Zadar Outdoor Festival – podelili smo kampiranje in startnino za 2 osebi

Datum objave
Kategorija
Statistika

Ste ljubitelj kampiranja in športni navdušenec, ki bi rad preživel aktiven vikend v Zadru? Vabimo vas na 3. Zadar Outdoor Festival, ki bo potekal od 10. do 12. maja in omogoča 7 različnih športnih aktivnosti.

V nagradni igri smo podelili lepo nagrado - ime srečnega nagrajenca smo objavili pod novico. Čestitamo!

Zadar Outdoor Festival je rekreativna prireditev s katero želijo v severno Dalmacijo povabiti aktivne turiste, da spoznajo lepote celotne regije. Spodbuditi želijo tudi domačine na zdrav način življenja, ki vključuje tudi športne aktivnosti.

V treh dneh se bodo zvrstila tekmovanja v 7ih različnih športih - tek ob morju, gorski tek, gorsko kolesarjenje, plavanje, jadranje , SUPanje in vožnje s kajaki.

Večina prireditev poteka v okolici Zadra, gorsko kolesarjenje na trasi Petrčane – Privlaka – Vir, trail tek po naravi poteka na otoku Ugljan, jadranje pa v zadarskem kanalu.

Največ ljudi se udeleži teka na 5 ali 10 km ob morju, ki bo potekalo v petek ob 18. 30, zato so mu tudi dali ime tek ob sončnem zahodu. Start in cilj bosta na rivi v starem delu mesta.

Prijave na tekmovanja so možne do 10. maja.

Program Zadar Outdoor Festival:

10. maj - Zadar tek ob sončnem zahodu na 5km ali 10km ob 18.30

11. maj - Zadar gorsko kolesarjenje na relaciji Petrčane – otok Vir ob 10.30
11. maj - Otok Ugljan - tek v naravi na 8 km ali 20 km ob 10.30
11. maj - Zadar jadralska regata ob 10.30

12. maj - SUP tekma – riva Zadar ob 13.30 (že dopoldan tečaji in spremljevalni program)
12. maj - Zadar plavalni maraton na 1,5 km ob 10.00
12. maj - Zadar tekma s kajaki na 2 km ob 9.30

Kampiranje v okolici Zadra

Športni navdušenci lahko izkoristite Zadar Outdoor Festival tudi za kampiranje v odličnem kampu Zaton, ki sodi med najboljše v Evropi. Kamp je odprt od 27.4. do 5.10., ko gostom nudi urejene parcele, najem mobilnih hišic in glamping šotorov.

V sklopu kampa je tudi bazenski kompleks z ogrevano vodo, tako da je kopanje možno tudi že v maju.

Gostom z Avtokampi.si kamping kartico kamp Zaton nudi posebno ceno – 20 € za 2 osebi na parceli z elektriko, ki velja v terminih 27.4. – 14.6. & 7.9. – 5.10.. Cene najema mobilnih hišic za 4 - 6 oseb pa so sredi maja od 59 do 71 €, odvisno od tipa hišice.

Več informacij in prijave na športne prireditve Zadar Outdoor Festivala - www.zadaroutdoor.com

Ime srečnega nagrajenca

Nagrada - 2 kamping nočitvi za 2 osebi v kampu Zaton + 2 startnini za športne aktivnosti Zadara Outdoor v terminu 10. - 12. maj 2019:

Roman Jamnikar, Krška vas

Čestitamo!