Kamp Bi Village Fažanana poskrbi za aktivno družinsko kampiranje

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Bi Village v Fažani sodi med kampe ob hrvaški obali, kjer se vsak dan nekaj dogaja, zato je odlična izbira za družinsko kampiranje. Pohvalijo se lahko z odlično in raznoliko animacijo, velikim športnim centrom in adrenalinskim parkom, peščeno - prodnato plažo in bazeni. Izkoristite akcijske ponudbe, ki veljajo tudi v času glavne sezone.

Kamp Bi Village - Fažana - Avtokampi.si

Kamp Bi Village je vsako leto odprt od konca aprila do sredine oktobra, ko gostom ob urejenih parcelah ob morju nudijo tudi najem mobilnih hišic, apartmajev in sob. Lokacija kampa je v bližini Fažane in do centra kraja je le lep 15 minutni sprehod po urejeni poti ob morju.

Zaradi kvalitete je kamp za sezono 2022 s strani nemškega ADAC ocenjen s petimi zvezdicami in nazivom Superplatz, kar ga uvršča med 150 najboljših kampov v Evropi.

Kampiranje v Fažani

Kamp Bi Village ima nekaj več kot 1.000 parcel, ki so urejene v desnem delu kampa, kjer je sedaj že odlična senca dreves, ki so jih posadili pred 20 letih. Parcele v bližini plaže imajo tudi senco borovcev.

Pred letošnjo sezono bodo uredili nove kamping parcele Premium Beach v prvi vrsti ob morju, ki bodo opremljene z elektriko, vodo in odtokom.

V osrednjem delu kampa nudijo še nekaj parcel za pavšal. Cena sezonskega najema parcele je od 4.000 – 4.1000 € in vključuje do 6 oseb in otroke do starosti 5 let.

So pa v kampu Bi Village dobrodošli tudi kužki, za katere imajo urejene tuše, del plaže pa je označen kot pasja plaža.

Pod novico objavljamo nekaj akcijskih ponudb kampiranja npr. na kamping kartico in paketne ponudbe, celoten cenik kampiranja v kampu Bi Village pa je dostopen tukaj >>

Najem mobilne hišice, apartmajev in sob

Na različnih lokacijah v osrednjem in levem delu kampa omogočajo najem modernih mobilnih hišic za 2, 4 ali oseb, ki so opremljene z eno ali dvema spalnicama, imajo pa tudi nekaj hišic za velike družine s tremi spalnicami.

Letos bodo postavili mobilne hišice Premium Relax s privatnim jacuzzijem na terasi. Vse nove hišice bodo zelo prostorne, saj bodo površine kar 35 m2 in bodo imele dve spalnici, dve kopalnici ter popolnoma opremljeno kuhinjo, ob doplačilu bodo dovoljeni tudi psi.

V sklopu kampa je tudi apartmajsko naselje z raznoliki nastanitvami za 4 - 6 oseb, tik ob plaži pa so tudi lepo opremljene sobe za 2 osebi.

Bazeni, aktivnosti na plaži in šport

V kampu Bi Village imajo tri bazenske dele in v enem je voda tudi dodatno ogrevana. Za najmlajše je urejen tudi vodni park z igrali, manjšimi tobogani in gusarsko ladjo. V glavni sezoni organizirajo tudi plavalne tečaje.

Plaža v kampu je kombinacija peska in proda, gostom so na voljo ležalniki in senčniki ter številne možnosti aktivnosti od najema SUP desk in kajakov do vodnih skuterjev, šole jadranja, potapljaškega centra ter vedno zabavnega napihljivega aquaparka.

V kampu imajo tudi velik športni center, ki vključuje igrišča za nogomet, košarko, tenis, odbojko, mini golf, namizni tenis, lahko pa se odločite tudi za adrenalinski park Jangalooz, ki je urejen v krošnjah borovcev. V kampu omogočajo tudi najem gorskih koles, tako da se lahko odpeljete na izlet po notranjosti Istre.

V kampu organizirajo animacijo, ki je prilagojena starosti otrok, večerni mini disco in predstave, nogometne turnirje, aerobiko, zumbo, tečaje angleščine ....

Akcijske ponudbe kampiranja

V kampu Bi Village omogočajo števile akcijske ponudbe kampiranja, tako da jih lahko izkoristite in uživate ob morju po nižji ceni kampiranja.

Avtokampi kamping kartica

Od 10 do 25% popusta nudi kamp Bi Village gostom na kampiranje + gratis pes, ki bodo prišli z Avtokampi kamping kartico. Popust ne velja na parcelah v prvi vrsti obmorju in na King Size parcelah (150 m2).

Termini in popust:

> 25 % v terminih 28.4. – 4.6. & 10.9. – 18.10., min. bivanje 2 noči, od 28.5. – 4.6. pa 3 noči
> 20 % v terminu 4.6. – 18.6., min. bivanje 3 noči
> 15 % v terminih 18.6. – 23.7. & 20.8. – 10.9., min. bivanje 5 noči, od 16.7. – 23.7. in 20.8. – 27.8. pa 7 noči
> 10% v terminu 23.7. – 20.8., min. bivanje 7 noči

Paketna ponudba za 2 osebi

Kampiranje za 2 osebi – parcela Belvedere in Garden z elektriko in vodo, dodatne osebe doplačajo po ceniku:

> 21 € v terminih 28.4. – 11.6. & 10.9. – 18.10., min. bivanje 3 noči
> 26 € v terminih 11.6. – 25.6. & 27.8. – 10.9., minimalno bivanje 5 noči
> 31 € v terminih 2.7. – 9.7. & 20.8. – 27.8., minimalno bivanje 7 noči

Pri rezervaciji je potrebno omeniti kodo SOC ali ponudba paket za 2 osebi.

Družinski paket kampiranja v juliju in avgustu

V terminu od 9.7. – 20.8. omogočajo družinsko tedensko kampiranje na parcelah Belvedere in Garden z elektriko in vodo + 1 pes po posebni ceni:

> 49 € za 2 osebi
> 64 € za 4 osebe (1 oseba mora biti otrok do 12 let)
> 74 € za 6 oseb (1 oseba mora biti otrok do 12 let)

Minimalno kampiraje je 7 noči. Ob rezervaciji je potrebno omeniti kodo PF ali družinski paket.

Akcijske ponudbe se ne morejo kombinirati z drugimi popusti, doplačilo je prijava in turistična taksa.

Več o ponudbi kampa Bi Village >>