Velika noč in prvi maj v kampu Polidor v Funtani

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Polidor je uspešno zaključil zimsko kamping sezono in z otvoritvijo svoje plaže, ki bo v soboto 20. aprila, pričenjajo novo poletno kamping sezono.

V kampu Polidor nudijo urejene kamping parcele, možnost najema večjih mobilnih hišic in glamping šotorov ter manjših lesenih glamping hišic. Gre za odlično urejen majhen kamp med krajema Poreč in Funtana, s katerima je povezan z obmorsko sprehajalno in kolesarsko potjo.

Velikonočni program

V kampu Polidor vabijo kampiste, da preživijo veliko noč in prvomajske počitnice pri njih. Otroci bodo lahko uživali na igralih in v notranjih igralnici s toboganom, ne velikonočno soboto pa bodo barvali pirhe. Odrasli pa so v soboto ob 16h lepo vabljeni na degustacijo vina iz znane kleti Ferenac.

Dodatno v kampu nudijo tudi masaže, na novo odprti plaži in v kampu pa bo deloval tudi lokal. Omogočajo tudi najem koles, zaradi dokaj hladnih noči pa žal kopanje v bazenu še ne bo možno.

Cena kampiranja in najema mobilnih hišic ter glamping namestitev

Cene kampiranja v aprilu in maju so 5,60 € na osebo in 11 € za parcelo z elektriko in vodo. Imetniki naše kamping kartice imajo 10% popust v primeru vsaj 2 nočitev.

Cene najema mobilnih hišic za 4 – 6 oseb je od 74 € na noč oz. za hišice z lastnim jacuzzijem na terasi 84 €.

Za nekoliko drugačne počitnice lahko najamete tudi glamping šotor za 4 osebe, ki stane od 56 €, parom pa priporočamo romantične lesene hišice, katerih cena je 42 € na noč.

Dodatne popuste na namestitve nudijo v terminih 21.4. – 30.4. & 6.5. - 29.5., ko so cene najemov nižje za okoli 10 - 15%.

Več o kampu Polidor izveste na  - www.campingpolidor.com