Novo na Makarski rivieri - Medora Orbis Camping & Glamping

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Sutikla v Podgori na Makarski rivieri bodo spremenili v moderen kamp Medora Orbis, ki ob ob kampiranju omogočal najem mobilnih hišic in glamping namestitev v kokon drevesnih šotorih.

Samo nekaj kilometrov od Makarske je v kraju Podgora dolga leta deloval kamp Sutikla, ki kamp Medora Orbis - Podgora - avtokampi.sipa je bil v slabem stanju.

Leta 2018 bo na tej lokaciji urejen nov kamp Medora Orbis Camping & Glamping, ki pa bo ob urejenih kamping parcelah omogočal tudi najem modernih mobilnih hišic Adria in glamping šotorov v obliki kokona.

Žal so s pričetkom del pričeli dokaj pozno, lahko pričakujemo, da bo nov kamp prve goste sprejel meseca avgusta. Oglejte si video novega kampa, ki je pod novico.

Medora Orbis Camping & Glamping - nova dimenzija kampiranja
Številnim kampistom ni dovolj samo čisto morje in lepa narava, želijo si tudi lepe urejenosti kampov, modernih namestitev in dobre gostinske ponudbe, zabave in športnih aktivnosti. Nov kamp Medora Orbis bo gostom omogočil počitnice v naravi po najvišjih standardih. Sam kamp je urejen na kamp Medora Orbis - Podgora - avtokampi.sizelo atraktivni lokaciji v neposredni bližini dveh prodnatih plaž in pod planino Biokovo, ki nudi številne aktivnosti npr. pohodništvo, kolesarjenje, plezanje…

Ljubiteljem kampiranja bo v kampu Medora Orbis na voljo 44 urejenih parcel Comfort in Superior opremljenih z elektriko, vodo in dotokom, ki bodo zaradi velikosti 90 - 110m2 odlične za postavitev avtodomov in počitniških prikolic.

Šotoristom bo namenjenih 6 parcel, ki bodo nekoliko manjše od 60 do 90m2 in bodo opremoljene z elektriko in vodo. Po celotnem kampu bo deloval brezplačen wifi, parcele pa bodo med seboj ločene z mediteranskim rastlinjem in kamnitimi ograjami. Sanitarni objekt bo moderen, prilagojen invalidom in otrokom, opremljen s previjalnico in pralnico perila.

Najem mobilnih hišic Adria v Dalmaciji
kamp Medora Orbis - Podgora - avtokampi.si
V tem delu Dalmacije kampi do sedaj skorajda niso imeli v ponudbi modernih mobilnih hišic. V kampu Medora Orbis Podgora bodo postavili 22 mobilnih hišk slovenskega proizvajalca Adria. Gre za najnovejše modele, ki nudijo še več udobja, navdušijo pa z dizajnom in bogato opremljenostjo. Na voljo bo najem mobilnih hišic Superior in Delux, ki bodo na voljo v manjši izvedbi s površino 32m2, kjer bo prostora za 4 osebe, in večji hišici s površino 34m2, ki bodo opremljene s tremi spalnicami. Mobilne hišice Delux bodo imele tudi privaten bazen z ogrevano vodo.

Vse mobilne hiške bodo imele dve kopalnici, ena spalnica bo opremljena z zakonsko posteljo, druge pa z dvema ločenima. V dnevnem prostoru bo sedežna garnitura z možnostjo ureditve dveh pomožnih ležišč, popolnoma kamp Medora Orbis - Podgora - avtokampi.siopremljena kuhinja pa bo lepo umeščena v osrednji prostor. Hišice bodo klimatizirane, opremljene s satelitsko televizijo in wifi, na prostorni zunanji terasi pa bo dovolj prostora za igro, druženje in uživanje na toplem dalmatinskem soncu. V določenih mobilnih hišicah bodo omogočeno bivanje tudi kužkom.

Glamping šotori v obliki kokona v krošnjah dreves
V kampu Medora Orbis bodo ponudili tudi čisto novo obliko prenočevanja v glamping kokon drevesnih šotorih.

Ob njih bodo uredili hiške, ki bodo namenjene dnevnemu bivanju, drevesni šotori pa bodo namenjeni prenočevanju. kamp Medora Orbis - Podgora - avtokampi.siGlamping namestitev se bodo razveselili vsi, ki si želijo drugačnih počitnic in uživajo v udobju.

V kokon šotorih je prostora za spanje dveh oseb, tako da bodo na voljo namestitve z enim ali dvema šotoroma za 2 ali 4 osebe. V dnevnem prostoru bo urejena kuhinja, sedežna garnitura, kopalnica, tudi v glamping namestitvah pa bodo dovoljeno bivanje psom.

Več informacij o kampu Medora Orbis Camping & Glamping dobite na www.camping-makarska-riviera.com