Primož Roglič do novih zmag z avtodomom Adria

Datum objave
Kategorija
Statistika

Trenutno najboljši slovenski kolesar Primož Roglič je postal ambasador blagovne znamke Adria.

Primož Roglič se je sredi julija mudil v podjetju Adrii Mobil v Novem mestu, kjer so mu po podpisu pogodbe v enoletno uporabo predali najprestižnejši integrirani avtodom Adria Sonic.

Z njim se bo lahko odpeljal na treninge in oglede kolesarskih tras. Z avtodomom Adria, ki nudi vse potrebno za udobno bivanje, bo lahko prespal v neposredni bližini treningov ter tako privarčeval pri času. To je sedaj, ko sta s partnerko Loro dobila sina Leva, še toliko bolj pomembno, saj bodo lahko več prostega časa preživeli skupaj.

S tem Primož Roglič postaja eden najpomembnejših ambasadorjev blagovne znamke Adria. Ob podpisu pogodbe je generalna direktorica Sonja Gole čestitala Primožu za vse dosežke, še posebej za 3. mestom na nedavnem Giru d´Italia. Skupaj so si ogledali proizvodnjo počitniških vozil in pozdravili zaposlene.

Primož Roglič, ki je kolesarsko pot pred 8 leti začel ravno v klubu Adria Mobil, je poudaril, da bo vedno hvaležen, da so ga takrat sprejeli v Novem mestu in ga naučili prvih korakov na poti v profesionalno kolesarstvo. Primož je ob vrhunski telesni pripravljenosti kot zelo pomembno omenil tudi prehrano in pa motiviranost. Na tritedenski dirki, ko imajo vsi kolesarji že na polovici dirke bolečine v nogah, mora biti glava na pravem mestu.

Primož že v kratkem odhaja na daljše višinske priprave, od 24. avgusta naprej pa bomo spet navijali zanj na kolesarski dirki po Španiji.

Gremo Rogla!