Naročite brezplačno Avtokampi.si kamping kartico za sezono 2018

Datum objave
Kategorija
Statistika

Avtokampi.si kamping kartica vam prinaša popuste v več kot 160-ih kampih v Sloveniji, na Hrvaškem, BiH in Srbiji. Naročite jo na naši spletni strani in jo takoj dobite na vaš elektronski naslov. Uživajte na kampiranju in privarčujte z uporabo Avtokampi.si kamping kartice.

Brezplačna Avtokampi.si kamping kartica prinaša popuste v več kot 160-ih kampih v Sloveniji, na Hrvaškem, v BiH,Srbiji in Črni gori. Gre za elektronsko kamping kartico, Avtokampi.si kamping karticaki jo po naročilu na spodnjem obrazcu takoj dobite na vaš mail. V kampu jo ob prijavi na recepciji pokažete preko mobilnega telefona, lahko pa si jo tudi natisnete.

Že vrsto let poznamo kamping kartice npr. CCI, CKE, ACSI, ADAC, kamping čeki, naša želja pa je bila, da slovenskim kampistom ponudimo kamping kartico, ki bo brezplačna, hitro dostopna in bo nudila dobre popuste.

Popusti na kamping kartico veljajo za individualno kampiranje in ne veljajo za pavšale. Popusti veljajo za vse osebe prijavljene na eni parceli, vendar pa se izključujejo z drugimi akcijskimi ponudbami. Spisek vseh kampov, ki omogočajo popust, je dostopen tukaj - www.avtokampi.si/popust.asp

NOVO - imetnikom kamping kartice Diners Club podarja članarino za prvo leto (1. včlanitev novi člani). Kartica Diners Club je potovalna plačilna kartica, ki omogoča nakupe na obroke tudi v tujini, tako lahko tudi kampiranje ali pavšal plačate kar s kartico. Če ste kamping kartico že naročili in bi sedaj radi imeli tudi Diners kartico, jo lahko naročite tukaj.

Pokrovitelj kamping kartice je podjetje Merkur, ki v svojih trgovinah nudi tudi nakup šotorov in kamping opreme.

Navodila za naročanje in uporabo Avtokampi.si kamping kartice:
  • Kartico naročite na spodnjem obrazcu in jo takoj prejmete na vaš elektronski naslov. Če kartice na vaš mail niste prejeli v 5 minutah po prijavi (preverite tudi mapo za nezaželeno pošto), potem je verjetno prišlo do napake pri vpisovanju maila, zato poizkusite še enkrat izpolniti obrazec in vpišite pravilen elektronski naslov.
  • Sliko kartice oz. celoten mail s priponko shranite na svoj mobilni telefon - v primeru, da sliko kartice izgubite oz. pomotoma zbrišete, jo lahko vedno ponovno naročite na naši spletni strani. Ker v nekaterih kampih zahtevajo, da kartico kopirate oz, da jim jo pošljete po mailu, si lahko kartico lahko predhodno tudi natisnete.
  • Kamping kartico morate pokazati že ob prijavi v kampu.