Kamp Mare Pineta vabi na ogled jadralske regate Barcolana 2024

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Mare Pineta iz Sesljana / Sistiane vabi na kampiranje in ogled jadralske regate Barcolana, ki bo potekala v nedeljo, 13. oktobra 2024, ob 10.30. Izkoristite jesenske cene bivanja in pridite na regate, obiščete pa lahko tudi Devinski grad in se sprehodite po Rilkejevi poti.

Kamp Mare Pineta, ki sodi v skupino kampov Baia Holiday,  je odlična lokacija za ogled regate in uživanje na jesenskem kampiranju. 

Vse dni pred jadralsko regato Barcolana, ki tradicionalno poteka na drugo oktobrsko nedeljo, se v Trstu veliko dogaja. Kamp je dogajanja oddaljen le nekaj kilometrov, večkrat dnevno pelje tudi lokalni avtobus (30 minut vožnje), s platoja pri kampu pa se vidi celotno dogajanje na jadralski regati.

Kamp ima odlično lokacijo tudi za pohod po Rilkejevi urejeni poti, ki vas v eni uri pripelje od kampa do Devinskega gradu (odprt vse dni od 9.30 do 17h, v torek je grad zaprt), kjer je tudi muzej. Cena vstopnic za muzej je 11 € za odrasle, otroci 7-14 let pa 6 €, upokojenci in študentje 8,50 €.

Priporočamo tudi pohod do plaže v Sesljanju, ki je pod kampom (15 minut hoje), in še naprej do zanimivega turističnega naselja Portopiccolo (30 minut hoje), ki je urejen v bivšem kamnolomu.

Kamp Mare Pineta je urejen v borovem gozdičku nad plažo v Sesljanu. Kamp omogoča klasično kmapiranje na parcelah in tudi najem mobilnih hišic. V kampu je tudi trgovina, restavracija in pa prenovljen lokal s prekrasno panoramsko teraso.

Cene jesenskega kampiranja so od 40 € do 70 € za dve osebi na parceli z elektriko (cena je odvisna od tipa parcele + taksa.

V kampu Mare Pineta omogočajo tudi najem mobilnih hišic za 4 - 6 oseb, cene za nočitev v oktobru pa so od 80 do 150 € na noč.

Direktne rezervacije za akcijske ponudbe po mailu na info@marepineta.com.

Več o kampu Mare Pineta > www.marepineta.com