Kamping vikend v Termah Tuhelj – 18. do 20. junij

Datum objave
Kategorija
Statistika

Pridi na kamping vikend v prenovljeni kamp Vita v Termah Tuhelj, ki bo potekal od petka do nedelje (18. – 20.6.). Pripravili so pester animacijski program in posebno ceno kampiranja.

Kamp Vita - Terme Tuhelj sodi v kategorijo pet zvezdičnih kampov, saj so s prenovo uredili kamping parcele, zgradili nove sanitarije in uredili naselje mobilni hišic z bazeni in wellnesom.

Kamp je urejen v neposredni bližini Vodnega Planeta s številnimi bazeni, tobogani in vodnimi igrali, zraven je tudi otroško igrišče, v sklopu hotel pa tudi lepo urejen wellness s savnami in masažami.

Gostom kampa omogočajo tudi prehrano v hotelu po posebnih cenah npr. zajtrk 6 €, kosilo ali večerja 12 €.

V okolici kampa je kar nekaj zanimivih kolesarskih poti, tako da lahko vikend ob kopanju izkoristite tudi za družinsko kolesarjenje.

Terme Tuhelj - Vita kamping vikend – 18. do 20. junij

Pridite v Terme Tuhelj na kamping vikend v kampu Vita. Vse tri dni bodo pripravili raznoliko animacijo, otroške delavnice, družinsko kopanje in zabavo na bazenih. V soboto bo omogočeno tudi nočno kopanje do 24. ure in zabava z DJ-jem.

AKCIJA nočitev za celo družino (do 5 oseb) na parceli z neomejenim kopanjem 20€, ob tem pa tudi brezplačno bivanje za enega psa in darilo dobrodošlice. Doplačilo taksa 1,36€ na osebo na noč.

Najem mobilnih hišic - v kampu Vita omogočajo tudi najem lepo urejenih mobilnih hišic Adria za 2, 4 ali 6 oseb.

Cena najema mobilne hišice v času kamping vikenda je od 140 € na noč za hišico za 2 osebi in 220 € na noč za hišico za 4 ali 6 oseb. Cena vključuje tudi zajtrk in wellness v sklopu naselja mobilnih hišic, končno čiščenje, brisače in posteljnino.

Več o ponudbi kampa Vita izveste na  www.terme-tuhelj.hr - ker je število parcel omejeno, poskrbite za rezervacijo parcele na >
booking@terme-tuhelj.hr