tržnice, kjer bodo tudi letos pripravili praznično vzdušje z vonjem po kuhanem vinu, punču in domačih piškotih. V Celovcu in Vrbi je tudi urejen camper stop.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Katero vinjeto kupiti za avtodom?

  Slovenija je v letu 2022 uvedla elektronske vinjete za vožnjo po avtocestah. Teh ni več potrebno lepiti na vetrobransko steklo vozila. Vinjeta je vezana na registrsko številko vozila, kupec pa ob nakupu vinjete prejme le potrdilo. Cene slovenskih vinjet pa bodo tudi v letu 2023 ostale enake kot v letu 2022.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  7 razlogov zakaj na družinsko smučanje na smučišče Obertauern

  Smučišče Obertauern je eno najboljših smučišč v Avstriji, ki se lahko pohvali z največ snežnimi padavinami. Lani so imeli na smučišču kar 2 metra debelo snežno odejo, letos pa imajo že konec novembra od 30 do 60 cm snega in smučarska sezona pa se je pričela že v petek, 25. novembra.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  V Decathlon po odlično pohodniško opremo za celo družino

  Trgovino Decathlon ljubitelji kampiranja poznamo po raznovrstni kamping opremi Quechua in njihovih šotorih. Vse pestrejša pa je tudi ponudba pohodniške opreme od čevljev do oblačil, vetrovk, nahrbtnikov in svetilk, izbirate pa lahko med pohodniško opremo za odrasle in tudi otroke.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Zimska oprema avtodomov in prikolic v Sloveniji ter po Evropi

  V zimskem času tudi avtodomi potrebujejo zimsko opremo. V večini držav je ta obvezna v primeru zimskih voznih razmer in glede na to, da avtodomi sodijo med težja vozila, priporočamo, da ob kvalitetnih zimskih pnevmatikah v opremo dodate še snežne verige in lopato. Preverili smo, kakšno zimsko opremo potrebujejo avtodomi in počitniške prikolice po Evropi npr. v Sloveniji, Avstriji, Italiji, Nemčiji, na Hrvaškem, v BiH, Srbiji, Franciji...

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Rovando center vabi na dneve odprtih vrat - 18. in 19. november

  Rovando center je center za kamping in karavaning v Slovenj Gradcu, kjer imate na enem mestu na ogled avtodome Carthago, počitniške prikolice Hobby, vrhunska klasična in električna kolesa, skiroje, skuterje, žare … Oba dneva 10% popust na nakup kamping opreme in vsa kolesa in kolesarsko opremo.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Hrvaško Zagorje – zeleni raj za kolesarje in ljubitelje kampiranja

  Ljubitelji kampiranja odlično poznajo hrvaško obalo, malo manj pa njeno notranjost. Ker je kampiranje v zadnjih letih vse bolj povezano s kolesarjenjem, tokrat predstavimo kolesarske poti v regiji Zagorje ob slovenski meji in možnosti kampiranje v termah Tuhelj in Termah Jezerčica.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Kaj vključuje dobro turistično zavarovanje?

  Presenečenjem na poti se nikoli ne boste mogli povsem izogniti. Lahko pa s turističnim zavarovanjem poskrbite, da ne boste imeli nepotrebnih, predvsem pa nepredvidljivo visokih stroškov, če se kaj zgodi. V številnih primerih boste lahko svojo pot nadaljevali brez posebnih tegob, predvsem pa vam zaradi zapletov ne bo zmanjkalo denarja.

Prikazano: 1 - 24 od 282 novic