Vrsar in kamp Porto Sole vabita na velikonočno kampiranje

Datum objave
Kategorija
Statistika
5611 ogledov

V Vrsarju se pripravljajo na veliko noč, ko bodo pripravili tudi nekaj dogajanja, pomlad pa prinaša tudi številne možnosti sprehodov ob morju in kolesarjenja. V Vrsarju je za veliko noč odprt kamp Porto Sole, kjer imajo akcijo na kampiranje, omogočajo pa tudi najem mobilnih hišic.

Vrsar je od osrednje Slovenije oddaljen slabi 2 uri vožnje, tako da se lahko hitro odpravite na kratek velikonočni dopust. Kamp Porto Sole je urejen na južni strani kraja, tako da se lahko potem tudi peš odpravite na sprehod po Vrsarju, se po ozkih ulicah povzpnete do cerkve sv. Martina na vrhu hribčka, na razgledni točki Ladonja uživate v prekrasnem pogledu na morje in manjše otoke.

V soboto, 8. aprila, bodo med 10 in 14. uro na obali pri centru Turistične organizacije Vrsar že tradicionalno pripravili prireditev Velikonočni zajtrk, ko bodo otroci lahko barvali pirhe in izdelovali velikonočne okraske. Pripravili bodo tudi tržnico lokalnih izdelkov in glasbeni program.

Kamp Porto Sole

Eden redkih kampov v Istri, ki je odprt čez celo leto, tako da je tudi odlična lokacija za velikonočno kampiranje ob morju.

Gostom so na voljo urejene parcele z elektriko in vodo pri morju ali pa standardne parcele pri recepciji (100 - 150 m od morja). Prenovljen sanitarni objekt ob morju je ogrevan, nudi pa tudi privatne wellness kopalnice z jacuzzijem ali savno (rezervacij na recepciji kampa).

V gornjem delu kampa so na voljo tudi moderne mobilne hišice za 4+2 osebi, ki so opremljene tudi s klimo, tako da je možno dodatno ogrevati prostor. Vsaka hišica ima tudi opremljeno kuhinjo, dve spalnici, kopalnico in teraso. Ob doplačilu so v hišicah dovoljeni tudi psi.​

Za otroke so urejena otroška igrala, ob kampu pa je tudi večji teniški center.

Velikonočno kampiranje ali najem mobilne hišice v Vrsarju

Za veliko noč bodo v kampu pripravili tematsko animacijo z barvanem pirhov in lovom na velikonočni zaklad:

- sobota med 11-13h ustvarjalna delavnica izdelovanja pirhov, ob 14h organiziran pohod od kampa do Montraker v bližini Vrsarja

- nedelja ob 11h iskanje velikonočnega zaklada, ob 12.30 Magic Show

- ponedeljek ob 11h jutranja telovadba, ob 13h otroški zabavni program družabne igre.

Lokacija kampa je zanimiva za družinsko kolesarjenje, saj so urejene kolesarske poti skozi kamp Koversada do Limskega kanala ali pa v smeri Funtane ter Poreča in večinoma potekajo ločeno od glavne ceste.

Za veliko noč so v kampu Porto Sole pripravili praznični kamping paket, ki vključuje 2 osebi, parcelo standard z elektriko, otroke do starosti 12 let, psa, pijačo dobrodošlice, praznično darilo, ustvarjalne delavnice in pozno odjavo iz kampa.

Cena paketa velikonočno kampiranje za dve noči za 2 osebi je 50 €.

Cene kampiranja za 2 noči na preostalih parcelah so za 2 osebi od 50 - 55 € za parcele v coni morje do 90 € za parcele Superior tik ob morju.

Cena najema mobilne hišice za 4 osebe z vključeno posteljnino,brisačami in zaključnim čiščenjem je od 100 € na noč.

Več o kampu Porto Sole in rezervacije parcel & mobilnih hišic > https://www.maistra.com

Datum objave
Kategorija
Statistika
5611 ogledov