Zimske počitnice v Termah Ptuj - kampiranje in najem mobilnih hišic

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Terme Ptuj bo v času zimskih počitnic zopet deloval nemoteno in goste vabi na uživanje v termalne bazene ter savne. Ob zimskem kampiranju nudijo tudi ugodne cene najema družinskih mobilnih hišic.

Kamp Terme Ptuj ima dobro lokacijo v neposredni bližini starega mestnega jedra Ptuja.

V času zimskih počitnic vabijo družine na uživanje v termalnih bazenih, kjer imajo tudi večji jacuzzi, za otroke tudi tobogan in manjši zunanji bazen s termalno vodo. Gostom kampa so brez doplačila na voljo tudi savne v sklopu notranjega dela Termalnega parka.

V času počitnic si lahko ogledate turistično ponudbo Ptuja, obiščete grad nad mestom z muzejem in vinsko klet.

Zimsko kampiranje

V kamp Terme Ptuj lahko pridete z avtodomom ali počitniško prikolico in v sklopu kampa imajo prenovljene in ogrevane sanitarije.

Odločite se lahko tudi za All inlcusive kampiranje, ki ob kopanju v bazenih Termalnega parka vključuje tudi samopostrežni zajtrk in večerjo v restavraciji Zila.

Akcijske ponudbe kampiranja

Z Avtokampi kamping kartico boste v terminih do 31.3. za kampiranje 2 oseb plačali samo 22 € na noč, kar vključuje tudi parcelo, elektriko, psa in otroke do vključno starosti 5 let. Doplačilo za kopanje je 6 € na osebo.

Do 6.3. 2022 velja tudi družinski paket kampiranja in kopanja, ki vključuje 2 odrasli osebi in enega otroka do 12 let ter velja pri min. bivanju 2 noči - cena za paket 32,60 € / noč, doplača pa se elektrika.

All inclusive paket kampiranja, ki že vključuje kopanje in polpenzion (zajtrk, večerja). Cena takega paketa je sedaj 29,30 € na osebo in velja v primeru vsaj 2 nočitev, otroci 6 - 15 let pa imajo 30% popust.

Doplačilo pri vseh paketih je prijava in turistična taksa.

Najem mobilnih hišic Term Ptuj

V kampu Terme Ptuj omogočajo tudi najem modernih mobilnih hišic za 4 – 5 oseb, ki so opremljene z dvema spalnicama, lastno kuhinjo in kopalnico.

Vse hišice imajo tudi možnost ogrevanja s klimatsko napravo, tako da je v notranjosti vedno prijetno toplo.

Cena najema mobilne hišice za 4 - 5 oseb je v terminu zimskih počitnic 100 € na noč in že vključuje tudi kopalne karte za vse osebe za termalne bazene in savne v Termalnem parku - 2 vstopa dnevno. Cena že vključuje tudi zaključno čiščenje, ob doplačilu pa je možen tudi zajtrk ali pa polpenzion v bližnji restavraciji Zila.

Plačilo najema mobilnih hišic je možno tudi s turističnimi boni.

Več informacij o ponudbi na spletni strani kampa Terme Ptuj >>