Nove parcele, mobilne hišice in glamping šotori v kampih Čikat in Baldarin

Datum objave
Kategorija
Statistika

V kampih Čikat in Baldarin urejajo nove parcele, postavljajo nove mobilne hišice in glamping šotore, ki bodo postavljeni v bližini morja. Rezervirajte najem mobilne hišice in glamping šotora!

Kamp Čikat na otoku Lošinj in kamp Baldarin na otoku Cres sta zaradi lege in kamp Čikat - avtokampi.siodlične sence priljubljena pri kampistih. V prvega najraje zahajajo družine, v drugega, ki nudi tudi nudistično kampiranje, pa ljubitelje lepe narave in mirnih počitnic. V obeh kampih so pred kamping sezono 2017 pripravili zanimive novosti, ki bodo še izboljšale ponudbo kampiranja.

V kampu Čikat leži na zahodni strani Malega Lošinja in poleg vonja po borovcih gostom nudi prečudovite poglede na sončni zahod. Kamp je priljubljen pri družinah, katerim je poleg urejenih kamping parcel, čistega morja na voljo tudi velik aquapark s tobogani, ki se ji najbolj razveselijo otroci. Zaradi odlične ponudbe je kamp Čikat večkratni prejemnik nagrade Naj kamp Adria.

Kamp Čikat v letu 2017 omogoča kampiranje na 70ih novih Superior parcelah, ki so opremljene z elektriko in vodo. Pred več kot 10 leti kot eni prvih na Hrvaškem ponudili možnost najema mobilnih hišic. Lani so v sodelovanju z dvema agencijama omogočili tudi najem glamping šotorov. Letos pa bodo popolnoma prenovili ponudbo najema mobilnih hišic. Kamp Čikat bo na novem delu kampa dobil 34 novih mobilnih hišic, prav tako pa bo agencija Gebetsroither zamenjala vseh 50 starih hišic.

kampiranje na Lošinju in Cresu - kamp Čikat avtokampi.si

Nove mobilne hišice v kampu Čikat nudijo še več udobja, gostje pa bodo počitnice preživljali v bližini morja in v stiku z naravo. V ponudbi kampa sta na voljo dva nova tipa mobilnih hišic in vse so klimatizirane ter opremljene z brezplačnim wifi. V mobilnih hišicah v kampu Čikat so dobrodošli tudi psi.

Na skrajno desni strani kampa je 30 mobilnih hišic tipa C4, ki s površino 35m2 in dvema spalnicama omogočajo prenočevanje 5 + 1 osebi. Hišice imajo lastno kuhinjo, kopalnico in teraso. Še bolj udobne so 4 mobilne hišice tipa Freed Home, ki so postavljene na skrajni levi strani kampa, s pogledom na osrednjo plažo. Gre za velike hišice s površino 40m2 namenjene 4 + 1 osebi, ki bodo poleg dveh spalnic imele tudi velik dnevni prostor, kuhinjo in kopalnico. Te hišice bodo imele velike steklene površine, s prostorne terase pa boste imeli pogled na dogajanje na plaži in na nepozabne sončne zahode.

Mobilne hišice Gebetsroither hišice so postavljene tik ob morju na desni strani kampa Čikat. Gre za povsem nove modele mobilnih hišic velikosti od 32 - 34 m2. Opremljene so z dvema ali celo tremi spalnicami, tako da lahko v njih prespi od 4 do 6 oseb. Dve mobilni hišica sta s prilagojenim vstopom in notranjim tlorisom namenjeni tudi invalidnim osebam.
kamp Baldarin Cres - avtokampi.si
Kamp Baldarin je razdeljen na tekstilni in FKK del. V kampu so do sedaj omogočali kampiranje na okoli 250 urejenih parcelah, polovica kampa pa je še vedno neparcelirana. Gre za zelo naraven kamp, kjer tudi sredi glavne sezone prevladuje mir, gostje pa uživajo ob kristalno čistem morju, ki ga nudi ta del Cresa. V sodelovanju z agencijo Gebetsroither v kampu Baldarin omogočajo tudi najem mobilni hišic (20 kom) in najem počitniških prikolic (14).

V letu 2017 so tik b morju uredili 18 novih Superior kamping parcel opremljenih z elektriko in vodo. Gostom bo na voljo tudi najem luksuznih glamping šotorov, ki so postavljeni tik ob morju v nudističnem delu kampa. Tega se bodo razveselili vsi tisti, ki si na počitnicah želijo več udobja in nimajo lastne kamping opreme.

Na voljo so trije različni tipi glamping šotorov - za 5 oseb je premium glamping šotor s površino 43m2, ki poleg dveh spalnic (ena z zakonsko posteljo, druga s tremi ločenimi) nudi še dnevni prostor s kuhinjo, lastno kopalnico in veliko teraso. Glamping šotor za 4 + 1 osebo je velik 40m2 in ima ob dveh spalnicah še dnevni prostor s kuhinjo in teraso. sanitarije so urejen v bližnjem skupnem sanitarnem objektu. V ponudbi imajo tudi nekaj manjših glamping šotorov za 2 - 4 osebe, ki pa so okrogle oblike in imajo le spalni del z eno ali dvema zakonskima posteljama. Ob doplačilu so v glamping šotorih dovoljeni tudi psi.

Več informacij o kampiranju na Cresu in Lošinju dobite na spletni strani www.camps-cres-losinj.com,
kjer lahko tudi rezervirate najem mobilne hišice ali glamping šotora.

kampiranje na Lošinju in Cresu - kamp Baldarin - avtokampi.si