Planirajte kampiranje s pomočjo My Camping Planner

Datum objave
Kategorija
Statistika

Predstavljamo vam My Camping Planner – prvi planer kampiranja, kamor si boste lahko zapisali vse potrebne informacije ob načrtovanju potovanja in zabeležili svoja počitniška doživetja.

V nagradni igri na naši facebook strani smo podarili My Camping Planner - prejme ga Tjaša Blatnik. Čestitamo! Nagrajenko prosimo, da se nam javi na naš email info@avtokampi.si.

My Camping Planner je oblikovala in podpisala Juls by Đuliana Radetić i Novax, ki je sicer tudi del ekipe kampa Draga iz Moščeniške Drage pri Opatiji.

Kamping planer je skrbno urejen, dodatno lepoto pa mu dajejo zlata, siva in bela barva, notranjost pa krasijo lepi citati in ilustracije, ki jih je uredila in narisala sama Đuliana.

Planer na zanimiv in poseben način omogoča načrtovanje kamping počitnic, hkrati pa postane tudi lep spomin na dopust, saj vključuje tudi poseben del, kamor lahko vpišete vtise iz kampov, ki ste jih obiskali. Tako se boste vedno spomnili kampa, ki vas je navdušil, ob tem pa lahko na strani, ki so urejene kot foto album, dodate tudi najlepše fotografije, ki vas bodo spomnile na dopust v tistem letu.

Kamping planer je narejen za vse ljubitelje kampiranja - da si v njem zapisujete pomembne informacije, načrtujete popotovanje, se veselite počitnic in časa preživetega z družino ali prijatelji, ob tem pa še kaj lepega narišete. Naj bo vaš My Camping Planner edinstven! Osnovna struktura je urejena, vi jo morate samo še dopolniti s čudovitimi doživetji.

Kamping planerju je dodan unikatni kemični svinčnik, tako da je lahko tudi odlično darilo za vse, ki radi kampirajo.

Naročite ga lahko na facebook strani Juls' Camping Art ali po elektronski pošti juls.radeticduliana@gmail.com. Cena My Camping Planner je 150 kun oz. 20 € + poštnina.