Novice

Kategorija

Prikazano: 1 - 24 od 616 novic

Pogled: Mreža

 • Mreža (trenutni pogled)
 • Seznam

Razvrstitev: Datum ()

Novice:

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Zabaviščni park Dalmaland - Biograd odpira nove bazene in tobogane

  Ob robu Biograda je že nekaj let odprt največji zabaviščni park na Hrvaškem, ki ga nekateri poznajo po imenu Fun Park Biograd. Sedaj ima novo ime Dalmaland in ob adrenalinskih vlakcih, gusarskem svetu, dinozavrih, hiši strahov odpirajo še drug del parka z bazeni, tobogani in vodnimi igrali.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Kamp Polidor v Funtani v skupini najboljših evropskih kampov

  Kamp Polidor številni že zelo dobro poznate, saj gre za enega najboljših majhnih kampov na Hrvaškem in tudi v Evropi. Lani so ob nagradi Naj kamp Adria prejeli tudi nagrado kamping portala Camping.info. Številne novosti so uvedli v zadnjih letih, letos pa v ponudbo dodajajo še dve luksuzni mobilni hišic Adria z bazenom in jacuzzijem.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  V Termah Snovik bodo odprli nov kamp

  Terme Snovik so edine terme v osrednjem delu Slovenije in predvidoma v juniju bodo v bližini apartmajskega naselja odprli manjši kamp in tako dopolnili svojo ponudbo. Kamp bo odprt čez celo leto.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Vabimo vas na Posavski festival pohodništva - objavljamo celoten program dogodkov

  Posavje tudi letos od aprila do junija vabi na Posavski festival pohodništva, ko bodo organizirali 38 raznolikih pohodov in tudi kolesarskih izletov, ki bodo potekali v okolici Krškega, Brežic, Bizeljskega, Sevnice, Radeč in Kostanjevice na Krki. Dogodke lahko povežete z bivanjem v tamkajšnjih kampih, avtodomarji pa lahko za izhodišče uporabijo tudi urejene PZA lokacije.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Kolesarska dirka Istria Gran Fondo v Umagu 14. in 15. april

  Ljubitelji kolesarstva si morate letos zabeležiti datuma 14. - 15. april, ko bo v Umagu potekal mednarodni kolesarski maraton Istria Gran Fondo. Gre že za deveti maraton po vrsti, ko bodo obiskovalcem ponudil bogat program. Preverili smo, kateri kampi bodo v tistem času v okolici Umaga in Novigrada že odprti.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Juventusova otroška nogometna akademija od 10. do 15. aprila v Poreču

  Iz Valamarja so nas obvestili, da bodo sredi aprila v sodelovanju z italijanskim nogometnim klubom Juventus v Poreču organizirali nogometno akademijo za otroke stare od 7 do 12 let. Ob tem so pripravili akcijske ponudbe bivanja v kampu Lanterna Premiuum in Istra Premium.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Adria Mobil prejela nagrado za inovativnost in najboljši promocijski video

  Slovenski proizvajalec avtodomov in počitniških prikolic je letošnji prejemnik Evropske nagrade za inovacije (EIA) na področju karavaninga za počitniško prikolico Adria Altea, sredi marca pa so prejeli še nagrado First Star - Golden Award za promocijski film in izjemno komunikacijo blagovne znamke v kategoriji Caravaning.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Osrednja Istra postaja vse bolj prepoznavna destinacija za aktivne počitnice

  Istrsko obalo že dobro poznamo, sedaj pa vam želimo predstaviti še njeno notranjost, predvsem širšo okolico Pazina, kjer imamo nekaj manjših kampov, ki so odlična izhodišča za kolesarjenje in pohodniške izlete, oglede manjših krajev, adrenalinske dogodivščine in gastronomske užitke.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Kakšne novosti pripravljajo v odličnem kampu Istra Premium v Funtani

  Kamp Istra Premium, ki je urejen ob robu Funtane v osrednjem delu Istre, sodi med najbolj moderno urejene hrvaške kampe. Namenjen je predvsem družinam in gostom, ki si želijo bogate dodatne ponudbe od bazenov s tobogani, animacije, športa in restavracij. Preverili smo novosti, ki jih pripravljajo za letos, in akcijske ponudbe kampiranja.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Kamp Adria Ankaran nudi dodatne parcele za pavšal

  Pavšal v kampu Adria v Ankaranu je zanimiv predvsem zaradi bližine, saj so gostje iz osrednje Slovenije v uri vožnje že na morju. V kampu so se odločili, da za pavšal ponudijo še nekaj novih parcel v osrednjem delu kampa.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Kamp Mon Perin z nagrado Superplatz in številnimi novostmi v sezono 2023

  Kampi na Hrvaškem sodijo med najbolje urejene kampe v Evropi in letos je z nazivom ADAC Superplatz bil nagrajen tudi kamp Mon Perin v Balah, kjer so v zadnjih letih postorili veliko na prenovi kampa in dodatni ponudbi. Lansko leto so v kampu zabeležili 290.922 nočitve, kar je 16% več kot v predhodnem letu.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Kakšne novosti pripravljajo v kampih Valkanela, Amarin in Veštar

  Kampi v Vrsarju in Rovinju so zelo priljubljeni, saj gre za dve turistično zanimivi destinaciji v Istri. V podjetju Maistra so za novo kamping sezono pripravili številne novosti, tudi letos pa bo omogočeno cenejše kampiranje z Avtokampi kartico, ko bosta dve osebi lahko kampirali že za 19 - 23 € na noč.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  V kampu Velenje se odpira nova restavracija

  Kamp Velenje je lani prevzel nov lastnik in v samo nekaj mesecih so poskrbeli, da je bilo urejeno vse potrebno za odprtje kampa ob Velenjskem jezeru. V teh dneh zaključujejo še s prenovo restavracije, ki bo vrata odprla v petek, 24. februarja 2023.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Banki Green Istrian Village - nov kamp z wellnessom v notranjosti Istre

  Notranjost Istre je zanimiva predvsem za ljubitelje mirnih lokacij, brez gneče na ulicah, ki radi uživajo v lokalnih gastronomskih dobrotah, kolesarjenju, sprehajanju ... V bližini Tinjana bodo letos predvidoma v začetku julija odprli povsem nov kamp, ki bo s kategorizacijo štirih zvezdic sodil med modernejše kampe z wellness ponudbo. Gre za kamp Banki Green Istrian Village, ki bo ob kampiranju omogočal tudi najem mobilnih hišic in glamping šotorov slovenskega proizvajalca Adria Dom.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Robeta Adonis je z inovativnimi rešitvami navdušil na sejmu v Stuttgartu (video)

  Podjetje Robeta je na nedavnem sejmu CMT Stuttgart v Nemčiji predstavilo povsem nov avtodom Robeta Adonis. Gre za 5,93 m dolg avtodom narejenega osnovni Mercedes Benz, ki predstavlja sam vrh Robetine flote avtodomov in je hkrati sinonim luksuza in prestiža. Objavljamo video posnetek novega avtodoma.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Mala slovenska avtocestna počivališča prijaznejša tudi do avtodomarjev

  DARS je odprl prvo prenovljeno malo avtocestno počivališče. Gre za počivališče Studenec sever na primorski avtocesti, ki ob celotni prenovi in dodatni ponudbi vključuje tudi parkirni prostor za avtodome in oskrbovalni camper stop stebriček za oskrbo počitniških vozil.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Terme Paradiso imajo nov camper stop in prenovljene savne

  V Termah Paradiso v Dobovi, ki so tudi letos prejele nagrado Naj kopališče v kategoriji malih termalnih kopališč, so sredi oktobra odprli novo postajališče za avtodome in tudi prenovljene savne ter prenovljena FKK bazena za nudistično kopanje.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Novosti v ponudbi kampa Porton Nature Hideouts v Rovinju

  Rovinj je že od nekdaj velja za eno najlepših destinacij ob hrvaški obali. Stari del mesta je urejen ob vznožju hribčka s cerkvico Sv. Evfemije, do koder pridete po ozkih ulicah s številnimi majhnimi trgovinicami in lokali. V neposredni bližini centra mesta leži prenovljen kamp Porton Nature Hideouts (bivši kamp Porton Biondi), kjer so letos dopolnili ponudbo z unikatnimi mobilnimi hišicami.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Adria Supersonic – nov integriran avtodom na osnovi Mercedes-Benz

  V Adria Mobil so odkrili tančico nad glavno letošnjo novostjo - avtodom Supersonic narejen na osnovnem vozilu Mercedes-Benz. Gre za nov integriran avtodom Adria, ki pomeni vrhunec ponudbe, prefinjen dizajn, inovativnost, zmogljivost in izkušnje.

Prikazano: 1 - 24 od 616 novic