Mesto Krk vabi na advent in zimsko kampiranje v kampih Ježevac in Bor

Datum objave
Kategorija
Statistika

V mestu Krk so pripravili zanimiv adventni program, ki bo potekal od 2. decembra do božiča, praznično vzdušje pa bo ostalo potem še do novega leta, ko bo v mestu potekalo tudi silvestrovanje. Ob mestu je odprt kamp Ježevac Premium, ki omogoča zimsko kampiranje in najem mobilnih hišic, samo 10 minut hoje od centra pa je odprt tudi kamp Bor.

Advent in novo leto v mestu Krk

Otok Krk nam je blizu, zato smo veseli, da so se v mestu Krk odločili, da ponovijo lanskoletno praznično vzdušje in povabijo turiste tudi ob koncu letna na uživanje ob morju.

Glavnina dogajanja bo ob vikendih do božiča (2.12. - 23.12.), stojnice pa bodo ostale tudi še potem do novega leta. Na zadnji dan v letu 2023 bo ob 11. uri tudi pozdrav župana in prijetno druženje ob glasbi, zvečer pa bo v okviru silvestrovanja potekal tudi koncert.

​​V centru mesta Krk in tudi v Galeriji Decomanus so pripravili pester praznični program in predvsem ob vikendih se bo veliko dogajalo, ulice in parke pa bodo lepo okrasili, tako da bo prijetno vzdušje.

Postavili so kar pet metrov visoko adventno kroglo in svetlečo Pepelkino kočijo, na treh točkah ob morju imajo tudi adventne foto točke.

Poskrbljeno je tudi za gastronomsko ponudbo na petih prazničnih stojnicah, kjer ne bo manjkalo lokalnih dobrot, sladkih fritul, kuhanega vina, punča in vroče čokolade. Celoten adventni program mesta Krk objavljamo pod novico, najdete ga tudi na spletni strani www.tz-krk.hr

Zimsko kampiranje in mobilne hišice v kampu Ježevac Premium

Kamp Ježevac je urejen tik ob mestu in ima no volj urejene kamping parcele, ogrevan sanitarni objekt, omogoča pa tudi najem mobilnih hišic za 2, 4 ali 6 oseb.

Do centra mesta Krk je samo 5 minut hoje ob morju in že ste v centru dogajanja. V kampu imajo tudi otroško igralnico, nekaj igral, letos je odprta tudi restavracija v kampu Oliva Grill.

Cena kampiranja z Avtokampi kartico je do konca leta 2023 samo 23 € za 2 osebi, parcelo Comfort iz elektriko, otroci do 12. leta pa bivajo brezplačno. Od 1.1. naprej bo ta cena 27 € na paket 2 oseb. Cena kampiranja na parcelah pri morju so za dve osebi od 31 €.

Odločite se lahko za najem modernih mobilnih hišic postavljenih ob morju. Sredi decembra so cene najema mobilnih hišic od 50 do 70 €, za novoletne termine pa so cene mobilnih hišic od 65 - 80 €.

Lahko pa odločite tudi za daljši najem mobilne hišice in uživate na morju 14 ali pa 30 dni po akcijski ceni:

Cena 30 dnevnega najema mobilne hišice za 4 oseb3 je od 1.200 €

Cena 14 dnevnega najema mobilne hišice za 4 osebe že od 630 €

Rezervacije parcel in mobilnih hišic > www.camping-adriatic.com

Kamp Bor - kampiranje 2 oseb že za 21 €

Kamp Bor je urejen na nad mestom, tako da nudi lep pogled proti Krku. Kamping parcele so urejene v nasadu oljk, na voljo je tudi nekaj sončnih parcel. Gostom so na voljo ogrevane sanitarije, omogočajo tudi nakup domačega vina in olivnega olja. Do centra Krka je 10 minut hoje.

Cena kampiranja z Avtokampi kartico je samo 21 € za 2 osebi, parcelo in elektriko, po 1.1. pa bo ta cena 23 €. Otroci do 12 let bivajo brezplačno.

Program Advent v mestu Krk 2023

V primeru slabega vremena, se program lahko še spremeni.

Petek, 15.12.

Ob 14h božični nastop osnovnošolskega zbora

Ob 16h božični nastop otroškega pevskega zbora Mići Boduli

Ob 19h koncert KLAPA CAMBI

Sobota, 16.12.

Ob 11h otroška predstava Skrivnost božične noči

Ob 19h koncert CHRISTMAS with THE SWINGERS BAND

Nedelja, 17.12.

Ob 12h Šotovento – Čarobnost božiča – MooK

Petek, 22.12.

Ob 16h božični program članov glasbenih delavnic Društva kreativni Krk

Ob 19h koncert RIVER SHARKS

Sobota, 23.12.

Ob 19h koncer GROOVERSI

Več o programu > www.tz-krk.hr

Nedelja, 31.12.

Ob 11h novo leto ob poldne z zdravico župana in živo glasbo skupine L'amour band

Ob 20.30 silvestrovanje v mestu Krk - koncert skupine L'amour band.