Začnite kamping sezono v kampu Valalta v Rovinju

Datum objave
Kategorija
Statistika

FKK kamp Valalta sodi med najboljše kampe v Evropi z odlično ponudbo dodatnih storitev od animacije, bazenskega dela in wellnessa.

Nudistični kamp Valalta med hrvaškimi in tudi evropskimi kampi sodi v sam vrh. To dokazujejo FKK kamp Valalta Rovinj - avtokampi.sištevilne nagrade, ki so jih prejeli v letu 2016. Kamp Valalta je bil ocenjen kot najboljši kamp na Hrvaškem, slovenski kampisti so mu v izboru Naj kamp Adria namenili drugo mesto med FKK kampi, nemški ADAC pa ga je ocenil s petimi zvezdicami in nazivom BestCamping.

FKK kamp Valalta je od Rovinja oddaljen nekaj kilometrov severno in leži tik ob Limskem kanalu. Gre za večji hrvaški kamp, ki lahko sprejme nekje do 6.000 ljudi. Kljub temu zaradi velike površine in lepe urejenosti gneče v kampu ne boste občutili. V sezoni 2017 bo kamp Valalta odprt od 29. aprila do 1. oktobra.

FKK kamp Valalta Rovinj - avtokampi.siV Valalti je vse urejeno tako, da se bo gost počutil prijetno in vse je podrejeno uživanju na počitnicah. Lepo urejene kamping parcele, sanitarije na vrhunskem nivoju, dolga plaža s peščenimi zalivi, bazeni, tobogani, zunanji bazen z ogrevano vodo, športni center in bogata gastronomska ponudba, so tisti kriteriji, ki gostom zagotavljajo odličen dopust.

V kampu imajo tudi lepo urejen wellness center z notranjim in zunanjim bazenom z ogrevano vodo, finsko in turško savno ter ponudbo različnih masaž.

Poleg urejenih kamping parcel, pa v kampu Valalta omogočajo tudi najem mobilnih hišic, apartmajev in bungalovov. Te oblike namestitev so še posebej dobrodošle v pred in po sezoni, ko je zunaj prehladno za kampiranje s šotorom. V ponudbi najema imajo mobilne hišice za od 2 do 5 oseb, bodo pa pred novo sezono nekatere starejše hišice zamenjali z modernejšimi.
najem mobilnih hišic kamp Valalta Rovinj - avtokampi.si
V kampu Valalta bodo uživali tudi otroci, saj je poskrbljeno za njihovo animacijo. Na voljo jim bodo animatorji, ki bodo poskrbeli za različne igrice na sami plaži in v mini klubu, zanimivo mini golf igrišče, ob večerih pa tudi različne predstave. Ne smemo pozabiti na peščeno plažo, kjer otroci uživajo v igri ali pa njim prilagojen zunanji bazen.

Akcijska ponudba
Kamp Valalta omogoča v terminih 29.4. - 27.5. in 26.8. - 1.10. popust na kampiranje daljše kot 14 dni, saj vam zagotovijo 5% popusta na ceno parcele. Če pa boste v teh terminih bivali v mobilnih hišicah, apartmajih ali bungalovih več kot 10 dni, boste prav tako prejeli 5% popusta.

Več informacij o ponudbi FKK kampa Valalta dobite tudi na spletni strani www.valalta.hr, za rezervacije nastanitev (mobilnih hišic, apartmajev in bungalovov) pa pokličite na tel. št. +385 (0) 52 804 800.