Kamp Mare Pineta – ogled jadralske regate Barcolana

Datum objave
Kategorija
Statistika
5338 ogledov

Kamp Mare Pineta iz Sesljana oz. Sistiane vabi drugi oktobrski vikend kampiranje in ogled jadralske regate Barcolana, ki bo potekala v nedeljo, 9. oktobra. Pripravili so akcijsko ponudbo kampiranja in najema mobilnih hišic.

V kampu Mare Pineta so pripravili posebno ponudbo samo za obiskovalce Avtokampi.si. Vse dni pred Barcolano se v Trstu veliko dogaja in kamp je oddaljen le nekaj kilometrov, s platoja pri kampu pa se vidi celotno dogajanje na jadralski regati.

Kamp ima odlično lokacijo za sprehode po Rilkejevi urejeni poti, ki pelje od kampa do Devinskega gradu, kjer je tudi muzej, ali pa do plaže v Sesljanu in apartmajskega naselja Portopiccolo.

V času nizke sezone v kampu Mare Pineta omogočajo 20% popust na našo kamping kartico na kampiranje na osnovnih parcelah in ta akcija letos velja od 4. septembra do 10. oktobra. Osnovna cena kampiranja za 2 osebi je 22,50 €.

V terminu od 6. do 9. oktobra nudijo poseben paket kampiranja na parcelah Paradise in ceno 138 € za parcelo in do 4 osebe, elektriko, dodatno pa omogočajo nedeljski pozni odhod do 20h. Doplačilo turistična taksa. Akcija velja za rezervacije parcele do 24.9.

Najem mobilne hišice tip Blu Romantic za 4 osebe v terminu 6. do 9. oktober stane za 3 nočitve 198 € + možnost poznega odhoda v nedeljo do 20h. Doplačilo brisače, posteljnina, klima, takse. Akcija velja za rezervacije do 24.9.

V kampu imajo nekaj otroških igral, odprti sta restavracija in trgovina, zunanji bazen pa bo v oktobru žal že zaprt. Lahko pa se po urejeni poti odpravite do plaže pod kampom (15 - 20 minut hoje).

Direktne rezervacije za akcijske ponudbe po mailu na info@marepineta.com - lahko pošljete tudi v slovenščini.

Več o kampu Mare Pineta > www.marepineta.com

Datum objave
Kategorija
Statistika
5338 ogledov