Fotogalerija - Slovenija se predstavlja na turističnem sejmu v Stuttgartu

Datum objave
Kategorija
Statistika

Na sejmu CMT v Stuttgartu, ki poteka od 11. do 19. januarja, se predstavlja tudi Slovenija. Gre za največji turistični sejem na jugu Nemčije, kjer svojo ponudbo predstavlja 2.100 razstavljavcev, vsako leto pa sejem obišče več kot 250.000 obiskovalcev.

Sejem CMT Stuttgart obiskovalcem ponuja ideje za počitnice z vsega sveta. Velik poudarek je na kampiranju in aktivnem preživljanju prostega časa v naravi, zato se na sejmu predstavljajo tudi proizvajalci avtodomov, počitniških prikolic in vanov.

Črna gora je letošnja država partnerica sejma, dodatno pa so izpostavili še ponudbo kolesarskega turizma, golf, wellness in križarjenja.

Na sejmu je na ogled več kot 1.000 počitniških vozil, posebna dvorana je namenjena predelanim kombijem in ponudbi strešnih šotorov, novost pa je dvorana z dodatno opremo za avtodome in počitniške prikolice.

Med kampi se na razstavnem prostoru Slovenije predstavljajo številni slovenski kampi. Tako so prisotni kamp Koren, kamp Bled, kamp Danica, kamp Šobec, kamp Špik, kamp Terme 3000, kamp Terme Ptuj, Kamp Terme Lendava in kamp Menina.

Predstavljena je tudi ponudba postajališč za avtodome po Sloveniji, kot regija se predstavlja Maribor – Pohorje, Postojnska jama in hoteli Sava, Hoteli LifeClass Portorož, Hit Alpinea in Rimske terme.

Med proizvajalci počitniških vozil se z novimi modeli avtodomov in prikolic predstavlja novomeška Adria Mobil, s predelanimi kombiji pa so na sejmu prisotni Mega Mobil, Tourne Mobil, Robeta Mobil, Bravia Mobil in AC Glavan, ki je pripeljal novo izvedenko Volkswagnovega kombija Glavan Free.

Adria Mobil je za počitniško prikolico Adria Astella prejela evropsko nagrado za inovacije (EIA) v dveh kategorijah. Čestitamo!

Oglejte si fotogalerijo s sejma v Stuttgartu in vabljeni konec januarja (29.1. - 1.2.) na sejem Alpe Adria v Ljubljano, kjer bodo prav tako na ogled avtodomi in prikolice. Organizatorji pričakujejo okoli 40 novih počitniških vozil in dodatno še ponudba rabljenih vozil.