Skipass travel smučarski dnevi in cenejše karte za smučišča v Avstriji in Italiji v sezoni 2023

Datum objave
Kategorija
Statistika
112156 ogledov

Skipass Travel iz Kranjske Gora bo tudi letošnjo zimo omogočal nakup cenejših smučarskih vozovnic za smučišča na avstrijskem Koroškem in v Italiji. Izkoristite akcijske cene in smučajte ceneje na smučiščih Mokrine - Nassfeld, Osojščica - Gerlitzen, Trbiž - Svete Višarje, Tromeja, Bad Kleinkirchheim, Katscberg in Heiligenblut,

Skipass travel - cenejše smučarske karte Avstrija in Italija - Avtokampi.si

Lastniki avtodomov se pogosto kar z avtodomi odpeljejo na smučišča in tako prespijo na urejenih postajališčih ali pa v kampih, ki omogočajo zimsko kampiranje.

V dveh novicah smo zbrali osnovne informacije o smučiščih in cenah smučarskih kart in kje je možno parkirati z avtodomom.

Avstrijsko Koroška smučišča >>

Italijanska smučišča - Furlanija Julijska krajina >>

Pri Skipass Travel so za letošnjo smučarsko sezono pripravili številne akcijske dneve, ko omogočajo cenejši nakup smučarskih kart za smučišča na avstrijskem Koroškem in v vzhodnem delu Italije npr. na priljubljenih smučiščih Nassfeld - Mokrine, Gerlitzen - Osojščica, Katschberg, Turracher Höhe, Bad Kleinkirchheim, Heligenblut, Trbiž – Svete Višarje, Sella Nevea in Tromeja.

Smučarska sezona se je v začetku novembra pričela na ledeniku Mölltal, v začetku decembra se bodo odprla smučišča Turracher Höhe, Osojščica - Gerlitzen in Katschberg, potem pa v drugem vikendu v decembru še preostala smučišča.

Večina posebnih Skipass smučarski dni bo potekala v soboto ali nedeljo ter med slovenskimi zimskimi počitnicami, ki pa bodo letos konec januarja in v začetku februarja.

Odločite se lahko tudi za nakup sezonske smučarske karte za smučišča na Koroškem in Vzhodno Tirolskem >>

Nakup smučarskih kart na spletu

Nakup smučarskih kart za smučišča na avstrijskem Koroškem in Furlaniji Julijski krajini je možen na Skipass Travel prodajnem mestu na Petrolu Hrušica in v hotelu Skipass v Kranjski Gori

Po novem omogočajo nakup smučarskih kart tudi na spletu, kar je odlično za vse tiste, ki se na smučanje odpravljate iz Štajerske, Koroške ali Primorske in do smučišča ne greste mimo Karavank ali Kranjska Gore.

Na spletni strani www.skipasstravel.si morate naročiti člansko kartico (key card), ki ima svojo številko in na njo potem nalagate smučarske karte kupljene preko spleta. Kartico dobite na dom, zato jo morate naročiti pred prvim nakupom smučarskih kart, lahko pa jo prevzamete naslednji dan na Skipass-u v Kranjski Gori.

Snežne razmere na smučiščih

Aktualne snežne razmere na smučiščih na avstrijsko Koroškem - www.koroska.info

Aktualne snežne razmere na smučiščih v italijanski regiji Furlanija Julijska krajina - www.turismofvg.it

Pred smučanjem v tujini sklenite turistično zavarovanje >> https://skleni.triglav.si

Skipass akcijski smučarski dnevi na smučiščih v Avstriji in Italiji

Izkoristite posebne smučarske dneve, ko vam ob nakupu smučarske karte pri Skipass Travel, omogočajo nižje cene. Pod tabelo  s cenami za individualne obiske smučišč smo dodali še posebne akcije v primeru skupinskega obiska smučišča npr. več kot 30 oseb.

Smučarski dnevi Skipass travel v sezoni 2023

Marec 2023

18.3. – smučišče Turracher Höhe - Spar smučarski dan: Odrasli / Mladina / Seniorji 39,50 €, otroci 20 €

19.3.  – smučišče Heiligenblut - Skipass smučarski dan: Odrasli / Mladina / Seniorji 37 €, otroci 18,50 €

26.3. – smučišče Turracher Höhe - Skipass smučarski dan: Odrasli / Mladina / Seniorji 43 €, otroci gratis

April 2023

1.4. – smučišče Turracher Höhe - Skipass smučarski dan: Odrasli / Mladina / Seniorji 43 €, otroci gratis

Posebne akcije smučanja za skupine nad 30 oseb

Smučišče Bad Kleinkirchheim - v smučarski sezoni 2022 / 2023 velja posebna akcija za skupine nad 30 oseb in sicer vsako soboto, ko je cena smučarske karte za odraslo osebo 43 €, za otroke 22 €, za mladino 33 € in za seniorje 39 €

Smučišče Nassfeld - akcijski dnevi za skupine 10.12., 17.12., 14.1., 1.4. in 8.4. – smučarska karta za odrasle 39,50 €, otroci 20 €, mladina 29,50 € in seniorji 35,50 €

Smučišče Katschberg – akcijski dnevi za skupine 17.12.,14.1. in 26.3. 26. marec – cena karte za odrasle / mladino / seniorje 40 € in za otroke 20 €

Za vsako karto obvezno doplačilo 5 € kavcije za key card!

Več informacij o cenejšem smučanju in ugodnem nakupu smučarskih kart - Skipass Travel

Datum objave
Kategorija
Statistika
112156 ogledov