Nakup sezonske smučarske karte za italijanska smučišča Višarje, Sella Nevea, Zoncolan, Piancavallo

Datum objave
Kategorija
Statistika
3795 ogledov

Smučišča v Italiji se pripravljajo na novo smučarsko sezono. Pri slovenskih smučarjih so zaradi bližine zelo priljubljena smučišča v severovzhodni Italiji npr. Trbiž - Višarje in pri Skipass Travel so objavili cene sezonske smučarske karte Carta Neve. Najugodnejše so cene v predprodaji, ki poteka od 22.11. do 3.12. 2023.

Smučanje Italija - nakup sezonske smučarske karte Cara Neve - Avtokampi.si

Smučarska karta Carta Neve združuje vseh 7 smučišč podjetja Promotur v italijanski regiji Furlanija Julijska krajina. Lani je bilo možno s to karto smučati tudi na Kaninu, letos pa vsaj zaenkrat kaže, da to ne bo možno.

Smučarska sezona se na teh smučiščih običajno prične v prvi polovici decembra (letos predvidoma 8.12.) in traja do začetka aprila

> Trbiž – Višarje - 25 km smučarskih prog

> Sella Nevea - 10,5 km smučarskih prog

> Zoncolan - 22 km smučarskih prog​

> Piancavallo - 17 km smučarskih prog

> Forni di Sopra - 13 km smučarskih prog

> Sappada - 15 km smučarskih prog

> Sauris - manjše smučišče 2,5 km smučarskih prog.

Pri avtodomarji so to zelo priljubljena smučišča, saj je na večini možno parkiranje in prenočevanje, smučišče Piancavallo pa ima tudi urejeno postajališče za avtodome z možno oskrbo.

Predstavitev italijanskih smučišč in možnost parkiranja avtodoma >>

Cene sezonske smučarske karte Carta Neve 2023 – 2024

Smučarske karte lahko tudi letos kupite pri Skipass Travel v Kranjski Gori. Potrebne dokumente npr. kopije osebnih dokumentov in fotografije lahko pošljete tudi po elektronski pošti.

Nižje cene veljajo ob nakupu smučarske karte v predprodaji, ki traja od 22. novembra do 4. decembra 2023 + doplačilo kavcija 5 € za smučarsko karto.

Letošnje cene sezonskih kart so nekoliko višje npr. ob predsezonskem nakupu se je cena za odraslo osebo s 450 € povišala na 495 €, cena družinske karte 2 odrasli osebi in 1 otrok pa s 709 € na 781 €.

Za družinske karte morajo biti vsaj trije plačljivi družinski člani. Stari starši se ne upoštevajo v teh kombinacijah, enako tudi ne otroci letnik 2017 - 2021. V tem primeru z enim otrokom 2017 - 2021 se plača kombinacija 2 odrasli osebi + 1 otrok, vsi ostali otroci teh letnikov pa imajo brezplačno smučarsko karto.

Brezplačnih kart za 5. in vsakega nadaljnjega družinskega člana ni več!

Nakup smučarske opreme - priporočamo AS Sport Outlet >

Več informacij o nakupu sezonske smučarske karte > www.skipasstravel.si

Datum objave
Kategorija
Statistika
3795 ogledov