Valamar podaljšal akcijo na kamping kartico - datumi odprtja kampov

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kampiranje pomeni eno najbolj varnih oblik počitnic, kljub temu pa so pri Valamarju letos poskrbeli za dodatne zdravstvene in varnostne ukrepe v njihovih 15ih kampih. Kampa Istra Premium in Ježevac Premium sta odprta čez celo leto, preostali pa se bodo odprli konec aprila in v maju. V vseh nudijo popust na Avtokampi kamping kartico.

V-Health & Safety standard in V-care guarantee

Valamarjevi kampi pomenijo najvišji standard ponudbe in varnosti. V njihovih objektih je od pričetka pandemije bivalo več kot 300.000 turistov in do sedaj niso beležili niti ene okužbe.

Že pred koronavirusom so skrbeli za visok nivo čistoče v skupnih prostorih in sanitarnih objektih v kampih. Lani so dodatno oblikovali varnostne protokole, še enkrat preverili najbolj kritične točke, poskrbeli za izobraževanje zaposlenih in informiranje gostov. V restavracijah in lokalih so določili stroga pravila priprave in postrežbe hrane, dodatno je poskrbljeno za varnost in čistočo na otroških igriščih, bazenih ter v igralnicah.

V primeru mobilnih hišic & glamping namestitev so poskrbeli za sistem čiščenja, ki vključuje tudi razkuževanje, do prihoda gosta pa v namestitev ne sme nihče vstopiti. Za dodatno komunikacijo z osebjem kampa npr. naročanje hrane, brisač, dodatno čiščenje je na voljo posebna mobilna aplikacija.

Letošnja novost je V-care guarantee – gre za ukrepe zdravstvenega varstva v času počitnic, ki velja ob opravljeni direktni rezervaciji parcele, mobilne hišice ali glamping šotora pri Valamarju. Gostom nudijo storitev zdravstvene oskrbe, organizacijo testiranja na covid-19 po posebnih cenah npr. hitri test že od 130 HRK, PCR test že od 480 HRK (cena je odvisna o lokacije), v primeru obolelosti pa krijejo tudi stroške podaljšanja bivanja do 14 dni in vračilo dodatnih potovalnih stroškov vrnitve domov. Omogočajo tudi fleksibilno odpoved rezervacije ali spremembo datuma bivanja.

Izkoristite popuste na Avtokampi kamping kartico

Valamarjeve kampe najdemo v okolici Poreča, Pule, Labina, na otokih Krk in Rab ter v Dubrovniku. V vseh nudijo dodatne akcijske ponudbe in popuste na kampiranje z Avtokampi kamping kartico.

Glede na razmere so se pri Valamarju odločili, da v šestih kampih posebne paketne akcije, ko 2 osebi lahko kampirata že za 18 ali 20 €, podaljšajo vse do 1. julija. Cena ob dveh osebah vključuje tudi parcelo Comfort, elektriko in psa, dodatne osebe in otroci pa doplačajo po ceniku kampa.

Čez celo sezono nudijo tudi klasične popuste na našo kamping kartico in sicer 7,5% na vse tipe parcel (tudi v prvi vrsti ob morju) in osebe v terminih od odprtja do 2. julija ter od 23. avgusta do zaprtja kampa. V glavni sezoni 2.7. – 22.8. je 5% popust na kampiranje.

Valamar kampi - popust na Avtokampi kamping kartico

Spremenjeni datumi odprtja kampov

Zaradi razmer so prestavili odprtje nekaterih kampov na poznejše termine npr. kamp Lanterna Premium se namesto v začetku aprila odpira šele 23. aprila, nekateri kampi pa bodo odprti v drugi polovici maja.

Kamp Istra Premium – odprt non stop

Sodi med TOP 5 kampov v regiji za družinske počitnice. Raznolika plaža, bazeni z ogrevano vodo odprti od aprila do novembra, notranja igralnice, vrhunska animacija…

Avtokampi kamping kartica nudi 7,5% popusta na parcelo in osebe oz. v sezoni 2.7. – 22.8. je 5% popusta.

Kamp Ježevac Premium - Krk

Kamp Ježevac Premium ima odlično lego ob robu mesta Krk, tako da se gostje lahko sprehodijo ob morju. Kamping parcele tudi v prvi vrsti ob morju in mobilne hišice v terasah.

Akcija na kamping kartico - 20 € za 2 osebi na parceli Comfort v terminih do 1.7. in od 6.9., na preostalih parcelah je popust 7,5%, v glavni sezoni pa 5%.

Odprtje kampov v aprilu

Kamp Lanterna Premium, Poreč – 23.4. do 3.10.

Eden največjih kampov na Hrvaškem, ki nudi vse od prodnate do mivkaste plaže, bazenov z ogrevano vodo, toboganov, igralnic… Kužki so zelo dobrodošli.

Akcija 20 € za 2 osebi, parcelo Comfort, elektriko in psa v terminih do 1.7. in od 1.9, ostale parcele 7,5% popusta, v sezoni pa 5%

FKK kamp Solaris, Poreč – 30.4. do 3.10.

Odličen kamp za ljubitelje nudističnega kampiranja, lepe narave in mirne okolice.

Popust na kamping kartico 7,5%, v sezoni 2.7. – 22.8. je pa 5% - velja na ceno parcele in oseb.

Kamp Marina, Labin – 29.4. do 24.10.

Lokacija s prekrasnim pogledom na Kvarner in kristalno čistim morjem. Zelo mirna lokacija, kamp pa je priljubljen pri potapljačih.

Akcija 20 € za 2 osebi, parcelo Comfort, elektriko in psa v terminih do 1.7. in od 1.9, ostale parcele 7,5% popusta, v sezoni pa 5%

Kamp Krk Premium – 12.5. do 10.10.

Prvi Valamarjev kamp s petimi zvezdicami in eden najboljših ob hrvaški obali. Srednje velik kamp je zelo primeren za družinske počitnice – igralnica, igrišče, animacija, dva bazena z ogrevano vodo, prodnata plaža v kampu in nudistična plaža v bližini.

Akcija 20 € za 2 osebi, parcelo Comfort, elektriko in psa v terminih do 1.7. in od 1.9, ostale parcele 7,5% popusta, v sezoni pa 5%

Kamp Padova Premium, otok Rab – 24.4. – 3.10.

V zadnjih letih popolnoma prenovljen kamp, ki sedaj nudi več zabave za otroke, saj ima novo igrišče, notranjo igralnico, bazen z ogrevano vodo in manjšimi tobogani. Odlična lokacija za ogled starega dela mesta Rab.

Popust na kamping kartico izven sezone 7,5%, v sezoni 2.7. – 22.8. pa 5%.

Odprtje kampov v maju oz. kasneje

Kamp Orsera, Vrsar – 20.5. do 3.10.

Miren kamp pod vznožjem Vrsarja. Zanimiva lokacija za ogled mesta, sprehode in kolesarjenje ob morju.

Popust na kamping kartico izven sezone 7,5%, v sezoni 2.7. – 22.8. pa 5%.

Kamp Brioni, Puntižela - Pula – 20.5. do 3.10.

Miren kamp z lepo prodnato plažo in pogledom na Brione. Priporočamo izlet z ladjico iz Fažane ter ogled Arene v Puli in akvarija na Verudeli.

Popust na kamping kartico izven sezone 7,5%, v sezoni 2.7. – 22.8. pa 5%.

Kamp Tunarica, Labin – 20.5. do 3.10.

Za ljubitelje pristnega kampiranja v lepem naravnem okolju daleč stran od mest.

Popust na kamping kartico izven sezone 7,5%, v sezoni 2.7. – 22.8. pa 5%.

Kamp Škrila, Stara Baška, otok Krk - 20.5. do 3.10.

Kamp z najlepšimi plažami na otoku Krku, ki pa ima manj sence na parcelah pri morju in več v gornjem delu. Zelo mirna lokacija, ob robu kampa tudi nudistična plaža.

Akcija 18 € za 2 osebi, parcelo Comfort, elektriko in psa v terminih do 1.7. in od 1.9, ostale parcele 7,5% popusta, v sezoni pa 5%

Kamp Baška Premium, otok Krk – 19.5. do 17.10.

Lokacija kampa je tik ob 2 km dolgi prodnati plaži v Baški. V kampu tudi bazeni z ogrevano vodo in vodnimi igrali. Številne možnosti aktivnosti – pohodništvo, tek, gorsko kolesarjenje…

Akcija na kamping kartico - 18 € za 2 osebi, parcelo Comfort, elektriko in psa v terminih do 1.7. in od 1.9, ostale parcele 7,5% popusta, v sezoni pa 5%

FKK kamp Bunculuka, Baška, otok Krk – 20.5. do 3.10.

Na levi strani Baške je v svojem zalivu s prekrasno plažo urejen nudističen kamp. Mirna lokacija, odlična restavracija ob morju in možnost kopanja na samotnih plažah levo od kampa.

Popust na kamping kartico izven sezone 7,5%, v sezoni 2.7. – 22.8. pa 5%.

Kamp San Marino, Lopari, otok Rab – 20.5. do 1.10.

Če iščete najlepšo mivkasto plažo na Hrvaškem, potem je kamp San Marino prava izbira. Otroci bodo na rajski plaži z nizko vodo uživali v kopanju mivke in izdelovanju gradov, starši pa si bodo malce odpočili.

Popust na kamping kartico izven sezone 7,5%, v sezoni 2.7. – 22.8. pa 5%.

Kamp Solitudo, Dubrovnik – 1.7. do 15.9.

Edini kamp v samem Dubrovniku bo kot kaže odprt samo v času glavne turistične sezone. Lokacija omogoča obiska starega mestnega jedra kar z mestnim avtobusom ali kolesom.

Popust na kamping kartico izven sezone 7,5%, v sezoni 2.7. – 22.8. pa 5%.