Sejem Alpe Adria je obiskalo 20.000 obiskovalcev - fotogalerija

Datum objave
Kategorija
Statistika

Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani se je končal 30. mednarodni turistični sejem Alpe-Adria, ki ga je obiskalo okoli 20.000 ljudi.

Z obiskom so zadovoljni tako razstavljavci kot obiskovalci, imetniki naše kamping kartice pa so pri nakupu vstopnic imeli dodaten popust in tega je izkoristilo kar 555 obiskovalcev. 

Sejem Alpe-Adria je obiskala tudi naša ekipa in pod novičko si lahko ogledate nekaj fotografij.

Na sejmu Alpe Adria se je predstavilo 330 turističnih ponudnikov iz Slovenije, Hrvaške, BiH, Srbije, Črne gore, Italije, Avstrije, Madžarske, Češke in Nepala.

Sejem je potekal pod sloganom »Skočite v naravo« in je namenjen popotnikom, športnikom, alpinistom, pohodnikom, aktivnim rekreativcem, tekačem, kolesarjem, ljubiteljem adrenalinskih športov v naravi.

Letos je sejem ljubiteljem kampinga in karavaninga na ogled ponudil tudi nekaj avtodomov in predelanih vanov.

Prestavljeni so bili avtodomi znamk Adria, Malibu, Carthago, Giottiline, PLA ter Ahorn in predelani kombiji Robeta Mobil, Mega Mobil ter Tourne Mobil.

Upamo, da bo sejem Alpe Adria v letu 2020 privabil še več ponudnikov predvsem kampov, prodajalcev kamping opreme, avtodomov in počitniških prikolic, saj je kampiranje vse bolj priljubljena oblika preživljanja počitnic.