Kateri kampi na Hrvaškem bodo odprti za božič in novo leto - cene kampiranja in najema mobilnih hišic

Datum objave
Kategorija
Statistika
11097 ogledov

Adventni čas je že skorajda tukaj, zato smo preverili, kateri kampi na Hrvaškem bodo odprti v prazničnem decembru in bodo omogočali novoletno kampiranje ter najem mobilnih hišic. Izkoristite akcijske ponudbe in ugodne cene ter preživite novo leto ob morju ali v termah.

Novo leto v kampih na Hrvaškem - cene kampiranja in najema mobilnih hišic - Avtokampi.si

V številnih krajih na Hrvaškem bodo v decembru pripravili adventne tržnice, po božiču pa tudi novoletne koncerte. Glede na zadnja leta imajo zelo dober program v mestih Poreč in Pula v Istri, na Kvarnerju v mestih Krk, Omišalj, Njivice in Baška ter v Malem Lošinju. Veliko dogajanja je tudi v Zadru in Splitu, kjer bo tudi veliko silvestrovanje.

Za kampiranje v nekaterih kampih veljajo akcijske ponudbe na Avtokampi kartico, za najem novoletni najem mobilnih hišic, pa lahko cene preverite na portalu MobilnaHišica.si

Kampi Istra - novoletno kampiranje in najem mobilnih hišic

Kamp Polidor, Funtana - odprt čez celo leto

Eden najboljših majhnih kampov družinski kamp, ki je letos v ponudbo dodal tudi wellness s savno in jacuzzijem, ki ga lahko rezervirate privatno za uživanje v dvoje.

Kamp ima urejene kamping parcele, ogrevane sanitarije, otroško igralnico, dodatno pa tudi možnost najema mobilne hišice. Najbolj priljubljene so hiške z jacuzzijem ali ogrevanim manjšim bazenom pred teraso hiške.

V Poreču, ki je od kampa Polidor oddaljen le 5 minut vožnje oz. se lahko tudi s kolesom zapeljete do centra, bodo od 11.12. do 7.1. imeli pester praznični program z adventno tržnico, drsališčem in številnimi koncerti ob vikendih. Na silvestrovo bo imel koncert Petar Grašo.

Cena novoletnega kampiranja je za 2 osebi 19 € na noč z vključeno parcelo in ta cena velja za imetnike Avtokampi kartice. Elektrika se doplača 0,20 € / kWh, doplača se tudi taksa in prijava. Otroci do 12. let bivajo brezplačno.

Mobilne hišice v kampu Polidor so za novoletni termin večinoma že rezervirane, so pa še proste za decembrske vikende, ko so cene nekje od 65 € naprej.  Cene hišic se spreminjajo glede na povpraševanje.

Kamp Istra Premium, Funtana - odprt predvidoma do 15.1.

Odličen kamp z vrhunsko otroško animacijo in notranjimi igralnicami, kar je dobrodošlo za praznično kampiranje. Kamp bo letos odprt do 15.1., potem pa ga bodo zaprli za 14 dni in ponovno odprli 15.3.2024.

V kampu bo za praznike odprtih več restavracij, omogočajo pa brezplačen prevoz do bližnjega Valamar hotela Diamant pri Poreču, kjer imajo notranji bazen z ogrevano vodo, wellness in fitnes.

Lokacija je super za sprehode ali kolesarjenje ob morju, na voljo so športna igrišča, atraktiven mini golf...

Praznični program v kampu Istra Premium - od 23.12 pa vse do 1.1. bo v kampu potekala praznična animacija v Maro Clubu. Od 27.12. do 2.1. bo v kampu odprt tudi wellness, kjer bodo na voljo finska savna in masaže.

V nedeljo, 31.12., bo ob 12h potekalo Maro silvestrovanje, zvečer pa bo med 18.30 - 21h goste zabaval DJ Fabris, med 21.30 - 2h pa skupina Le Monde band.

Posebne praznične menije so pripravili v treh odprtih restavracijah v kampu, na 1.1. ob 12h pa bo poptekalo organizirano kopanje v morju, ko bodo kopalci deležni toplih napitkov in tudi praktičnih nagrad.

Cena kampiranja z Avtokampi kartico je 37€ za 2 osebi, psa in parcelo Bella Vista Comfort Mare. Otroci do 12 let bivajo brezplačno. Na parcelah bliže morja je cena od 47 - 60 € na noč.

Cena najema mobilne hišice za novo leto je od 96 do 115 €. Gre za moderne hišice z dvema spalnicama, dvema kopalnicama, kuhinjo in veliko teraso z žarom. Ogrevanje je urejeno s klimatsko napravo. Mobilne hišice z bazenom ali jacuzzijem so za novoletne termin že polne, se jih pa da najeti za adventne vikende.

Kamp Porto Sole, Vrsar - odprt čez celo leto

Kamp Porto Sole v Vrsarju je tudi letos odprt čez celo leto in tako zanimiv za novoletno kampiranje. Prednost kampa je bližina mesta in pa številne urejene sprehajalne poti ob morju in možnosti kolesarjenja.

Zimsko kampiranje je omogočeno na vseh parcelah, tiste ob morju so malce dražje, vendar pa je tam prenovljen sanitarni objekt, ki je tudi ogrevan, v gornjem nadstropju pa vključuje tudi wellness kopalnice, ki jih lahko najamete. Gre za privatne kopalnice s savno ali jacuzzijem.

Za zimsko kampiranje so v kampu Porto Sole pripravili akcijsko ponudbo in ceno 22 € na noč, ki velja do 23.3. 2024 in vključuje standardno parcelo, 2 osebi, psa in elektriko, brezplačno bivajo tudi otroci do 12. leta, pijačo dobrodošlice in 30% popust na masaže. Akcijska cena velja v primeru min 2 nočitev. Parcele pri morju so dražje npr. za do 6 oseb za člane kluba Maistra že od 26 do 38 €.

Mobilne hišice v kampu Porto Sole so za silvestrovo že zasedene, so pa proste v preostalih decembrskih terminih, ko so cene najema od 67 € na noč.

Kamp Arena Grand Kažela, Medulin - odprt čez celo leto

Kamp Arena Grand Kažela bo tudi letos odprt čez celo leto in v kampu bodo pripravili tudi nekaj prazničnega vzdušja ter animacijo, saj imajo za otroke urejeno notranjo igralnico.

Lokacija kampa nudi veliko sprehajalnih in kolesarskih poti v okolici Medulina, lahko se odpeljete na izlet na Kamenjak in na ogled praznične Pule in tamkajšnjega akvarija.

V zimskem času so na voljo sončne parcele, kjer je na voljo tudi ogrevan sanitarni objekt št.2. Cena kampiranja za 2 osebi za novo leto je od 26 do 28 € za parcele v osrednjem delu kampa z elektriko in od 34 do 36 € za parcele pri morju. Otroci do 12. leta bivajo brezplačno, ostali doplačajo 7 € na noč. Za kampiranje daljše od 7 noči nudijo dodaten 10% popust.

Cena novoletnega najema mobilnih hišic za 4 – 5 oseb je od 95 - 130 €, višja cena velja za hišice v prvi vrsti ob morju. Vse hišice so na sončni lokaciji in so opremljene z dvema spalnicama, kuhinjo, kopalnico, teraso, ogrevanje je urejeno s klimatsko napravo.

Kampi na Kvarnerju - advent & novo leto na Krku in Lošinju

Kamp Omišalj – otok Krk - odprt čez celo leto

V Omišlju in Njivicah pripravijo pester praznični program in enako bo tudi letos, ko bodo lepo okrasili središče kraja (od kampa je 20 minut hoje ali 5 minut s kolesom), pripravili bodo tudi adventno tržnico in različne koncerte.

Kamp Omišalj je moderno urejen kamp na otoku Krk, ki gostom nudi sončne parcele in najem mobilnih hišic. V sklopu kampa je tudi mini ZOO in otroška igrala, žal pa letos ne bo dodatne animacije in tudi konoba bo zaprta čez zimo.

Cena kampiranja z Avtokampi kartico za 2 osebi na osnovnih parcelah z elektriko je že od 23 €, od 1.1. naprej pa bo ta cena 27 €. Dodatno velja akcija bivate 7, plačate samo 6 nočitev. Cene na parcelah ob morju so za 2 osebi od 31 € na noč. Otroci do 12. leta bivajo brezplačno.

Novoletni najem mobilne hišice Omišalj za 4 + 2 osebi stane od 71 -  76 € na noč za hišice v osrednjem delu kampa, hišice v drugi vrsti ob morju stanejo od 101 €, v prvi vrsti pa od 111 € na noč. Cene se spreminjajo glede na povpraševanje.

Kamp Ježevac, Krk - odprt predvidoma do 8.1.

V mestu Krk vsako leto pripravijo pestro adventno dogajanje s tržnico in koncerti, ki potekajo večinoma med vikendi, bo pa tudi prazničen program v času od božiča do novega leta.

Kamp  Ježevac bo odprt predvidoma do 8. januarja, potem pa se bo predvidoma ponovno odprl 1. marca. Lokacija kampa je tik ob mestu Krk, tako da je odlična izbira za novoletno kampiranje. Med prazniki bo v kampu odprta restavracija, nekaj bo tudi otroške animacije, gostom je na voljo tudi ogrevan sanitarni objekt.

Cena kampiranja z Avtokampi kartico na parcelah comfort za 2 osebi z vključeno parcelo z elektriko je do konca decembra 23 €, od 1.1. naprej pa bo ta cena 27 €. Na parcelah bliže morja so cene za 2 osebi od 31 €. Otroci do 12. leta bivajo brezplačno.

Novo leto v mobilnih hišicah v kampu Ježevac - na voljo je le še nekaj prostih mobilnih hišic, cena najema pa je od 60 do 80 € na noč (akcija za zgodnje rezervacije).

Kamp Bor, Krk - odprt čez celo leto

Nad mestom Krk je celo leto odprt tudi kamp Bor. Od kampa do mesta je približno 10 minut hoje. Gostom so na voljo lepo urejene parcele in ogrevan sanitarni objekt. V kampu lahko kupite tudi njihovo olivno olje in odlično vino.

Cena kampiranja s kamping kartico za 2 osebi je v zimskem času samo 21 €. Otroci do 12 let bivajo brezplačno.

Kamp Čikat, Mali Lošinj - otok Lošinj - odprt čez celo leto

Na Lošinju bodo tudi letos pripravili pester praznični program, ki se bo v Malem Lošinju pričel že v začetku decembra s prižigom prvih adventnih sveč in zaključil s silvestrskim koncertom mladih glasbeniki, ki so nastopili na hrvaški televiziji v sklopu priljubljene oddaje pevci iz strani A, ki izvajajo hrvaške in tuje uspešnice.

Kamp Čikat bo pripravil že tradicionalno novoletno kampiranje, ko bodo okrasili kamp in na silvestrovo v restavraciji kampa pripravili večerjo z živo glasbo. Lokacija je super za sprehode ob morju, kolesarjenje, ogled Malega Lošinja z muzejem Apoksiomena in uživanjem v lepi naravi.

Ob doplačilu je gostom kampa Čikat omogočen tudi vstop v bazen (20% popust na redne cene) in wellness hotela Punta v kraju Veli Lošinj.

Cena kampiranja v Čikatu je 23,20 € za 2 osebi z vključeno parcelo z elektriko in ogrevanimi sanitarijami. Cena velja za vse tipe parcele, otroci do vključno 12. leta pa bivajo brezplačno. Doplačilo za dodatno osebo je 6,10 €, za psa 2 €, doplača se tudi taksa.

Cena najema mobilnih hišic za 4 osebe v terminu novega leta od 80 € do 97 €, za hišice pri morju pa je cena od 116 do 121 €.

Novoletno kampiranje v Dalmaciji

Kamp Falkensteiner Zadar - odprt čez celo leto

Kamp Falkensteiner Premium leži na severnem delu Zadra, tako da je gostom na voljo enostaven dostop do mesta ( s kolesom, lokalnim avtobusom, peš). Ob kampu je tudi hotel, kjer je bo tudi za novo leto gostom kampa omogočeno kopanje v notranjem ogrevane bazenu (doplačilo za bazen 10 € za odrasle osebe, otroci mlajši do 12 let gratis, otroci 12 - 16 let  5 €, doplačilo za hotelski wellness z bazenom 27 € na odraslo osebo).

V centra Zadra je v decembru veliko dogajanja, koncertov in stojnic, pripravijo tudi veliko silvestrovanje, nekaj dogajanja v dneh pred novim letom bo tudi v samem kampu oz. hotelu.

V kampu Falkensteiner Premium imajo ogrevan sanitarni objekt, urejena so otroška igrala, odprta bo restavracija in manjši wellness ob robu kampa, ki je namenjen samo odraslim osebam.

Cena kampiranja do 31.12. je na Avtokampi kartico za 2 osebi za osnovno parcelo z elektriko samo 23 €, od 1.1. naprej pa bo cena 27 €. Na parcelah bliže morja je cena kampiranja za dve osebi od 45 do 70 €. Otroci od 6 do 12 let doplačajo 7 €.

Cena najema mobilnih hišic za novo leto za 2 osebi 85 €, za 4 osebe 115 € in za 6 oseb 125 €.

Kamp Stobreč, Split - odprt čez celo leto

Kamp Stobreč leži na južnem delu Splita, tako da je s centrom mesta povezan z lokalnim avtobusom, lahko pa se odpravite tudi s kolesom. Za novo leto bo v centru Splita koncert glasbenikov Doris Dragović, Grše te Kuzma i Shaka Zulu.

V Splitu se v decembru veliko dogaja, pripravijo adventne stojnice na rivi, koncerte in silvestrovanje. V kampu Stobreč bo za novo leto (15.12. - 15.1.) odprt tudi wellness s savnami in jacuzziji, odprta bo tudi restavracija, kjer bo nekaj prazničnega dogajanja.

Cena zimskega kampiranja v kampu Stobreč je za imetnike Avtokampi kartice  za 2 osebi samo 23 €, če pa boste v kampu ostali vsaj 3 noči, je cena 20 € na noč. Te cene veljajo do 31.12., od 1.1. pa bo akcijska cena na kartico 27 €, zimska cena pa 23 €. Otroci od 5-12 let doplačajo 3,50 €, doplača se tudi turistična taksa.

Mobilna hišica za 4 osebe v decembru stane od 70 €, premium hišice, ki so tudi malo večje, pa stanejo od 95 do 100 €.

Kamp Lavanda, Orebić - Pelješec - odprt čez celo leto

Odličen in moderno urejen kamp nudi sončne terasaste parcele. Kamp je odprt čez celo zimo, lokacija pa je malo pred Orebićem. Imajo tudi lepo urejene in ogrevane sanitarije.

Cena kampiranja za novo leto je 21 € na noč za 2 osebi na parcelah Standard, Comfort, Premium ali Superior, kampiranje v prvi vrsti ob morju pa stane za 2 osebi 26 €.  Omogočajo tudi zimski pavšal od 15.11. - 1.4. za 1.800 €.

Cena najema mobilne hišice za 2 osebi je od 63 €, hišice za 4 osebe (40m2) za 4 osebe je 79 €, za mobilne hišice z jacuzzijem pa je cena najema 95 - 105 €, vendar je možna uporaba jacuzzije le ob najemu za min. 5 noči.

Omogočajo tudi mesečni najem mobilne hišice od 15.11. naprej že od 900 €, za 14 dni pa od 630 €, za hišico z jacuzzijem pa je cena za 14 dnevni najem 840 € oz. 1.200 € za mesečni najem.

Kamp Lupis, Lovište – Pelješac - odprt čez celo leto

Kampiranje pri Mariji in Đaniju lahko rečemo, ki poskrbita, da se ima vsak gost lepo in podaljša predvideno bivanje v Lovištu še za kakšen dan, dva ali pa kar cel teden. Kamping parcele urejene med oljkami, vrhunske sanitarije, predvsem pa mir in lepo naravno okolje.

Cena kampiranja s kamping kartico je 23 € za 2 osebi, otroci 3 - 12 let doplačajo 6 €.

Novo leto v termalnih kampih na Hrvaškem

Kamp Terme Jezerčica - Donja Stubica - odprt čez celo leto

Lepo urejene manjše Terme Jezerčica imajo tudi moderno urejen. Od oktobra do predvidoma božično - novoletnih praznikov potekajo prenovitvena dela v hotelu in na bazenih, tako da boste med prazniki lahko že preizkusili vse novosti.

Cena novoletnega kampiranja je s kopalno karto 24 € na osebo oz. 14 € za otroke stare 5-12 let, doplača se še elektrika 8 €. V ceni kampiranja je tudi neomejena kopalna karta, zadnji dan pa se kopanje doplača 6 € na osebo. Na Avtokampi kartico nudijo 10% popust na ceno osebe.

Cena najema mobilne hišice za 4+2 osebi je 189 € in prav tako vključuje kopalne karte, čiščenje hišice, posteljnino in brisače.

Kamp Vita - Terme Tuhelj - odprt čez celo leto

Prenovljen kamp Vita v Termah Tuhelj z modernimi in ogrevanim sanitarnim objektom omogoča tudi neomejeno kopanje v notranjih bazenih in uživanje v wellnessu.

Za kampiranje 2 oseb s kopanjem in parcelo z elektriko boste plačali 58 €, na kamping kartico pa boste prejeli 15 % popust.​ Otroci 5 - 12 let doplačajo 10 € na noč za bivanje in kopanje.

Za novo leto imajo posebno silvestrsko ponudbo najema hišic s silvestrsko večerjo in živo glasbo. Cene najema mobilne hišice za 2 osebi so od 150 €, obvezno doplačilo je za silvestrovanje je 90 € na osebo.

Datum objave
Kategorija
Statistika
11097 ogledov