NOVO v Istri - kamp San Servolo Wellness Camping v Bujah

Datum objave
Kategorija
Statistika

Istra je dobila nov vrhunski kamp, ki je urejen v okviru že dobro znanega butičnega San Servolo resorta. Hotelu s stilsko urejenimi sobami so dodali še manjši petzvezdični kamp s parcelami, mobilnimi hišicami, bazenom in wellnessom.

Lokacija kampa San Servolo Wellness Camping je dva kilometra od kraja Buje, samo deset minut vožnje od slovensko – hrvaške meje in petnajst minut vožnje do morja.

San Servolo resort je pravi izbor za vse tiste, ki si želijo uživati v odlični hrani, vrhunskih istrskih vinih in craft pivu, ki ga varijo kar sami. Imajo tudi pivski wellness, ki vključuje pivsko kopel, savno in masaže.

Parcele in mobilne hišice z jacuzzijem

Letošnja novost je kamp San Servolo Wellness Camping, ki je urejen na prostoru ob hotelu in je bil že takoj ob odprtju v začetku junija kategoriziran s petimi zvezdicami.

Gre za manjši kamp s 24 lepo urejenimi travnatimi parcelami in 16 mobilni hišicami, ki bo odprt čez celo leto. Ker pričakujejo tudi goste z večjimi avtodomi in počitniškimi prikolicami, so temu prilagodili tudi velikost parcel, jih opremili z elektriko in vodo. Tri Luxury parcele pa imajo dodatno še jacuzzi.

Za otroke so v sklopu kampa dodali otroško igrišče s plezali, glede sanitarnega objekta pa ne gre izgubljati besed, ker je vrhunski in ima tudi poseben otroški del.

Najem mobilnih hišic San Servolo je prav tako nekaj posebnega. Hišice so v zadnjih letih še posebej priljubljene, saj imajo lastno kopalnico in kuhinjo.

V sklopu kampa je sedem hišic za 4 + 1 osebo, ki so zelo prostorne in imajo po dve spalnici. Parom so namenjene manjše hišice. teh je devet, ki so opremljene z eno spalnico.

Devet hišic ima dodatno na terasi še jacuzzi, tako da bo uživanje popolno.

Razvajanju je tik ob kampu namenjen povsem nov wellness center z velikim zunanjim bazenom z ogrevano vodo, masažnim bazenom, v notranjosti pa je velik prostor za sproščanje, turška in finska savna ter ledeni slap.

V sklopu kampa bo odprta tudi picerija, sicer pa je gostom v resortu na voljo tudi zajtrk, za kosilo ali večerjo pa priporočamo odlično ponudbo zrezkov z žara in lokalnih istrskih dobrot.

Več o novem odličnem kampu San Servolo Wellness camping >>