Kamp Lanterna Premium Resort je podaril kamping vikend

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Lanterna pri Poreču je eden največjih in najbolje urejenih kampov na Jadranu. Več kot 1.500 urejenih raznolikih kamping parcel vabi na dopust ob morju in bazenih z ogrevano vodo.

V nagradni igri je kamp Lanterna podaril 3 nočitve za 2 osebi na parceli z elektriko. Pod novičko smo objavili ime srečnega nagrajenca. Čestitamo!

Kamp Lanterna je letos dobil 3 km dolgo sprehajalno in kolesarsko pot ob morju, dva nova bazena in popolnoma prenovljen sanitarni objekt. Zanimivi sta tudi dve novi parceli na katerih dodatno stoji hiška palčkov Kontići.

Sicer pa ima kamp Lanterna zelo različne kamping parcele od takih z odlično senco do sončnih, travnatih in peščenih. Parcele v bližini morja imajo tudi svoj senčnik in žar. Nam so bile najbolj všeč parcele v coni A, kjer je tudi veliko sence, v bližini pa je lepa prodnata plaža. Vse parcele so opremljene z elektriko in vodo, določene pa imajo tudi odtok.

Za najem mobilnih hišic je najbolje obiskati spletno stran kampa, saj je na voljo več tematskih naselij, med katerimi izstopata dva. Maro Premium Village je namenjen družinam z majhnimi otroki, saj vsaka hišica vključuje tudi igrala, v naselju pa je tudi bazen z manjšim toboganom in ogrevano vodo. Novost v ponudbi tega naselja so glamping šotori za 4 – 6 oseb.

Naselje Happy Dog pa vključuje mobilne hišice namenjene gostom s kužki. Zato so te hišice postavljene v bližino pasje plaže, vsaka pa ima dodatno ograjo, da se pes lahko prosto giblje p »dvorišču«. V naselju je še agility center, prostor za sprehajanje psov, pasja trgovina in lepotni center.

Na koncu kampa je še naselje razkošnih glamping šotorov postavljenih v dveh terasah s pogledom na morje in posebej urejeno plažo. Ob šotorih je urejen manjši bazen s prostorom za sončenje.

Plaža v kampu Lanterna je raznolika – osrednji del je mivkast zaliv z manjšim bazenom , lokalom in restavracijo v bližini, preostali del pa je urejen v številnih prodnatih zalivih. Otroci pa so navdušeni nad dvema bazenskima kompleksoma, ki imata skupaj kar 16 bazenov, številna igrala in tobogane. Bazeni v gornjem delu kampa imajo ogrevano vodo, kar je ob letošnjih temperaturah morja kar dobrodošlo.

Več o kampu Lanterna Premium Resort izveste na - www.camping-adriatic.com

Ime srečnega nagrajenca

Nagrada - 3 nočitve za 2 osebi na Comfort parceli z elektriko in vodo v terminih do 7.7. in od 1.9.

Maja Marinovič, Trojane ​

Čestitamo! Nagrajenka bo o nagradi obveščena po elektronski pošti.