Vrsar in kamp Porto Sole vabita na velikonočno kampiranje

Datum objave
Kategorija
Statistika

V Vrsarju se pripravljajo na veliko noč, ko bodo pripravili tudi nekaj dogajanja, pomlad pa prinaša tudi številne možnosti sprehodov ob morju in kolesarjenja. V Vrsarju je za veliko noč odprt kamp Porto Sole, kjer imajo akcijo na kampiranje, omogočajo pa tudi najem mobilnih hišic.

Vrsar je od osrednje Slovenije oddaljen slabi 2 uri vožnje, tako da se lahko hitro odpravite na kratek velikonočni dopust. 

Kamp Porto Sole je urejen na južni strani kraja, tako da se lahko potem tudi peš odpravite na sprehod po Vrsarju, se po ozkih ulicah povzpnete do cerkve sv. Martina na vrhu hribčka, na razgledni točki Ladonja uživate v prekrasnem pogledu na morje in manjše otoke.

V centru Vrsarja (ob morju pri Turističnem centru) bodo v soboto, 30. marca, med 10. in 14. uro organizirali že tradicionalno prireditev Velika noč na rivi, ko bodo otroci lahko barvali pirhe in izdelovali velikonočne okraske. Pripravili bodo tudi tržnico lokalnih izdelkov in glasbeni program.

Kamp Porto Sole

Eden redkih kampov v Istri, ki je odprt čez celo leto, tako da je tudi odlična lokacija za velikonočno kampiranje ob morju.

Gostom so na voljo urejene parcele z elektriko in vodo pri morju ali pa standardne parcele pri recepciji (100 - 150 m od morja). Prenovljen sanitarni objekt ob morju je ogrevan, nudi pa tudi privatne wellness kopalnice z jacuzzijem ali savno (rezervacij na recepciji kampa).

V gornjem delu kampa so na voljo tudi moderne mobilne hišice za 4+2 osebi, ki so opremljene tudi s klimo, tako da je možno dodatno ogrevati prostor. Vsaka hišica ima tudi opremljeno kuhinjo, dve spalnici, kopalnico in teraso. Ob doplačilu so v hišicah dovoljeni tudi psi.​

Za otroke so urejena otroška igrala, ob kampu pa je tudi večji športni center, ki je bil letos čez zimo prenovljen in nudi igrišča za tenis, košarko, nogomet in padel.

Velikonočno kampiranje ali najem mobilne hišice v Vrsarju

Lokacija kampa je zanimiva za družinsko kolesarjenje, saj so urejene kolesarske poti skozi kamp Koversada do Limskega kanala ali pa v smeri Funtane ter Poreča in večinoma potekajo ločeno od glavne ceste.

Za velikonočne praznike bodo v kampu Porto Sole pripravili praznično animacijo:

- sobota, 30.3., med 11 in 13h izdelava okraskov in barvanje pirhov - lokacija pri lokalu ob morju, ob 14h organiziran pohod po okolici Vrsarja, med 15 - 18h animacija v game room (objekt pod bazenom)

- nedelja, 31.3., velikonočni zajtrk v lokalu Fresh Corner (cena 15 € na osebo), ob 11h glasba v živo, ob 12h otroška animacija - iskanje pirhov po kampu

- ponedeljek, 1.4., med 11 in 12h jutranja telovadba, med 13 in 15h družabne igre & game room

Cene prazničnega kampiranja

Za veliko noč v kampu Porto Sole velja akcijska ponudba kampiranja na Avtokampi kartico:

> 21 € na parceli Standard za 2 osebi in psa - letos je sprememba in v paketni ceni max. število oseb je 2, doplačilo za dodatne osebe pa ni možno. V primeru več oseb velja popust 10% na ceno vseh vrst parcel, katerih cena že vključuje 6 oseb in elektriko.

Redne cene kampiranja na parceli Standard +  do 6 oseb je od 25 € na noč, na parcelah bliže morja pa od 42 €.

Cena najema mobilne hišice za 4 osebe z vključeno posteljnino, brisačami in zaključnim čiščenjem je od 90 € na noč.

Več o kampu Porto Sole > www.maistra.com