Podarili smo podlogo Enjoy Enjoy primerno za kampiranje in aktivnosti v naravi

Datum objave
Kategorija
Statistika

Ljubitelji kampiranja radi preživljamo prosti čas tudi v naravi, kjer nam prav pride tudi podloga Enjoy Enjoy. Super zadeva uporabna tudi na kampiranju in plaži. Eno podlogo smo v nagradni igri podarili, vsem pa omogočamo kodo za 15% popust - najdete jo pod novičko.

Velika prednost podloge Enjoy Enjoy je majhnost, saj tehta manj kot četrt kile, zloženo v vrečko manjšo kot dlan pa lahko s priloženim karabinom pripnete na nahrbtnih ali na hlače. Narejena je iz vodoodpornega materiala, kar vas ščiti pred vlago, je pa podloga tako primerna tudi za zaščito pred dežjem.

Podloga ima tudi 6 elastičnih zank, da jo lahko pritrdite s klini ali pa privežete na drevo in si naredite dodatno senco na kamping parceli.

Zaradi njene vsestranskosti in predvsem priročnosti jo lahko uporabljate praktično povsod v naravi – na plaži, za kampiranje, v gorah, med kolesarskim izletom, za uživanje v parku, na pikniku in nenazadnje tudi takrat, ko vas preseneti kakšna nevšečnost in ste se primorani usesti na umazana tla.

Zaradi lepe vrečke, v katero se podloga enostavno zloži, je primerna tudi za darilo.

Podarili smo podlogo & 15% popust za vse

Na naši Facebook strani smo v nagradni igri eno podlogo Enjoy Enjoy podarili. Srečna nagrajenka je:

Tina Ajdovnik Špeglič

Čestitamo!

Vsi ostali pa v spletni trgovini izkoristite 15% popust pri nakupu podloge – koda RADUZIVAM15, ki velja do nedelje, 2. junija 2019.

Uživajte v vseh trenutkih v naravi in si podarite podlogo Enjoy Enjoy!