Zimsko kampiranje v kampu Danica v Bohinju

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kampiranje čez celo leto je vse bolj priljubljeno, saj so avtodomi in tudi novejše počitniške prikolice prilagojene hladnejšim dnem. V kampu Danica v Bohinjski Bistrici že vrsto let omogočajo pravo zimsko kampiranje, saj ob ugodnih snežnih razmerah gostom nudijo tudi smučanje na Voglu ali Soriški planini ter tek na smučeh.

Zimsko kampiranje v kampu Danica​

Lokacija kampa Danica je na koncu Bohinjske Bistrice, tako da se do različnih prireditev gosti kampa lahko odpravijo kar peš. Gostom tudi v zimskem času nudijo urejene parcele, ki jih v primeru snega splužijo, možnost priklopa na elektriko, ogrevane sanitarije in oskrbovalno postajo za počitniška vozila.

Novost v ponudbi kampa Danica je možnost najema popolnoma prenovljene apartmajske koče »Stan«, ki nudi nepozabno doživetje za 2 osebi. Gostom koče so v zimskem času na voljo zasebne ogrevane kopalnice v sklopu kampa.

Kamp je od smučišča Vogel oddaljen 10 km, od Soriške planine pa 9 km in ker je v bližini tudi avtobusna postaja, je za prevoz najbolje uporabiti kar brezplačen ski bus, smučarske karte pa s popustom kupite kar na recepciji kampa.

Ob ugodnih snežnih razmerah uredijo tekaške proge, ki potekajo mimo kampa, tako da lahko kar iz počitniškega vozila skočite na tekaške smuči. V centru Bohinjske Bistrice je urejeno tudi drsališče, priljubljeno pa je tudi kopanje v bazenih Vodnega parka Bohinj.

Novoletno dogajanje v Bohinjski Bistrici

Če si za novo leto želite nekaj več zabave, potem bo kamp Danica prava izbira, saj je tik ob kampu tudi dvorana Danica, kjer se odvijajo glavne prireditve.

V samem kraju bo postavljena praznična tržnica, organizirali bodo pohode z baklami in ogled jaslic v cerkvi Sv. Janeza Krstnika.

Za otroke bodo v soboto, 28.12. ob 16.30 uri organizirali zabavo z Alenko Kolman in Janom iz Super kril, obiskal pa jih bo tudi Dedek Mraz.

Za večerno zabavo pa bodo poskrbeli odlični glasbeniki in vse koncerte si lahko ogledate brezplačno::

Sobota, 28.12. – Marko Vozelj z Mojstri in Nina Pušlar

Nedelja, 29.12. – Mambo Kingsi

Ponedeljek, 30.12. – Prednovoletna tržnica z glasbeno skupino Rauter, Zapolar, Jeršič v Bohinjski Bistrici

Torek, 31.12. – Ansambel Saša Avsenika


Akcija kampiranja s smučanjem

Kampa Danica ima v ponudbi 3 do 7 dnevne smučarske pakete zimskega kampiranja z vključeno zimsko premium kartico mobilnosti:

> 3 dnevno kampiranje in smučanje na smučišču Soriška Planina že od 84,50 € na osebo

> 3 dnevno kampiranje in smučanje na smučišču Vogel že od 107 € na osebo.

Za imetnike Avtokampi kamping kartice pa tudi v zimskem času velja akcija kampiranja - 20 € za 2 osebi + pes, ki vključuje prostor za kampiranje in elektriko v terminih 1.1. - 7.7. & 25.8. - 31.12.

Več informacij o ponudbi kampa Danica - www.tdbohinj.si/kamp-danica