Kamp Adria Ankaran nudi dodatne parcele za pavšal

Datum objave
Kategorija
Statistika
5873 ogledov

Pavšal v kampu Adria v Ankaranu je zanimiv predvsem zaradi bližine, saj so gostje iz osrednje Slovenije v uri vožnje že na morju. V kampu so se odločili, da za pavšal ponudijo še nekaj novih parcel v osrednjem delu kampa.

kamp Adria Ankaran - nove pavšalne parcele - Avtokampi.si

Kamp Adria Ankaran sodi med večje kampe v Sloveniji in je priljubljen predvsem pri družinah, saj so v zadnjih letih izboljšati ponudbo za otroke, v glavni sezoni imajo tudi animacijo, uredili so otroško igrišče z gusarsko ladjo na plaži, najbolj privlačen pa je zunanji bazen.

NOVO - letos bodo v kampu Adria dodatno poskrbeli še za najstnike in v animacijskem prostoru uredili game room z video igrami, v morje pa za njih in vse ostale aktivne postavili igralni park na vodi.

Lokacija kampa je zanimiva tudi za sprehode ob morju, saj so v bližini kampa lani uredili nov park in zanimivo leseno pot do plaže školjk, lahko pa se s kolesom odpravite na izlet do Kopra in Izole.

Ob urejeni plaži, ob kateri je tudi veliko sence, imajo v kampu tudi urejeno plažo za pse.

Nove pavšalne parcele v Ankaranu

Letos so se v kampu Adria Ankaran odločili, da za pavšal namenijo še nekaj novih parcel od morja oddaljenih cca 150 metrov.

Pavšal je na voljo v terminu od 15.4. do 15.10., v zimskem času pa sama prikolica lahko ostane na parceli, edino predprostor je potrebno pospravit. Omogočajo pa pavšal za fizične in tudi pravne osebe.

Cene pavšala je odvisna od velikosti in lokacije parcele. Za fizične osebe so cene:

• osnovna parcela v velikosti 70 – 90 m2: 3.350 €

•osnovna parcela v velikosti med 91 in 110 m2: 3.750 €

• parcela v velikosti med 111 in 125 m2: 3.900 €

• premium parcela izven cone 1, vemdar v bližini morja: 5.000 €

Cena pavšala za pravno osebo je višja za 300 €.

Cena pavšala v kampu Adria Ankaran vključuje 10 oseb. Dodatno se lahko doplača še za 4 dodatne osebe po 150 €.

Gostje na pavšalu imajo možnost nakupa cenejše vstopnice za uporabo notranjega in zunanjega bazena.

Več o ponudbi pavšalnega najema parcel v kampu Adria Ankaran > www.adria-ankaran.si, lahko pa tudi pošljete mail na recepcijo kampa camp@adria-ankaran.si ali pokliče na tel. 05 663 73 50.

Datum objave
Kategorija
Statistika
5873 ogledov