Novo leto v kampu Cavallino - Baia Holiday pri Benetkah

Datum objave
Kategorija
Statistika

V odličnem kampu Cavalino v bližini Benetk so se odločili, da v prazničnem decembru odprejo vrata in omogočijo zimsko kampiranje ter najem mobilnih hišic. Lokacija je zanimiva za ogled Benetk, praznične tržnice v kraju Jesolo in uživanje v wellnessu v kampu.

Božično – novoletne praznike lahko preživite v kampu Cavallino, ki bo odprt do 8. januarja 2024, na voljo pa so urejene parcele in mobilne hišice.

V sklopu kampa je za praznike odprt tudi hotel The Green Park, kjer so urejene sobe in apartmaji.

Gostom kampa je ob doplačilu na voljo lepo urejen wellness Panta Rey z notranjim bazenom in savnami, ki pa je odprt samo za odrasle osebe. Ob sredah in četrtkih nudijo posebno ceno 12 € za uživanje med 12 – 19h. Redna cena je 19 € na osebo.

Odprta je tudi restavracija Sabbioni, kjer so pripravili posebne praznične menije, imeli bodo tudi silvestrovanje, vendar pa so vsa mesta za najdaljšo noč v letu že zasedena.

Lokacija kampa Cavallino omogoča izlet z ladjico do Benetk ali pa do zanimivih otokov Murano ter Burano, ki večkrat dnevno pelje iz kraja Punta Sabbioni (6 km od kampa).

Priporočamo tudi obisk božično – novoletne tržnice v kraju Jesolo (11 km od kampa), ki je odprta vsak dan do 7. januarja. postavili so številne stojnice (lokacija Via Silvio Trentin – Piazza Mazzini - Piazza Aurora), imajo tudi drsališče, ob večerih so različne prireditve in koncerti, zelo znane pa so tudi peščene jaslice (lokacija Piazza Brescia, Jesolo). Na trgu Piazza Marconi so postavili šotor, kjer lahko praznike doživite v družbi Harryja Potterja.

Cena prazničnega kampiranja

Za termine okoli božiča so cene kampiranja za 2 osebi na parceli z elektriko od 46 €. Cene najema mobilnih hišic za 4 osebe so od 150 € na noč.

Za novo leto so cene kampiranja 2 oseb od 55 €, cena najema mobilnih hišic za 4 osebe pa je od 200 €.

Več informacij > www.campingcavallino.com