Sejem MOS Celje vabi na ogled avtodomov in prikolic - kupon za popust na vstopnice

Datum objave
Kategorija
Statistika

V Celju bo od 10. do 15. septembra potekal 52. sejem MOS, ki prinaša bogato ponudbo za aktivno preživljanje prostega časa v naravi. Na ogled bo veliko število avtodomov, počitniških prikolic in tudi dodatne outdoor opreme.

MOS Turizem je podaril 5 družinskih vstopnic za ogled letošnjega sejma. Pod novico smo objavili srečne nagrajence. Čestitamo!

Objavljamo prve fotografije s sejma in tudi kratek video posnetek razstavljenih avtodomov in počitniških prikolic.

Vsem ljubiteljem kampiranja pa podarjamo še kupon za cenejši nakup vstopnice od drugega dne naprej (11. - 15.9.), saj prvi dan sejem nudi nakup cenejše vstopnice. Kupon velja za 2 € popusta pri nakupu vstopnice za odraslo osebo. Print kupona >>


Kdo vse pride na sejem MOS?

Na splošno velja, da je izbira počitniškega vozila odvisna od vrste dopusta, ki ga iščemo. Če vemo, da bomo ves čas na istem mestu, potem izberimo prikolico. Če želimo raziskati okolico, nam še vedno ostane avto. Če si želimo ogledati širše območje in več mest, je boljša izbira avtodom. Če pa si želimo pristnega stika z naravo, pa je najbolje, da se na potep odpravimo s šotorom.

Sejem MOS omogoča združitev številnih slovenskih ponudnikov za kamping in karavaning na enem mestu, tako da boste obiskovalci uživali v ponudbi avtodomov, počitniških prikolic, šotorske opreme (tende, baldahini, ponjave, cerade, kamp pohištvo, kamp kuhinje…), snemljivih bivalnikov, mobilnih hišk, SUP desk, koles …

Na sejmu bo s novimi avtodomi in prikolicami prisotna novomeška Adria in kupcem omogočajo do 3.000 € popusta na prednaročila. AC Glavan iz Celja bo pripeljal nov predelan kombi za 4 osebe in še avtodome in prikolice Hymer ter Carado.

Avtocenter Martin Stipič bo na ogled postavil ponudbo nakupa in najema avtodomov LMC in Foster, Mega Mobil bo prisoten z novostmi v ponudbi lastnih vanov, prav tako tudi vrhniški Tourne Mobil. Robeta Mobil bo na ogled postavil svoje predelane vane, pričakujemo pa lahko še kakšen avtodom Carthago. Franci Zakrajšek bo pripeljal snemljivi bivalnik Tischer, podjetje Aretta pa bo predstavilo avtodome in prikolice znamke LMC. S počitniškimi vozili bodo prisotni tudi podjetja Mixi caravaning, TM Camp, Filitheo in GT Mobil.

Ponudbo najema mobilnih hišic in počitniških prikolic v kampih po Evropi bo predstavila avstrijska turistična agencija Gebetsroither.

Testne vožnje z avtodomi in manevriranje prikolice

Letošnja novost bo možnost testnih voženj avtodomov po ulicah Celja, da boste lahko pridobili pristno izkušnjo vožnje nekoliko večjega vozila.

Za ljubitelje počitniških prikolic pa bodo uredili poligon, kjer boste lahko preverili spretnosti v manevriranju prikolice in jih po potrebi izpopolnili.

Sejem rabljenih počitniških vozil

Svoje jeklene počitniške domove na kolesih boste lahko prvič na sejmu MOS tudi prodajali. Vse dni sejma bo namreč potekal sejem rabljenih avtodomov in počitniških prikolic. Prodajte svoje rabljeno počitniško vozilo in se odpeljite z novim. V primeru, da želite na sejem MOS pripeljati v prodajo svoj avtodom ali prikolico, potem izpolnite PRIJAVNICO (pdf).

Informacije za obiskovalce

Sejem MOS bo odprt od 10. do 15. septembra, vsak dan med 9. in 19. uro, zadnji dan do 18. ure. Celodnevno parkiranje stane 4 €, po 16. uri pa je brezplačno.

Cene vstopnic – prvi dan vse vstopnice po 3 €, ostale dneve 8 € oz. po 16. uri 5 €. Družinska vstopnica za 2 odrasli osebi in do 5 otrok do 15. leta starosti stane 15 €. Popusti za upokojence, dijake in študente. Za našim kuponom, ki si ga natisnete, pa imate od srede do nedelje 2 € popusta na vstopnice za odrasle. Več informacij o sejmu dobite na - www.ce-sejem.si

Podelili smo 5 družinskih vstopnic

Izžćrebali smo pet srečnih nagrajencev, ki so prejeli družinsko vstopnico za ogled sejma. Čestitamo!

Robi Potrpin, Podkum
Darinka Žibert, Ljubljana
Karmen Plavec, Ormož
Irena Karničnik, Vuzenica
Matjaž Martinčič, Litija

Video s sejma MOS