Kamp Mare Pineta vabi na ogled jadralske regate Barcolana

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Mare Pineta iz Sesljana / Sistiane vabi na kampiranje in ogled jadralske regate Barcolana, ki bo potekala v nedeljo, 8. oktobra 2023, ob 10.30. Izkoristite jesenske cene bivanja in pridite na regate, obiščete pa lahko tudi Devinski grad in se sprehodite po Rilkejevi poti.

V kampu Mare Pineta so pripravili posebno ponudbo samo za obiskovalce Avtokampi.si. Vse dni pred Barcolano se v Trstu veliko dogaja in kamp je oddaljen le nekaj kilometrov, s platoja pri kampu pa se vidi celotno dogajanje na jadralski regati.

Kamp ima odlično lokacijo za sprehode po Rilkejevi urejeni poti, ki pelje od kampa do Devinskega gradu (odprt od 9.30 do 17h), kjer je tudi muzej, ali pa do plaže v Sesljanu in apartmajskega naselja Portopiccolo.

V času nizke sezone v kampu Mare Pineta omogočajo 15% popust na našo kamping kartico na kampiranje na osnovnih parcelah in ta akcija letos velja do 9. oktobra, ko se kamp zapira.

Osnovna cena kampiranja za 2 osebi s parcelo in elektriko s popustom je 32 € na noč + doplača se taksa.

V kampu Mare Pineta omogočajo tudi najem mobilnih hišic, cene za nočitev za prvi vikend v oktobru pa so od 95 € na noč.

V kampu imajo nekaj otroških igral, odprti sta restavracija in trgovina, zunanji bazen pa bo ob lepem vremenu odprt še do nedelje. Lahko pa se po urejeni poti odpravite do plaže, ki je pod kampom in do katere je 15 - 20 minut hoje.

Direktne rezervacije za akcijske ponudbe po mailu na info@marepineta.com - lahko pošljete tudi v slovenščini.

Več o kampu Mare Pineta > www.marepineta.com