Novice

Kategorija

Prikazano: 1 - 24 od 304 novic

Pogled: Mreža

 • Mreža (trenutni pogled)
 • Seznam

Razvrstitev: Datum ()

Novice:

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kampiranje v Fažani in ogled Brionov - vabita kampa Pineta ter Bi Village

  Fažana, nekoč ribiški kraj, je v zadnjih letih postala priljubljena turistične destinacija, ki ima tudi dva raznolika kampa. Mirnejši je kamp Pineta na severni strani, na južnem delu pa je urejen kamp Bi Village, ki nudi več dogajanja in dodatne ponudbe.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Novosti v kampih Istra Camping v Umagu in Poreču

  Umag in Poreč sta destinaciji, kjer najdemo kar 9 raznolikih kampov Istra Camping. Med večjimi kampi zagotovo poznate kampe Camping Stella Maris, Camping Park Umag, Camping Zelena Laguna in Bijela Uvala, med manjšimi kampi, ki nudijo več intimnosti so Camping Savudrija, Camping Finida in Camping Puntica, imajo pa tudi dva zelo priljubljena FKK kampa – Camping Kanegra in Camping Ulika. Preverili smo kakšne novosti so pripravili za novo kamping sezono.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Slatina na Cresu – raj za mirno družinsko kampiranje s psom

  Kamp Slatina leži v bližini kraja Martinščica na zahodni strani otoka Cres. Znan je po dveh lepih prodnatih plažah ter odlični ponudbi kampiranja s psom, saj v kampu organizirajo poseben program sobivanja kampistov. V zadnjih letih so uredili nove kamping parcele ter postavili moderne mobilne hišice.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  S kartico Diners Club na kampiranje v kamp Bled

  Pričenja se nova kamping in na žalost so cene v kampih tudi letos višje. Naša kamping kartica omogoča številne ugodnosti, med njimi je tudi eno leto brezplačne uporabe Diners Club kartice s katero lahko enostavno nakupujete na obroke in to velja tudi za tujino. V nagradni igri smo podarili kamping vikend na Bledu.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Baška vabi na otok Krk na festival Črna ovca – 19. do 21. maj

  V Baški na otoku Krku vsako leto konec maja pripravijo festival Črna ovca, ko se od petka do nedelje veliko dogaja, lahko uživate v odlični hrani in vinu, ob večerih pa se zabavate na koncertih. Letos bo vrhunec dogodka sobotni koncert skupine Let 3, ki samo teden dni prej nastopa na Evroviziji. Izkoristite ugodne cene kampiranja v treh kampih v Baški in pridite ta vikend na otok Krk.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Otok Rab - kampiranje ob peščenih plažah

  Otok Rab kampisti poznamo predvsem po urejenih kampih ob peščenih plažah, kjer najraje uživajo družine z majhnimi otroki. Kampa San Marino v kraju Lopar in Padova v naselju Banjol ob robu kraja Rab sta največja na otoku, odločite pa se lahko za počitnice tudi v katerem od manjših kampov. Preverite tudi akcijske ponudbe kampiranja, ki veljajo na Avtokampi kartico.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Bela krajina vabi ob Kolpo na Okuse Bele krajine in Vinsko vigred

  V Beli krajini prireditvami želijo ob začetku turistične sezone privabiti goste. Tako lahko v mesecu maju kamping vikend povežete s prireditvami Okusi Bele krajine in Vinska vigred, kjer ne bo manjkalo odlične belokranjske hrane in vrhunskega vina.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Ideja za vikend - pohod po najjužnejši slovenski pešpoti od Damlja do Radencev

  V nedeljo, 7. maja, vas vabimo v Belo krajino, kjer bo ob reki Kolpi potekal že 27. pohod po najjužnejši slovenski pešpoti od Damlja do Radencev. Dogodek lahko povežete z vikend kampiranjem ali najemom glamping hišic v Kanu kampu, kjer je tudi zbor pohodnikov in potem zaključek pohoda.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Tiha v Šilu na Krku podarja spomladanski kamping vikend paket

  Otok Krk je spomladi priljubljen zaradi bližine in številnih možnosti izletov, kolesarjenja, lahko obiščete tudi kraško jamo Biserujka. Na vzhodni strani otoka je ob lepih prodnatih plažah ob robu kraja Šilo urejen kamp Tiha. V nagradni igri smo podelili vikend paket za 2 osebi.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Gardsko jezero - kampiranje in obisk Gardalanda ter drugih zabaviščnih parkov

  Italija je priljubljena tudi pri kampistih, saj ima številne lepo urejene kampe ob morju in tudi v notranjosti. Med destinacijami je Gardsko jezero zagotovo med najbolj zaželenimi pri družinah, saj je v bližini kar nekaj zanimivih družinskih parkov npr. Gardaland, kjer otroci uživajo v atrakcijah, destinacija pa nudi tudi veliko možnosti aktivnosti, predvsem kolesarskih in pohodniških poti.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Park Umag vabi na družinsko kampiranje v Istro

  Kamp Park Umag sodi v skupino kampov Istra Camping, kjer so tudi kampi v Savudriji in okolici Poreča npr. Bijela Uvala, Zelena Laguna in FKK Ulika. V zadnjih letih so kamp deloma prenovili, uredili novo plažo, zgradili bazene, postavili moderne mobilne hišice, uredili otroška igrala, za letos pa so prenovili kamping parcele Classic.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kakšne novosti so pripravili v kampu Šobec?

  Kamp Šobec v Lescah sodi med najboljše kampe v Sloveniji, je pa tudi največji kamp, ki lahko v špici sezone naenkrat sprejme do 2.500 oseb. Kamp smo obiskali ob otvoritvi v začetku aprila in preverili novosti, ki so jih pripravili za novo kamping sezono. Na spisku so tudi glamping šotori, ki so jih postavili v osrednjem delu kampa in bodo namenjeni predvsem družinam

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Slovenski vikend v Biogradu in prvomajsko kampiranje

  Biograd na Moru za prvomajske počitnice že tradicionalno pripravi prireditev Slovenski vikend , ki bo v letu 2023 potekal od 28. aprila do 1. maja pod nazivom Ljubezen brez meja. Vabimo te na prvomajsko kampiranje, uživanje ob morju in številne aktivnosti, ki bodo potekale v času prireditve. Izkoristite tudi ugodnosti, ki jih nudijo v kampu Park Soline in kampu Ljutić na kampiranje in najem mobilnih hišic.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  M Caravaning dnevi odprtih vrat in akcijska ponudba kamping opreme

  V Šenčurju pri Kranju je odlična trgovina s kamp opremo M Caravaning, kjer bodo od četrtka od sobote (30.3. – 1.4.) imeli dneve odprtih vrat. Pripravili bodo razstavo šotorov in akcijske ponudbe kamping opreme. Pod novico objavljamo tudi prve fotografije predstavljenih šotorov in prikolic.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kateri kampi omogočajo kopanje v ogrevanih bazenih

  Številni kampi imajo bazene, ker pa je vse bolj priljubljeno kampiranje tudi spomladi in jeseni, smo preverili, kateri kampi po Sloveniji in na Hrvaškem imajo bazene z ogrevano vodo.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Spisek kampov v Istri, Kvarnerju in Dalmaciji odprtih v prvi polovici aprila 2023

  Bližajo se velikonočni prazniki, ki bodo od 7. do 10. aprila in ko imajo v številnih evropskih državah tudi šolske počitnice. V kampih na Hrvaškem pričakujejo porast gostov predvsem iz Avstrije in Nemčije, za praznični vikend pa tudi iz Slovenije, zato smo preverili, kateri kampi bodo že odprti.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Cavallino vabi na peščene plaže v bližini Benetk

  Polotok Cavallino je znano turistično središče pred Benetkami, ki na 15 kilometrih peščenih plaž nudi veliko odličnih kampov. Med najboljše kampe v Italiji sodi tudi kamp Cavallino Village, ki se lahko pohvali tudi z nagrado ADAC Superplatz. Za imetnike naše kamping kartice so pripravili dodatne popuste na kampiranje.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Otok Krk vabi na kolesarski vikend Krk Bike Story – 15. in 16. april 2023

  Otok Krk je znan tudi pod imenom otok skritih zakladov in 15. ter 16. aprila bo potekal prvi letošnji kolesarski vikend Krk Bike Story, ki združuje kolesarjenje, naravo in lokalno gastronomsko ponudbo. Prijavite se na kolesarjenje v Baški, Punatu in mestu Krk ter izkoristite spomladanski vikend za prvo letošnje kampiranje.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Cene pavšalov na Hrvaškem za kamping sezono 2023

  Po odlični lanski kamping sezoni smo pričeli zbirati informacije o cenah pavšalov v kampih na Hrvaškem za sezono 2023. Glede na to, da se vse zadeve dražijo, poskočile so tudi cene elektrike, bodo tudi cene pavšalnega najema kamping parcel višje.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Medveja – proste parcele za pavšal

  Kamp Medveja je le nekaj kilometrov oddaljen od Opatije in leži tik ob prekrasni prodnati plaži. Za sezono 2023 so pripravili ugodno ponudbo pavšalnega najema parcel.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Zaton Holiday Resort vabi na kampiranje ob ogrevanih bazenih

  V bližini Zadra že 40 let deluje kamp Zaton Holiday Resort, ki sodi med kampe z najboljšo ponudbo za družine. Odlično animacijo imajo, ki je prilagojena starosti otrok, in tudi ogrevane bazene, tako da se lahko kopate že spomladi in potem tudi jeseni. Letos na plaži urejajo nov center zabave in gastronomskih užitkov. Izkoristite akcijske ponudbe kampiranja na Avtokampi kartico.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Pula s prenovo kampa Arena Stoja dobiva bogatejšo ponudbo kamping počitnic

  Pula kot največje mesto v Istri vsako leto privablja številne turiste, ki si radi ogledajo staro mestno jedro in rimski amfiteater Arena ali pa obiščejo enega od številnih dogodkov in koncertov, ki potekajo v poletnih mesecih. Ob robu mesta je urejen kamp Arena Stoja, ki skupaj še s šestimi kampi in enim glamping resortom v Banjolah, Premanturi in Medulinu sodi v skupino kampov Arena Hospitality Groupe.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Mare Pineta - počitnice v neposredni bližini slovenske meje

  Vse več slovenskih kampistov išče informacije tudi o kampih po Italiji in prestavljamo vam kamp Mare Pineta, ki leži v kraju Sesljan / Sistiana. Kamp je odlična izbira tudi za ogled jadralske 53. Barcolane, ki bo potekala v nedeljo, 10. oktobra. Imetnikom naše Avtokampi kamping kartice nudijo posebno ceno kampiranja.

Prikazano: 1 - 24 od 304 novic