Terme 3000 in Terme Ptuj bodo dobile nove adrenalinske tobogane

Datum objave
Kategorija
Statistika

Vsaka novost v slovenskih termah je dobrodošla, če pa gre za moderne in adrenalinske tobogane, pa je še toliko bolje. V Termah 3000 in Termah Ptuj do glavne sezone pričakujejo odprtje štirih toboganov, na obeh lokacijah pa imajo tudi urejena kampa, tako da oba priporočamo za počitniško družinsko kampiranje.

Kampiranje v termah je priljubljeno zaradi bogate dodatne ponudbe kopanja in wellnessa. V poletnih mesecih pridejo predvsem družine, izven sezone pa so pogosti obiskovalci tudi starejši turisti, ki radi uživajo v termalni vodni in odlični hrani.

Če imajo v kampu Terme 3000 na voljo samo parcele, pa v kampu Terme Ptuj nudijo tudi možnost najema mobilnih hišic in glamping vinskih sodov.

V obeh kampih nudijo tudi akcijske ponudbe na Avtokampi kartico npr. kampiranje 2 oseb že za 27 €, pripravili so tudi pakete kampiranja za družine. Vse akcije si lahko ogledate pri opisih kampov.

Še več adrenalinske zabave na bazenih Terme 3000 in Terme Ptuj

Samo letos bodo v obogateno bazensko ponudbo v Termah 3000 in Termah Ptuj vložili 2,5 milijona evrov.

Terme 3000 so znane kot tiste, ki imajo najbolj adrenalinske tobogane. Lokacija term je zanimiva tudi za kolesarjenje, poleti oa zelo uživajo otroci na številnih igralih.

Zunanji bazeni v Termah 3000 so že odprti, prav tako tudi tobogani Aqualoop, Kamikaza, 2 cevna tobogana Modri val in Črna luknja z dolžino 140 in 170 metrov in Mentol tobogan. Za najmlajše otroke so tudi že odprli nova vodna igrala, prenovili pa so tudi kopalno ploščad.

Predvidoma v prvi polovici julija pa bodo odprli še dva nova tobogana:

- Vesoljska luknja bo zavit in hiter adrenalinski tobogan

- Samorogov spust bo vključeval štiri drče, ki bodo odličen vodni poligon za tekmovanje vseh družinskih članov.

Bazene v Termah Ptuj vsako leto obišče 150.000 kopalcev, letos pa predvsem zaradi novosti pričakujejo še boljši obisk. Zunanje bazene vsako leto odprejo v začetku junija, ko gostje lahko uživajo v plavalnem bazenu, bazenu z valovi, otroškem bazenu in bazenu z masažami.

V Termah Ptuj imajo tudi enega največjih sistemov toboganov pri nas in tudi skakalnico. Predvidoma v začetku julija bodo odprli še dva nova tobogana:

- Twist bo 100 m dolg hiter in povsem zaprt tobogan rumeno oranže barve, ki bo v notranjosti deloval kot mavrica

- Sfera bo pisan tobogan s kombinacijo klasičnega drsalnega dela in prostora, kjer se bosta kopalca na drsalni blazini (tuba) za dve osebi vrtela, potem pa ju bo tok vode vrnil nazaj v drsalni del. Prvi takšen tobogan v Sloveniji.

Več o počitnicah v Termah 3000 in Termah Ptuj - www.sava-hotels-resorts.com