Podaljšan praznični vikend v odličnih kampih v Istri - cene kampiranja in najema mobilnih hišic

Datum objave
Kategorija
Statistika

V Sloveniji 8. februarja praznujemo Prešernov dan - kulturni praznik in ker letos pride praznik na torek, bomo imeli podaljšan vikend. Preverili smo ponudbo v odličnih kampih v Istri, ki so odprti tudi v zimskem času - Polidor, Istra Premium, Porto Sole, Arena Grand Kažela, Volme in Wellness kamp San Servolo.

Kamp Polidor – Funtana

Odličen kamp, ki je letos osvojil dve nagradi – obiskovalcev našega portala Naj kamp Adria in portala Camping.info, ki je kamp uvrstil med 110 najboljših v Evropi. Za otroke so ob igralnici uredili še prostor z televizijo, kjer si lahko ogledajo tudi risanke, pripravljajo pa tudi wellness, ki bo nared do sezone.

Za zimsko kampiranje do 15.4. nudijo posebno ceno – 2 osebi kampirata že za 16 € + otroci do 12 let so brezplačno.

Najem mobilne hišice – za podaljšan vikend v februarju so na voljo samo še mobilne hišice Comfort in Premium brez jacuzzija ali bazena, katerih cena je 48€ na noč. Če bi želeli rezervirati hišico z jacuzzijem ali bazenom z ogrevano vodo npr. za zimske šolske počitnice, pa je najbolje pohiteti, saj veljajo akcijske cene od 56 – 60 €.

Istra Premium – Funtana

Vrhunsko urejen kamp, ki navduši z igralnicami in organizirano animacijo, ki jo bo nekaj tudi v prvem delu prazničnega vikenda (v galeriji je celoten program). Gostom kampa v zimskem času omogočajo brezplačno kopanje v notranjem bazenu hotela Diamant (nudijo tudi transfer).

Kampiranje za 2 osebi z Avtokampi kartico stane 32€ - akcija velja do 31.3. na parcelah Bella Vista Comfort Mare, otroci do 12 let pa bivajo brezplačno.

Najem mobilne hišice za 2 osebi stane 51 €, hišica za 4 – 6 oseb pa 58 – 90 €. Višja cena velja za hišice ob morju in za hišice z jacuzzijem

Kamp Porto Sole  Vrsar

Ob samem robu Vrsarje je kamp Porto Sole, ki je odprt tudi pozimi, ob parcelah ob morju pa nudi tudi najem mobilnih hišic. Novost v kampu je prenovljen sanitarni objekt št.1, kjer so v nadstropju uredili tudi manjši wellness in lahko najamete kopalnico s savno ali jacuzzijem.

Lokacija nudi številne možnosti sprehodov npr. do Limskega kanala ali proti Funtani in Poreču

Cena kampiranja za 2 osebi na parceli standard ob predhodni rezervaciji je samo 16,50 €, na parcelah bliže morja pa je cena od 20,50 do 24 €.

Cena najema mobilne hišice za 4+2 osebi je že od 52 € na noč.

Kamp Arena Grand Kažela – Medulin

Jug Istre ima zelo milo klimo in kamp Arena Grand Kažela je odprt čez celo leto. Za otroke so uredili igralnico, sicer pa je lokacija zanima predvsem za sprehode in kolesarjenje ob morju in obisk Kamenjaka.

Cena zimskega kampiraja za 2 osebi je od 22,50 do 24,50 € na noč (odvisno od lokacije parcele)

Cena najema mobilne hišice za 4 – 5 oseb ob morju je 87 €, v drugi vrsti stane 77 €, 50 m od morja 63 €.

Kamp Volme - Banjole

Manjši družinski kamp tik pred Premanturo ima sončne parcele in ogrevane sanitarije. super izhodišče za obisk Banjol, Premanture in Kamenjaka.

Cena zimskega kampiranja je samo 20 € - vključuje parcelo, osebe, elektriko.

Kamp San Servolo – Buje

Za pravo wellness izkušnjo tudi v zimskem času poskrbi kamp San Servolo pri Bujah, kjer je gostom tudi februarja na voljo bazen z ogrevano vodo, wellness s savnami, fitnes in tudi odlična picerija in restavracija. Določene kamping parcele imajo tudi jacuzzi, enako tudi določene mobilne hišice.

Cene kampiranja so nekoliko višje saj cena bivanja že vključuje vso dodatno ponudbo

Kampiranje za 2 osebi na osnovni parceli stane 63 €, na Premium parceli 69 € in na parceli opremljeni z jacuzzijem 96 €. Otroci do 6. leta bivajo brezplačno, od 6 – 16 let pa doplačajo 7 €.

Mobilna hišica za 2 osebi v terminu podaljšanega vikenda stane 128 €, opremljena z jacuzzijem pa 160 €. V primeru najema za min. 3 noči je cena 90 € oz. z jacuzzijem 120 €

Mobilna hišica za 2 + 3 osebe stane 144 € oz. 176, če ima ne terasi še privaten jacuzzi. V primeru najema za vsaj 3 noči pa je cena 90 € oz. 120 € za hišo z jacuzzijem, se pa dodatne osebe, ki so stare 7 let ali več doplačajo.