Novi vodnik Kamping & Karavaning 2019 - 10% popust

Datum objave
Kategorija
Statistika

Izšel je novi vodnik Kamping & Karavaning 2019, ki na 670 straneh vsebuje sveže podatke o 6.000 kampih in postajališčih za avtodome po Evropi, s poudarkom na Slovencem najljubših destinacijah. Imetniki kamping kartice imajo pri nakupu dodaten popust.

Vodnik po kampih in PZA-jih po Evropi je nepogrešljiv pripomoček za kampiste, ljubitelje avtodomov in popotnike s šotori, prikolicami ali z najemom mobilnih hišic. Podatki so razvrščeni po državah, kampi in postajališča so v ločenih barvah vrisani v zemljevide. Poleg kontaktnih informacij so navedeni podatki o ceni prenočitve, sezoni obratovanja, GPS lokaciji in dodatni ponudbi ter vsebinah, ki jih nudi kamp oziroma postajališče.

Kot edini tiskani vodnikna svetu vsebuje tudi osnovne potovalne informacije in podatke o kampih ter varnih parkiriščih v devetih državah zahodne Afrike in Bližnjega vzhoda.

V uvodu kamping vodnika je še seznam vseh pooblaščenih trgovcev in serviserjev počitniških vozil ter dodatne in kamping opreme v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji.

V vodniku po kampih in PZA-jih boste našli tudi darilne in kupone ugodnosti v skupni vrednosti 800 €, večinoma veljavne do konca sezone 2020, ki jih lahko unovčite v kampih, restavracijah in pri ponudnikih doživetij na Hrvaškem, v Avstriji, Italiji, Sloveniji in Srbiji.

Redna cena vodnika Kamping & Karavaning 2019 je 24 €. Naročite ga lahko preko spleta na www.avtomedija.si, kjer imajo imetniki Avtokampi.si kamping kartice 10% popust. (Posebna akcija od 7. do 11. 3.  - 20% popust!) (v polje »Sporočilo« vpišite kodo »AVTOKAMPI).

Vodnik lahko kupite tudi v trgovinah s kamping opremo, knjigarnah, na AMZS in Petrolu.