Xiaomi električni skiroji in zložljivo kolo idealni tudi za kampiste

Datum objave
Kategorija
Statistika

Trgovina Mishop omogoča nakup odličnih izdelkov Xiaomi, med katerimi so tudi električni skiroji in zložljiva kolesa. Izkoristite akcijo, ki velja na kitajski črni petek, ko so cene vseh izdelkov znižali za 11%.



Slovenska trgovina Mishop omogoča nakup odličnih električnih skirojev in zložljivega kolesa Xiaomi, ki so odlična rešitev tudi za prevoz po kampu, marini, obisk najbližje trgovine, restavracije in tudi za ogled mesta, kjer je težavno parkiranje osebnih vozil.

11. november na Kitajskem velja kot "Črni petek", zato so v trgovini Mishop pripravili super akcijo z 11% popustom na vse izdelke, tudi na skiroje, električna kolesa, mobitele Xiaomi in hišne aparate npr. robotske sesalnike.

Hitro do cilja in enostavno zlaganje

Električni skiroji Xiaomi niso primerni in zabavni le za otroke. Njihova prednost v primerjavi s kolesi je v velikosti, saj se vsi modeli lahko zložijo, in tako za prevoz v avtu ali avtodomu zavzamejo malo prostora.

Novi modeli električnih skirojev Xiaomi

Električni skiroji so pri kampist zelo priljubljeni, saj omogočajo hitro in enostavno premikanje po kampu in dostop do najbližje trgovine ali bližnjega kraja.

Električni skiro Xiaomi Mi Scooter Essential je cenovno najugodnejši skiro, ki omogoča najvišjo hitrost do 20 km/h in doseg z eno baterijo do 20 km. Enostavno zlaganje v le nekaj sekundah, teža skiroja pa je 12 kg.

Skiro Xiaomi Mi Scooter Essential je opremljen z lučjo spredaj in zadaj, električno sprednjo zavoro z rekuperacijo električne energije, mehansko zadnjo zavoro, pnevmatike pa imajo napihljive zračnice.

>Cena skiroja Scooter Essential že od 299 €

Električni skiro Xiaomi Mi Scooter 1S je naslednik legendarnega in najbolj prodajanega električnega skiroja Xiaomi M365. Omogoča najvišjo hitrost do 25km/h in avtonomijo baterije do 30 km. Teža skiroja je 12,5 kg, enostaven sistem pa omogoča zlaganje v le nekaj sekundah. Tudi ta skiro je opremljen z odličnim sistemom zavor – spredaj električna z rekuperacijo in zadaj kolutna zavora.

> Cena skiroja Scooter 1S že od 429 €

Električni skiro Xiaomi Mi Scooter Pro 2 je naslednjih starega modela skiroja M365 Pro, ki se lahko pohvali z večjo močjo in dosegom kar 45 km. Najvišja hitrost, ki jo lahko dosežete s skirojem, je 25 km/h, sicer pa so zavore in dodatna opremljenost glede luči in LED zaslona enaka kot pri prejšnjem skiroju. Zaradi močnejše baterije je tudi teža skiroja nekoliko višja in sicer 14,2 kg.

> Cena skiroja Scooter Pro 2 že od 569 €

Električno zložljivo kolo Xiaomi HIMO Z20

Avtodomarji imajo radi zložljiva kolesa, saj jih lahko pospravijo v prostor za tovor v zadnjem delu vozila. Xiaomi je predstavil patentiran lahek aluminijast okvir, ki omogoča hitro zlaganje, celotno kolo pa je težko samo 21 kg.


Električni motor je nameščen v zadnjem kolesu in omogoča 3 načine uporabe – 100% električen pogon do 25 km/h, pomoč elektrike od 30 do 70% ali pa klasično kolo brez pomoči elektrike. Baterija ima kapaciteto 10.000 mAh in avtonomijo glede na način uporabe do 80 km.

Pnevmatike na kolesu so 20 colske, Shimano menjalnik ima 6 prestav, zavore pa so spredaj in zadaj kolutne. Kolo je opremljeno s prednjo lučjo, multifunkcijskim LED zaslonom in tlačilko za polnjenje pnevmatik.

> Cena električnega zložljivega kolesa HIMO Z220 že od 769 €

Več informacij o električnih skirojih in zložljivem kolesu Xiaomi dobite v spletni trgovini Mishop.si >>