Kateri kampi na Hrvaškem bodo odprti za božič in novo leto - cene kampiranja in najema mobilnih hišic

Datum objave
Kategorija
Statistika
37611 ogledov

Adventni čas je že tukaj, zato smo preverili, kateri kampi na Hrvaškem bodo odprti v prazničnem decembru in bodo omogočali novoletno kampiranje ter najem mobilnih hišic. Izkoristite akcijske ponudbe in ugodne cene ter preživite novo leto ob morju ali v termah.

Novo leto v kampih na Hrvaškem - cene kampiranja in najema mobilnih hišic - Avtokampi.si

V številnih krajih na Hrvaškem bodo v decembru pripravili adventne tržnice, po božiču pa tudi novoletne koncerte. Glede na zadnja leta imajo zelo dober program v mestih Poreč in Pula v Istri, na Kvarnerju v mestih Krk, v kraju Omišalj, kjer bodo letos imeli tudi drsališče, ter v Malem Lošinju. Veliko dogajanja je tudi v Zadru in Splitu, kjer bo tudi veliko silvestrovanje.

Kampi Istra - novoletno kampiranje in najem mobilnih hišic

Kamp San Servolo, Buje - odprt čez celo leto

Vrhunski wellness kamp San Servolo bo odprt tudi za novo leto (do 11.12. je zaprt, potem pa se ponovno odpira) in bo omogočal kopanje v zunanjem ogrevanem bazenu in uporabo wellnessa v kampu s savnami. Nad kampom bo odprta picerija, v sosednjem hotelu pa tudi restavracija, ki je znana po ponudbi mesnih jedi.

Na silvestrovo gostom nudijo silvestrsko večerjo z živo glasbo - cena 125 € na osebo.

Cena kampiranja za 2 osebi od 66 € naprej, na parceli s privatnim jacuzzijem pa 110 €.

Najem mobilne hišice za 2 osebi stane ob koncu decembra od 190 €, za hišico z jacuzzijem pa od 260 €. doplačilo za dodatno osebo staro 7 let ali več je 60 €.

Kamp Polidor, Funtana - odprt čez celo leto

Eden najboljših majhnih kampov družinski kamp, ki se je letos razširil in ima nove sončne parcele ter mobilne hišice z ogrevanimi bazeni ter jacuzziji. Lokacija je zanimiva za novo leto, ker je blizu Poreč, kjer običajno pripravijo pestro praznično dogajanje s tržnico in koncerti. Letos bo za novo leto v Poreču koncert skupine Prljavo kazalište, urejeno bo drsališče in adventna vasica.

Cena novoletnega kampiranja je za 2 osebi 20 € na noč z vključeno parcelo z elektriko, za imetnike Avtokampi kartice je cena 18 €. Doplačilo taksa in prijava.

Mobilne hišice v kampu Polidor so za novoletni termin že rezervirane, so pa še proste za decembrske vikende in na voljo so tudi še hišice z ogrevanim bazenom in jacuzzije. Cene običajnih hišic so od 52 €, hišic z jacuzzijem od 85 €, hišic z bazenom pa od 100 €.

V kampu Polidor za praznike omogočajo tudi najem manjših lesenih glamping hišic za 2 osebi - cena v novoletnem terminu je 42 € na noč.

Kamp Porto Sole, Vrsar - odprt čez celo leto

Kamp Porto Sole v Vrsarju je tudi letos odprt čez celo leto in tako zanimiv za novoletno kampiranje. Prednost kampa je bližina mesta in pa številne urejene sprehajalne poti ob morju in možnosti kolesarjenja.

Zimsko kampiranje je omogočeno na vseh parcelah, tiste ob morju so malce dražje, vendar pa je tam prenovljen sanitarni objekt, ki je tudi ogrevan, v gornjem nadstropju pa vključuje tudi wellness kopalnice, ki jih lahko najamete. Gre za privatne kopalnice s savno ali jacuzzijem.

Za zimsko kampiranje so v kampu Porto Sole pripravili akcijsko ponudbo in ceno 20 € na noč, ki vključuje standardno parcelo, 2 osebi, psa in elektriko, brezplačno bivajo tudi otroci do 12. leta. Parcele pri morju stanejo od 21 do 28 € na noč za 2 osebi,

Mobilne hišice v kampu Porto Sole so za silvestrovo že zasedene, so pa proste v preostalih decembrskih terminih, ko so cene najema nekje od 66 € na noč, v času božiča je cena od 70 - 77 €, v dnevih pred novim letom pa 110 €.

Kamp Volme - Banjole - odprt čez celo leto

Manjši kamp ob cesti za Premanturo, kjer je na voljo 10 parcel za kampiranje, v kampu pa je tudi nekaj privatnih mobilnih hišic. Lokacija kampa je zanimiva za sprehode po okolici in kolesarske izlete do Kamenjaka.

Cena kampiranja v zimskem času je 20 € za avtodom, parcelo z elektriko in osebe.

Kamp Arena Grand Kažela, Medulin - odprt čez celo leto

Kamp Arena Grand Kažela bo tudi letos odprt čez celo leto in v kampu bodo pripravili tudi nekaj prazničnega vzdušja ter animacijo, saj imajo za otroke urejeno notranjo igralnico. Lokacija kampa nudi veliko sprehajalnih in kolesarskih poti v okolici Medulina, lahko se odpeljete na izlet na Kamenjak in na ogled praznične Pule in tamkajšnjega akvarija.

V zimskem času so na voljo sončne parcele, kjer je na voljo tudi delno ogrevan sanitarni objek. Cena kampiranja za 2 osebi za novo leto je od 24 do 28 € za parcele v osrednjem delu kampa in od 34 do 36 € za parcele pri morju. otroci do 12. leta bivajo brezplačno, ostali doplačajo 7 € na noč. Za kampiranje daljše od 7 noči nudijo dodaten 10% popust.

Cena novoletnega najema mobilnih hišic za 4 – 5 oseb je od 90 - 114 €, za hišice v prvi vrsti ob morju pa 125 €. V preostalih decembrskih terminih so cene nižje za cca 10%. Vse hišice so na sončni lokaciji in so opremljene z dvema spalnicama, kuhinjo, kopalnico, teraso, ogrevanje je urejeno s klimatsko napravo.

Kampi na Kvarnerju - advent & novo leto na Krku in Lošinju

Kamp Omišalj – otok Krk - odprt čez celo leto

V Omišlju so lansko leto pripravili pester praznični program in enako bo tudi letos, ko bodo lepo okrasili središče kraja (od kampa je 20 minut hoje ali 5 minut s kolesom), pripravili bodo tudi tržnico in različne koncerte. Od konca novembra do začetka januarja bo v samem Omišlju urejeno tudi drsališče.

Kamp Omišalj je moderno urejen kamp na otoku Krk, ki gostom nudi sončne parcele in najem mobilnih hišic. V sklopu kampa je tudi mini ZOO in otroška igrala, žal pa letos ne bo dodatne animacije in tudi konoba bo zaprta čez zimo.

Cena kampiranja z Avtokampi kartico za 2 osebi na osnovnih parcelah z elektriko je že od 22 €, od 1.1. naprej pa bo ta cena 23 €. Dodatno velja akcija bivate 7, plačate samo 6 nočitev. Cene na parcelah ob morju so za 2 osebi od 32 do 36 € na noč. Otroci do 12. leta bivajo brezplačno.

Novoletni najem mobilne hišice Omišalj za 4 + 2 osebi stane od 64 € za hišice v osrednjem delu kampa, hišice v drugi vrsti ob morju stanejo od 88 €, v prvi vrsti pa od 98 € na noč.

Kamp Ježevac, Krk - odprt čez celo leto

V mestu Krk vsako leto pripravijo pestro adventno dogajanje s tržnico in koncerti, ki potekajo večinoma med vikendi, bo pa tudi prazničen program v času od božiča do novega leta.

Kamp  Ježevac bo tudi letos odprt čez celo leto in glede na to, da je lokacija tik ob mestu Krk, je odlična izbira za novoletno kampiranje. Med prazniki bo v kampu parkirana priklica, ki je preurejena v lokal za pripravo hrane, gostom je na voljo tudi ogrevan sanitarni objekt.

Cena kampiranja z Avtokampi kartico na parcelah comfort za 2 osebi z vključeno parcelo z elektriko je do konca decembra 20 €. Na parcelah bliže morja so cene za 2 osebi od 32 € in za parcele tik ob morju 39 €. otroci do 12. leta bivajo brezplačno.

Mobilne hišice v kampu Ježevac so že zasedene za novoletne termine, so pa še proste za ostale vikende v decembru. Cena najema hišice za 4 osebe je od 62 € na noč, hišice s pogledom na morje pa stanejo od 83 €. Na voljo so tudi hišice s tremi spalnicami za 6 oseb, ki stanejo od 75 € in manjše hišice za 2 osebi, katerih najem stane od 59 €.

Nudijo tudi 14 dnevni najem mobilne hišice po ceni od 375 € za 2 osebi ali od 450 € za 4 osebe oz. 30 dnevni najem pa stane za 2 osebi od 600 €, za 4 osebe pa od 760 €.

Kamp Bor, Krk - odprt čez celo leto

Nad mestom Krk je celo leto odprt tudi kamp Bor. Od kampa do mesta je približno 10 minut hoje. Gostom so na voljo lepo urejene parcele in ogrevan sanitarni objekt. V kampu lahko kupite tudi njihovo olivno olje in odlično vino.

Cena kampiranja s kamping kartico za 2 osebi je v zimskem času samo 20 €. Otroci do 12 let bivajo brezplačno.

Kamp Čikat, Mali Lošinj - otok Lošinj - odprt čez celo leto

Na Lošinju bodo tudi letos pripravili pester praznični program, ki se bo v Malem Lošinju pričel že 26.11. s prižigom prvih adventnih sveč in zaključil s silvestrskim koncertom Neno Belana.

Kamp Čikat bo pripravil že tradicionalno novoletno kampiranje, ko bodo okrasili kamp in na silvestrovo v restavraciji kampa pripravili večerjo z živo glasbo. Lokacija je super za sprehode ob morju, kolesarjenje, ogled Malega Lošinja z muzejem Apoksiomena in uživanjem v lepi naravi.

Ob doplačilu je gostom kampa Čikat omogočen tudi vstop v bazen (20% popust na redne cene) in wellness hotela Punta v kraju Veli Lošinj.

Cena kampiranja v Čikatu je 20 € za 2 osebi z vključeno parcelo in ogrevanimi sanitarijami. Cena velja za vse tipe parcele, otroci do vključno 12. leta pa bivajo brezplačno.

Cena najema mobilnih hišic za 4 osebe v terminu novega leta od 72 €, hišice za 6 oseb s tremi spalnicami stanejo od 77 €, večje hišice postavljene tik nad osrednjo plažo pa stanejo od 105 €. Cene najema mobilnih hišic veljajo v primeru min. bivanja 4 noči in vključujejo tudi brezplačno končno čiščenje.

Novoletno kampiranje v Dalmaciji

Kamp Odmoree, Rtina – Zadar - odprt čez celo leto

Manjši kamp, ki je odlično opremljen s pogledom na morje in prodnato plažo pod kampom. Na voljo je 11 parcel in 3 mobilne hišice – cena kampiranja za novo leto je za 2 osebi od 29 do 32 €, cena najema mobilne hišice za 4 osebe pa od 53 – 66 €.

Kamp Falkensteiner Zadar - odprt čez celo leto

Kamp Falkensteiner Premium je povsem prenovljen kamp, ki leži na severnem delu Zadra, tako da je gostom na voljo enostaven dostop do mesta ( s kolesom, lokalnim avtobusom, peš). Ob kampu je tudi hotel, kjer je bo tudi za novo leto gostom kampa omogočeno kopanje v notranjem ogrevane bazenu.

V centra Zadra je v decembru veliko dogajanja, koncertov in stojnic, pripravijo tudi veliko silvestrovanje.

V kampu Falkensteiner Premium so za zimsko kampiranje na voljo prostorne peščene parcele, sanitarni objekt je ogrevan, urejena so otroška igrala, ob kampu pa je tudi plaža in sprehajalna pot.

Cena kampiranja do 3.1.2023 je na Avtokampi kartico za 2 osebi za osnovno parcelo z elektriko samo 22 €. Na parcelah bliže morja je cena kampiranja za dve osebi od 45 do 52 €. Otroci od 6 do 12 let doplačajo 5,50 €.

Cena najema mobilnih hišic v decembru so za 2 osebi od 50 €, za 4 osebe od 71 € in za 6 oseb od 81 €. Na silvestrovo so cene najema višje in sicer za 2 osebi 104 €, za 4 osebe 123 € in za 6 oseb 139 €.

Kamp Stobreč, Split - odprt čez celo leto

Kamp Stobreč leži na južnem delu Splita, tako da je s centrom mesta povezan z lokalnim avtobusom, lahko pa se odpravite tudi s kolesom. Za novo leto bo v centru Splita koncert Severine.

V Splitu se v decembru veliko dogaja, pripravijo adventne stojnice na rivi, koncerte in silvestrovanje. V kampu bo za novo leto odprt tudi wellness s savnami in jacuzziji, odprta bo tudi restavracija, kjer bo nekaj prazničnega dogajanja.

Cena zimskega kampiranja v kampu Stobreč je za imetnike Avtokampi kartice  za 2 osebi samo 20 €, če pa boste v kampu ostali vsaj 3 noči, je cena 18 € na noč. Otroci od 5-12 let doplačajo 2,80 €

Mobilna hišica za 4 osebe v decembru stane od 54 €, premium hišice, ki so tudi malo večje, pa stanejo od 76 do 90 €.

Kamp Riviera - Makarska - odprt čez celo leto

Edini kamp v neposredni bližini Makarske je odprt čez celo leto. Urejene parcele v borovem gozdiču, direktno na začetku promenade, ki pelje v Makarsko.

Cene kampiranja za prvo noč za 2 osebi na parceli z elektriko 27 €, druga noč je malce cenejša in sicer 24 €. Otroci 5 do 12 let doplačajo 3,10€, pes pa 3,40 €

Kamp Lavanda, Orebić - Pelješec - odprt čez celo leto

Odličen in moderno urejen kamp nudi sončne terasaste parcele. Kamp je odprt čez celo zimo, lokacija pa je malo pred Orebićem. Imajo tudi lepo urejene in ogrevane sanitarije.

Cena kampiranja z Avtokampi kartico že od 18 € na noč za 2 osebi na parcelah Standard, Comfort ali Premium, kampiranje v prvi vrsti ob morju pa stane za 2 osebi 23 €.  Omogočajo tudi zimski pavšal od 15.11. - 1.4. za 1.350 €.

Cena najema mobilne hišice za 2 osebi je od 65 €, hišice za 4 osebe (40m2) za 4 osebe je 72 €, za mobilne hišice z jacuzzijem pa je cena najema 95 - 100 €, vendar je možna uporaba jacuzzije le ob najemu za min. 5 noči.

Omogočajo tudi mesečni najem mobilne hišice od 15.11. naprej že od 750 €, za 14 dni pa od 450 €.

Kamp Palme, Kućište – Pelješec - odprt čez celo leto

Kampirajte pod palmami samo nekaj kilometrov naprej od Orebića in na parcelah v neposredni bližini lepe plaže. Kamp Palme je odprt čez celo leto in nudi posebno ceno na kartico – 18 € za 2 osebi na parceli z elektriko.

Cena najema mobilnih hišic za 4 osebe so od 45 €.

Kamp Lupis, Lovište – Pelješac - odprt čez celo leto

Kampiranje pri Mariji in Đaniju lahko rečemo, ki poskrbita, da se ima vsak gost lepo in podaljša predvideno bivanje v Lovištu še za kakšen dan, dva ali pa kar cel teden. Kamping parcele urejene med oljkami, vrhunske sanitarije, predvsem pa mir in lepo naravno okolje.

Cena kampiranja s kamping kartico je 20 € za 2 osebi.

Novo leto v termalnih kampih na Hrvaškem

Kamp Terme Jezerčica - Donja Stubica - odprt čez celo leto (zaradi prenove bazenov je zaprt do praznikov)

Lepo urejene manjše terme Jezerčica imajo tudi moderno urejen. Od oktobra do predvidoma božično - novoletnih praznikov potekajo prenovitvena dela v hotelu in na bazenih, tako da boste med prazniki lahko že preizkusili vse novosti.

Cena novoletnega kampiranja je s kopalno karto 20 € na osebo oz. 10 € za otroke stare 5-12 let, doplača se še elektrika 5 €. V ceni kampiranja je tudi neomejena kopalna karta. Na Avtokampi akrtico nudijo 10% popust na ceno osebe.

Cena najema mobilne hišice za 4+2 osebi je 159 € in prav tako vključuje kopalne karte, čiščenje hišice, posteljnino in brisače.

Kamp Vita - Terme Tuhelj - odprt čez celo leto

Prenovljen kamp Vita v Termah Tuhelj z modernimi in ogrevanim sanitarnim objektom omogoča tudi neomejeno kopanje v notranjih bazenih in uživanje v wellnessu.

Za kampiranje 2 oseb s kopanjem boste plačali 47 €, na kamping kartico pa boste prejeli 15% popust.​ otroci 5 - 12 let doplačajo 8,40 € na noč.

Cena najema mobilnih hišic za 4 osebe z zajtrkom je za termine konec decembra 275 €, v hišici s tremi spalnciami za 6 oseb pa 315 € na noč. Gostom v hišicah je brezplačno na voljo tudi wellness v naselju s savno, jacuzzijem in masažami.

Datum objave
Kategorija
Statistika
37611 ogledov