Vabilo na 30. Caravanovo karavano v občino Šempeter - Vrtojba in jesenski hišni sejem

Datum objave
Kategorija
Statistika

Caravan center Ljubljana vabi vse lastnike počitniških vozil na jubilejno 30. Caravanovo karavano, ki bo potekala od 11. - 13. oktobra (petek – nedelja), teden dni kasneje pa še na jesenski hišni sejem avtodomov in počitniških prikolic.

Letos je v Caravan centru Ljubljana še posebej svečano, saj praznujejo 30. obletnico delovanja - ČESTITAMO!, zato čez celo leto nudijo posebne akcijske popuste na kamping in karavaning opremo.

Jesenski hišni sejem - 17. do 19. oktober

Že sedaj vas vabijo tudi na jesenski hišni sejem, ko bodo predstavili nove modele avtodomov in počitniških prikolic proizvajalcev Adria, Sun Living, Laika, Sunlight, Weinsberg, Dethleffs in Knaus  za sezono 2020.

Hišni sejem bo v Caravan centru bo potekal od 17. do 19. oktobra, ko bodo prisotni tudi dobavitelji in bodo dostopni za vsa vaša vprašanja.

30. Caravanova karavana počitniških vozil - 11. do 13. oktober

Izkoristite lepo jesen in si rezervirajte prost vikend za organiziran izlet z avtodomom ali počitniško prikolico ter ogled znamenitosti v občini Šempeter – Vrtojba in občini Miren - Kostanjevica.

V Caravan centru so pripravili zanimiv program, ki se bo začel že v petek proti večeru na novo urejenem postajališču za avtodome v Vrtojbi. V soboto si boste ogledali Coroninijev dvorec, župnijsko cerkev Sv. Srca Jezusovega in imeli pogostitev na domačiji Koglot.

Sledi premik v občino Miren - Kostanjevica, kjer boste obiskali razgledni stolp Cerje in se proti večeru ustavili na izletniški domačiji Mirko, kjer bo urejeno parkirišče.

V nedeljo bo organiziran voden ogled Nove vasi ( reja koz, reja lipicancev, vaški vodnjak, cerkev Sv. Silvestra) in sprehod do stolpa Kremenjak od kjer je čudovit pogled na Tržaški zaliv.

Pripravljajo še nekaj presenečenj glede na ponavljajočo se številko 30, poleg 30 let delovanja Caravana tudi skupna 30. Caravanova karavana.

Potrdite svojo udeležbo najkasneje do torka 08.10.2019 na faks: 01/518-36-36 ali 01/518-38-00, na e-mail: avtodomi@caravan.si

Več informacij na - www.caravan.si