Agencija Mediteran Kamp je podarila najem mobilne hišice v Funtani

Datum objave
Kategorija
Statistika

Agencija Mediteran Kamp omogoča najem mobilnih hišic znamke Nord v kampih v Istri, Kvarnerju in Dalmaciji. V nagradni igri je podarila vikend najem nove mobilne hišice za 4 osebe v kampu Puntica v Funtani.

Ime srečnega nagrajenca smo objavili pod novičko. Čestitamo!

Počitnice v mobilni hiški v kampu v Poreču, Funtani, Rovinju, Selcah...

Do sedaj so pri agenciji Mediteran Kamp imeli v ponudbi mobilne hišice v kampih Porton Biondi v Rovinju, v kampu Selce, kampu Klenovica v Novem Vinodolskem in kampu Ljutič v Biogradu.

Letos pa so ponudbo najema mobilnih hišk ražširili še na tri kampe v Istri. V kampu Puntica v Funtani so edini ponudnik, hišice za 4 ali 6 oseb pa so postavljene le 100 m od morja. Gre za miren manjši kamp, ki je priljubljen predvsem pri družinah z manjšimi otroki. Ima veliko sence, del plaže je urejen v manjših prodnatih zalivčkih, del pa je betoniran.

V kampu Lanterna imajo prav tako mobilne hiške za 4 ali 6 oseb, so pa postavljene na levi gornji strani kampa. Za ljubitelje dopusta brez oblačil, pa bo zanimiv najem mobilne hiške v nudističnem kampu Solaris, kjer pa so na voljo hišice za 2 ali 4 osebe.

Najem mobilne hišice je zanimiv predvsem družinam in tistim, ki bi radi dopust preživeli v naravi, imajo pa nekakšen »strah« do šotorov in prikolic. Mobilne hišice Mediteran kamp so moderno opremljene s prostornimi terasami, dvema kopalnicama in dvema oz. nekateri modeli tudi s tremi spalnicami. Tako nudijo dovolj prostora za bivanje 4 - 6 oseb.

Ob satelitski televiziji in brezplačnem wifi internetu, je standardna oprema tudi klimatska naprava z možnostjo hlajenja in ogrevanja. V mobilnih hišicah so ob predhodni najavi dovoljeni tudi psi.

Akcijske ponudbe najema mobilnih hišic

Imetnikom naše Avtokampi kamping kartice agencija Mediteran kamp nudi 5% popust na direktne rezervacije najema mobilnih hišic (ob rezervaciji pošljete še številko kamping kartice).

V določenih terminih pa v nekaterih kampih nudijo še dodaten 10% popust oz. en brezplačen dan najema v primeru bivanja daljšega od 5 noči. Več informacij o cenah najema mobilnih hišic dobite na strani - www.mediteran-kamp.hr

Ime srečnega nagrajenca


Nagrada: Najem mobilne hišice za 4 osebe za 2 noči v kampu Puntica v terminih do 23.6. ali po 1.9.2019

Klavdija Haramina, Ljubljana

Čestitamo!