Novice

Kategorija

Prikazano: 1 - 24 od 602 novic

Pogled: Mreža

 • Mreža (trenutni pogled)
 • Seznam

Razvrstitev: Datum ()

Novice:

 • Objavljeno v kategoriji Novo

  Robeta Adonis je z inovativnimi rešitvami navdušil na sejmu v Stuttgartu (video)

  Podjetje Robeta je na nedavnem sejmu CMT Stuttgart v Nemčiji predstavilo povsem nov avtodom Robeta Adonis. Gre za 5,93 m dolg avtodom narejenega osnovni Mercedes Benz, ki predstavlja sam vrh Robetine flote avtodomov in je hkrati sinonim luksuza in prestiža. Objavljamo video posnetek novega avtodoma.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Mala slovenska avtocestna počivališča prijaznejša tudi do avtodomarjev

  DARS je odprl prvo prenovljeno malo avtocestno počivališče. Gre za počivališče Studenec sever na primorski avtocesti, ki ob celotni prenovi in dodatni ponudbi vključuje tudi parkirni prostor za avtodome in oskrbovalni camper stop stebriček za oskrbo počitniških vozil.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Terme Paradiso imajo nov camper stop in prenovljene savne

  V Termah Paradiso v Dobovi, ki so tudi letos prejele nagrado Naj kopališče v kategoriji malih termalnih kopališč, so sredi oktobra odprli novo postajališče za avtodome in tudi prenovljene savne ter prenovljena FKK bazena za nudistično kopanje.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Novosti v ponudbi kampa Porton Nature Hideouts v Rovinju

  Rovinj je že od nekdaj velja za eno najlepših destinacij ob hrvaški obali. Stari del mesta je urejen ob vznožju hribčka s cerkvico Sv. Evfemije, do koder pridete po ozkih ulicah s številnimi majhnimi trgovinicami in lokali. V neposredni bližini centra mesta leži prenovljen kamp Porton Nature Hideouts (bivši kamp Porton Biondi), kjer so letos dopolnili ponudbo z unikatnimi mobilnimi hišicami.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Adria Supersonic – nov integriran avtodom na osnovi Mercedes-Benz

  V Adria Mobil so odkrili tančico nad glavno letošnjo novostjo - avtodom Supersonic narejen na osnovnem vozilu Mercedes-Benz. Gre za nov integriran avtodom Adria, ki pomeni vrhunec ponudbe, prefinjen dizajn, inovativnost, zmogljivost in izkušnje.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Arena Hospitality Groupa širi ponudbo na smučišče Mokrine / Nassfeld

  Podjetje Arena Hospitality Group, ki ga ljubitelji kampiranja poznamo po kar osmih kampih v Medulinu, Puli, Premanturi in Banjolah, nadaljuje s širitvijo poslovanja tudi v Avstrijo. Tik pod smučiščem Mokrine / Nassfeld so kupili hotel Franz Ferdinand Mountain Resort.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Park Cukarca - nov doživljajski park v Šentvidu pri Stični

  V bližini Šentvida pri Stični so odprli nov doživljajski Park Cukarca. Gre za največji tak park na Dolenjskem, ki vključuje kolesarski park, veliko umetno plezalno steno, adrenalinski park primeren tudi za otroke in učno pot z didaktičnimi igrali. Park lahko obiščete z družino ali prijatelji, lahko pa se odločite, da vaš otrok v parku praznuje rojstni dan.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Ralf Schumacher bo uporabljal slovenski avtodom Robeta

  Ralf Schumacher bo v nedeljo, 27.6., prišel v Slovenijo in postal globalni ambasador in poslovni partner slovenskega podjetja Robeta, kjer bo v uporabo prevzel promocijski avtodom Robeta model Apollo.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Depo za avtodome, prikolice in čolne v Ljubljani

  V Ljubljani je za lastnike avtodomov, počitniških prikolic in čolnov velik problem, kjer parkirati oz. shraniti vozilo ali prikolico, ko ni v uporabi. Našli smo rešitev – varovan in 24 ur na dan dostopen varovan depo za počitniška vozila.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Kamp Polidor, Funtana - nove kamping parcele in luksuzne hišice z bazeni

  Kamp Polidor – Funtana ste številni že obiskali, saj gre za najboljši majhen kamp v Istri, ki je odprt čez celo leto. Korona kriza jih ni ustavila in nadaljuje se širitev kampa, ki bo poleg novih kamping parcel in recepcije, vključevala tudi luksuzne vile s privatnimi bazeni.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Mobilne hišice Adria dopolnjujejo ponudbo Term Olimia

  V sklopu Term Olimia v Podčetrtku deluje tudi kamp Natura, kjer so ponudbo kampiranja skupaj z avstrijsko agencijo Gebetsroither dopolnili z možnostjo najema luksuznih mobilnih hišic slovenskega proizvajalca Adria Dom. V sklopu glamping resorta Olimia Adria Village pa lahko prespite tudi v glamping šotorih.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Zimsko kampiranje omogočeno tudi v Puli in Medulinu

  Letos ni izgovorov, da ne bi mogli vsaj kakšen sončen vikend preživeti ob morju, saj imamo kar nekaj odličnih novih lokacij kampov, ki bodo odprti čez celo leto. Tudi jug Istre ni več izjema, saj bosta pozimi odprta kampa Arena Stoja v Puli in Arena Grand Kažela v Medulinu.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Negativen test namesto karantene ob povratku v Slovenijo

  Vlada je na sobotni seji spremenila odlok o izvajanju ukrepov na mejnih prehodih. Od ponedeljka, 28.9., se bo možno vrniti v Slovenijo tudi iz držav na rdečem seznamu, ob tem pa se z negativnim testom na koronavirus izogniti 10 dnevni karanteni.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Solbio poskrbi za naravi prijazno uporabo kemičnega stranišča

  Vsi bi radi kampirali v neokrnjeni naravi, uživali ob lepih rekah in se kopali v čistem morju. Pa smo za to pripravljeni tudi kaj storiti? Že samo uporaba kemičnih stranišč je sedaj lahko povsem naravna - samo zamenjati je potrebno kemikalije za naravno sanitarno tekočino SOLBIO!

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Kamp Njivice z novim sanitarnim objektom in akcijo na kamping kartico

  Otok Krk je pri kampistih priljubljen zaradi bližine, lepih plaž in dobre dodatne ponudbe. Kamp Njivice, ki je bil v zadnjih letih popolnoma prenovljen, sodi med najboljše na Krku in Kvarnerju. V sezoni 2020 bodo zgradili nov sanitarni objekt, kamp pa bo pridobil kategorizacijo 4 zvezdic.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  NaZraku.si poskrbi za nakup šotora in kamping opreme

  Kampiranje bo letos še bolj priljubljeno, saj v danih razmerah počitnice v naravi pomenijo najbolj varno obliko dopusta. Šotorjenje je osnovna oblika kampiranja, ki je cenovno najbolj dostopna. Za vso potrebno kamping opremo in odlične šotore poskrbijo kar v slovenski trgovini NaZraku.si, kjer lahko vse izdelke naročite tudi na spletni strani.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Otroške pobarvanke z motivi počitniških vozil Adria

  Korona virus nam je v zadnjih dneh precej spremenil življenjske navade. Vsak dan spremljamo informacije o širitvi virusa doma in po svetu, šole in vrtci so zaprti, gospodarstvo se je skorajda ustavilo. Ker pristojni pravijo, da je najbolje, da ostanemo doma, smo za otroke pripravili nekaj pobarvank z motivi risanih junakov in počitniškimi vozili Adria.

Prikazano: 1 - 24 od 602 novic