Na 58. Sejmu Dom tudi mobilna hišica Adria in glamping oprema

Datum objave
Kategorija
Statistika

Sejem Dom bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani potekal od 5. do 10. marca, ko bo svojo ponudbo predstavilo več kot 500 podjetij iz 26 držav. Svoj razstavni prostor bo imelo tudi podjetje Adria Dom s ponudbo mobilnih hišic in mizarstvo Hrovat s ponudbo lesenih izdelkov za glamping.

58 Sejem Dom vabi vse, ki potrebujejo konkretne informacije o gradnji in prenovi hiše ali stanovanja. Slogan letošnjega sejma je »Ključne rešitve za vse tiste, ki gradijo, prenavljajo ali pa to načrtujejo«, organizatorji pa na šestih sejemskih dneh pričakujejo okoli 55.000 obiskovalcev.

Na letošnjem sejmu bodo predstavljene različne storitve in izdelki, sistemske rešitve in napredne tehnologije za dom, gradbeništvo in energijsko učinkovito stavbno pohištvo, ogrevalno in hladilno tehniko, notranjo opremo, varovanje ter urejanje okolice.

Obiskovalcem sejma bo na voljo brezplačno svetovanje in predavanja, ki jih bosta pripravila Gradbeni inštitut ZRMK ter svetovalna mreža ENSVET – Eko sklad.

V nagradni igri na naši facebook strani smo enemu podarili 2 vstopnici za ogled sejma. Nagrado prejeme:

Aleš Fotivec

Čestitamo - nagrajenec naj se nam javi na email info@avtokampi.si.

Mobilne hišice Adria

Na sejmu bo podjetje Adria Dom predstavilo modularno mobilno hišico Adria Alpline, katere značilnost je, da je primerna tudi za zimske razmere in omogoča bivanje čez celo leto. Gre za energetsko učinkovito hišico, ki nudi prostor za do 6 oseb in je opremljena z dvema spalnicama, kopalnico, prostornim bivalnim prostorom in popolnoma opremljeno kuhinjo.

Obiskovalcem sejma bodo na voljo informacije o možnostih nakupa in najema mobilnih hišic, ki ga omogoča agencija Adria Holidays v kampih na Hrvaškem in v Italiji.

Mizarstvo Hrovat

V Sloveniji je glamping ponudba že zelo pestra in Mizarstvo Hrovat je eno vodilnih pri ponudbi lesenih glamping hišic. Nudijo več različnih oblik hišic z različno opremo, dodatno pa izdelujejo še lesene savne in kadi z vročo vodo, ki pogosto dopolnijo glamping ponudbo. Na sejmu predstavljajo bogat vrtni program lesenih vrtnih lop, brunaric, klopi, pergole, visoke grede...

Informacije o sejmu

Sejem Dom bo odprt od 10. do 19. ure, zadnji sejemski dan pa do 18. ure. Redna vstopnica znaša 9 €, znižana vstopnica Happy Hour, ki je na voljo v torek, sredo, četrtek in petek od 13. do 16. ure, v soboto od 17. ure in v nedeljo od 16. do zaprtja sejma, pa 6 €. Na dan žena, 8. marca, bo akcijska cena vstopnice veljala za vse obiskovalke.