Kamp Omišalj – akcija kampiranja in najema mobilnih hišic za velik noč

Datum objave
Kategorija
Statistika

V kampu Omišalj - otok Krk so pripravili akcijo na kampiranje in najem mobilnih hišic za velikonočne počitnice. Cena kampiranja za 2 osebi že od 27 €, cena najema mobilne hišice za 4 osebe že od 65 € na noč.

Kampa Omišalj leži takoj za mostom Krk in v bližini samega kraja Omišalj. Gre za lepo urejen kamp, kjer so na levi strani ob morju kamping parcele, desna stran pa je namenjena mobilnim hišicam.

Za otroke imajo urejena igrala, manjši športni center (košarka, nogomet, padel, odbojka na mivki, mini golf), imajo tudi bazen, vendar ni ogrevan, tako da bo za velikonočno kopanje še malce premrzlo.

Za otroke je zanimiv tudi mini ZOO z domačimi živalmi - zajčki, poniji, oslički, goske, pujski, koze, ovce... Za velikonočne praznike bodo pripravili tudi otroško animacijo.

Mimo kampa Omišalj poteka tudi ena od sedmih etap 150 km dolge pohodniške poti Camino Krk, tako da se lahko odpravite v smeri Njivic in Malinske ali pa na drugo stran proti plaži Voz in Čižićem.

Priporočamo vam tudi izlet do kraške jame Biserujke (odprta od 21.3. vsak dan med 10 in 15h), do lepega kraja Vrbnik na vzhodni strani otoka Krk in seveda na sprehod skozi mesto Krk.

V kampu je ob morju odprta konoba Timun, kjer lahko uživate na kavici ali pa ob lokalnih dobrotah kot so šurlice, kvarnerski lignji in ribe

Velika noč v Omišlju, animacija tudi v kampu

V turistični organizaciji Omišalj & Njivice so se potrudili in pripravili praznični velikonočni program:

- v nedeljo, 31.3., bo svečana maša potekala v Omišlju ob 10.30, po maši bodo delili praznično pecivo

- v ponedeljek, 1.4., ob 11.30 velikonočni koncert skupine Sonas in velikonočni zajtrk na trgu v Omišlju

- v sredo, 3.4., ob 20. uri v župnijski cerkvi sakralni koncert

Praznična animacija bo tudi v samem kampu Omišalj in sicer že od petka do ponedeljka.

Vsak dan se bo veliko dogajalo, odprta bo tudi igralnica, otroci bodo imeli športno olimpijado, kreativne delavnice, spuščali bodo zmaje, iskali velikonočne zaklade, obiskali domače živali v mini ZOO v kampu, ob večerih pa se zabavali v mini disku.

Akcijska ponudba kampa Omišalj

Kamp Omišalj imetnikom Avtokampi kamping kartice nudi posebno ceno kampiranja za 2 osebi - 27 €, ki vključuje tudi parcelo Gold, Silver in Standard (100 m od morja) z elektriko in psa. Otroci do 12 let bivajo brezplačno.

Akcija na kamping kartico v sezoni 2024 velja v terminih 1.1. - 17.5., 1.6. - 21.6. in 7.9. - 31.12.

Cene kampiranja na parcelah bliže morja za 2 osebi pa so od 65 € naprej.

Najem mobilne hišice – akcijska ponudba​

Kamp Omišalj nudi najem modernih mobilnih hišic za 4+2 osebi, ki so postavljene v bližini morja in bazenov. 

Hišice so popolnoma opremljene z dvema spalnicama, dvema kopalnicama, kuhinjo, dnevnim prostorom in teraso, nekaj hišic pa ima celo tri spalnice za 6+2 osebi.

Spomladi so cene najema mobilnih hišic še posebej ugodne, saj nudijo dodatne popuste, tako da so cene hišice za 4 osebe že od 65 € naprej. Cena vključuje tudi zaključno čiščenje, brisače in posteljnina, doplača se samo prijava in taksa. 

Več o kampu Omišalj in rezervacije kampiranja in najema mobilnih hišic >>

Več o ponudbi turistični kraja Omišalj >>