Nakup kakovostnega baldahina v Camping Orehek v Domžale

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kakšen predprostor kupiti za vašo počitniško prikolico, da z njim ne bo težav vsaj 10 let. Pri Camping Orehek vam bodo znali odgovoriti na to vprašanje in s koristnimi nasveti pomagati pri nakupu baldahina. Poleg lastne izdelave imajo sedaj v ponudbi tudi nemške predprostore Wigo.

Številni kampisti dobro poznate trgovino s kamping opremo Camping Orehek v Domžalah, kjer že večnakup in popravila baldahinov - Camping Orehek - avtokampi.si kot 30 let tudi izdelujejo in popravljajo predprostore ter šotore. Da gre za res kakovostne baldahine potrjuje tudi dejstvo, da ob naših ogledih kampov vidimo veliko starejših počitniških prikolic opremljenih ravno z njihovimi predprostori.

Večino predprostorov izdelajo sami v svoji delavnici, saj lahko v tem primeru mere prilagodijo točno vaši počitniški prikolici, ob tem pa lahko uporabijo tudi vam priljubljene barve oz. se lahko prilagodijo vašim željam glede velikosti in lege vrat, oken, dodatnega zračenja in nadstreška.

Ker pa je bilo vse več želja tudi po univerzalnih predprostorih, ki so nekoliko cenejši, vendar zato nič manj kvalitetni, so pričeli sodelovati z velikim nemškim proizvajalcem predprostorov Wigo. Ob začetku prodaje kampistom ponujajo določene njihove modele baldahinov tudi z do 35% popustom.

Celotno ponudbo predprostorov si lahko ogledate na spletni strani www.camp.si. Ker pa so za nakup predprostora potrebni tudi določeni podatki glede mer vaše počitniške prikolice, je najbolje, da jih kar pokličete na tel. št. 01 721 45 88 in pomagali vam bodo pri izbiri vam najbolj primeren baldahin.

nakup in popravila baldahinov - Camping Orehek - avtokampi.si