Matsport nudi akcijo na dodatno zimsko opremo vozila

Datum objave
Kategorija
Statistika
1463 ogledov

Trgovina Matsport omogoča celovito ponudbo avtomobilske zimske opreme. Za zimske pnevmatike smo večinoma že poskrbeli, so pa pripravili akcijo snežnih verig, strešnih kovčkov, prtljažnikov, nosilcev smuči ... Ob klasični trgovini, lahko vse izdelke naročite tudi preko splet in v nekaj dneh dobite na dom.

Matsport vam omogoča, da boste na enem mestu dobili vse potrebno za vaš avto. Ljubitelji kampiranja jih poznamo tudi po odlični ponudbi strešnih šotorov in nosilec koles različnih znamk, kjer ob nakupu omogočajo tudi cenovno ugoden najem.

Snežne verige

Ob zimskih pnevmatikah za osebna vozila in tudi avtodome imajo pri Matsport tudi veliko zalogo raznolikih snežnih verig za vse vrste vozil.

Izbirate lahko med snežnimi verigami slovenskega proizvajalca Veriga Lesce, kjer so na voljo tudi samozatezne verige STOP&GO. V avtodomih snežne verige že skorajda morajo biti v vozilu, saj nikoli ne veste, kdaj in kje vas bo ujelo sneženje. Zaradi debeline členov priporočamo nakup snežnih verig Prefessional.

Izkoristite akcijsko ponudbo in kupite snežne verige z do 30% popusta >

Strešni kovčki G3 in Thule

Kampisti dobro vemo, kaj pomeni pomanjkanje prostora v avtomobilu in pri smučarjih je podobno. Kam pred odhodom na smučarske počitnice zložiti vso prtljago?

Z uporabo strešnega kovčka, kjer boste lahko zložili smuči, palice in smučarske čevlje, vam bo v prtljažniku vozila ostalo precej več prostora.

Ob tokratni akciji nudijo do 30% popusta na strešne kovčke, katerih cene se pričenjajo že pri 140 €. Strešni kovček primerne dolžine za prevoz smuči (npr. 193cm) pa stane od 235 € > www.matsport.si

Matsport omogoča tudi najem strešnih kovčkov, cene pa so zelo ugodne že od 30 € za vikend ali že od 40 € za tedenski najem strešnih kovčkov.

Strešni nosilci in nosilci smuči

Za uporabo strešnega kovčka pa potrebujete tudi strešne nosilce za vaše vozilo, ki so super dodatek tudi za poletje, ko lahko z njim do morja ali jezera enostavno odpeljemo tudi SUP desko.

Ker ima veliko vozil različen sistem pritrjevanja nosilcev, imajo pri Matsport na zalogi nosilce za večino avtomobilskih znamk. Izbirate lahko med strešnimi nosilci Thule in G3.

Matsport omogoča tudi najem strešnih nosilcev in sicer je cena 15 e za vikend ali 25 € za tedenski najem.

Na strešne nosilce lahko dodate tudi posebne nosilce smuči Thule. Na voljo so nosilci za 2, 4 ali 6 parov smuči, cene pa od 160 €.

Matsport zimska oprema - Avtokampi.si

Datum objave
Kategorija
Statistika
1463 ogledov