Kamp Rožac vabi na kampiranje na otok Čiovo pri Trogiru

Datum objave
Kategorija
Statistika
4884 ogledov

Kamp Rožac letos odpira kamping sezono že v sredo, 29. marca in tudi v sezoni 2023 omogoča ugodno kampiranje z Avtokampi kamping kartico. Zaradi dobre sence in peščene plaže kamp priporočamo družinam z otroki. Lani so v ponudbo dodali še nove mobilne hišice Premium, ki navdušijo s prostornostjo in lokacijo v bližini morja.

Kamp  Rožac leži na otoku Čiovo, ki je s kopnim in Trogirom povezan z mostom. Kamp ima parcele urejene na manjšem polotoku, kjer senco dajejo borovci. Odločite se lahko za kampiranje tik ob morju ali pa najem mobilnih hišic, ki so od plaže oddaljene samo 20 - 50 metrov.

Kampiranje in najem mobilnih hišic ob peščeni plaži

Parcele v kampu Rožac so opremljene z elektriko, vodo in odtokom, v osrednjem delu kampa pa je manjši del tudi neparceliran in tako cenovno dostopnejši. Šotoristom nudijo tudi ločen prostor ob desni strani plaže. Sanitarije v kampu so zelo lepo urejene, imajo pa tudi urejen prostor za oskrbo avtodoma.

Lani so kot novost postavili 17 Premium mobilnih hišic, ki so zamenjale stare hišice na prostoru v bližini morja. Gre za prostornejše hišice (33 m2) za 4 + 1 osebo. Vse mobilne hišice Rožac imajo dve spalnici, dve kopalnici, dnevni prostor s popolnoma opremljeno kuhinjo in teraso. Je pa v ponudbi še nekaj starejših hišic Comfort (dve spalnici, ena kopalnica) za 4+1 osebo, ki so cenovno ugodnejše.​

V kampu Rožac so psi dobrodošli, saj so dovoljeni na parcelah in v mobilnih hišicah, urejeni so tuši za pse in tudi pasja plaža. Lastniki čolnov se bodo razveselili možnosti privezov, sicer pa imajo v kampu še pekarno, restavracijo in lokal na plaži. Za otroke je urejeno manjše otroško igrišče, sicer pa je plaža, ki je kombinacija peska in proda, glavna lokacija dogajanja v kampu.

Kamp Rožac - cenejše kampiranje in najem mobilne hišice

V kampu Rožac je potrebno parcele in mobilne hišice za čas glavne turistične sezone (julij, avgust) rezervirati dovolj zgodaj, saj je običajno povpraševanje večje od zmogljivosti kampa. V času nizke sezone imajo tudi posebne akcije in nižje cene za kampiranje.​

Akcija na Avtokampi kartico

Kamp Rožac nudi dodaten popust na kampiranje imetnikom naše Avtokampi kamping kartice:

> akcijska cena 23 € velja za 2 osebi, psa z vključeno parcelo z elektriko v osrednjem delu kampa v terminih 29.3. - 4.6. & 4.9. - 5.11.

Za parcele ob morju se v terminih 1.4. - 4.6. & 4.9. - 31.10. na paketno ceno doplača 8 - 10 €.

Kamping kartico naročite tukaj in jo takoj dobite na mail > Avtokampi kartico

Vse informacije o ponudbi kampa Rožac in rezervacijah parcel ter najema mobilnih hišic dobite na www.camp-rozac.hr



Datum objave
Kategorija
Statistika
4884 ogledov