Novo pri Matsport – strešni šotori James Baroud in dodatna Thule oprema za vane

Datum objave
Kategorija
Statistika

Trgovino Matsport ljubitelji avtomobilov dobro poznajo, sedaj pa imajo odlično ponudbo tudi za ljubitelje kampiranja in avanturizma. Nosilci koles, strešni kovčki in strešni šotori različnih ponudnikov so stalno na zalogi. Novost so strešni šotori James Baroud in celotna kolekcija dodatne opreme Thule za kombije.

Strešni šotori James Baroud

Strešni šotori so zaradi praktičnosti uporabe vse bolj priljubljeni. Omogočajo udobno spanje kar na strehi vozila, zaradi hitre postavitve pa jih največkrat uporabljajo popotniki, ki večkrat na dopustu večkrat menjajo lokacijo.

Matsport ima v ponudbi številne znamke strešnih šotorov npr. Alu-Cab, Thule, Sheepie in Campwer. Novost so strešni šotori James Baroud, ki so opremljeni s trdo streho in omogočajo postavitev v samo nekaj sekundah.

James Baroud strešni šotori so zelo kakovostni - ogrodje je iz aluminija in poliestra, trda lupina je iz steklenih vlaken, sam šotorski del pa je narejen iz platna znamke All Season Touring nizozemskega proizvajalca TenCate.  Gre za platno vrhunske kakovosti, zelo zračno, ob tem pa tudi vzdržljivo in odporno na vremenske vplive. Teža platna je 240 g/m2, vodni stolpec pa ima več kot 8.500 mm.

Posebnost strešnih šotorov James Baroud je drugačna pritrditev platna na streho in dno - poseben profil s tirnicami in ne s kovicami, kot je običajno pri drugih šotorih. To preprečuje vstop dežja v šotor in v primeru poškodovanja omogoča enostavno zamenjavo platna (npr. zaradi vandalizma). Vse zadrge in šivi so vodotesni, vrata šotora so dvojna - platno + mreža proti komarjem, šotori pa so zasnovani tako, da zdržijo veter do 120 km/h.

Trda streha povečuje aerodinamiko in zagotavlja odlično stabilnost. Toplotna izolacija spodnje lupine zmanjšuje ohlajanje pri nizkih temperaturah in kondenzacijo. Za udobno spanje je v šotoru ležišče iz pene, ki ima snemljivo in pralno bombažno prevleko. Zgornji del strehe je obložen s tekstilno izolacijo ter z veliko odlagalno mrežo.

Za potovanja poleti je pomembna informacija, da je na strehi šotorov James Baroud nameščen ventilator. Deluje na sončno energijo in napolnjen skrbi za pretok zraka iz šotora ali v šotor do 8 ur.

Pri Matsport omogočajo tudi najem strešnih šotorov, tako da preverite, če je taka oblika počitnic primerna za vas. Vsem, ki se bodo odločili za naročilo strešnega šotora James Baroud do konca leta 2020, brezplačno podarjajo antikondenzacijsko podlogo v vrednosti do 220 € Več > Matsport strešni šotori > www.matsport.si

Thule program dodatne opreme za kombije - van

Na naših cestah je vse več predelanih kombijev oz. van-ov, ki omogočajo udobno potovanje za 2, tri ali štiri osebe.

Pri Matsport so se odločili da poleg dodatne ponudbe za avtomobile in terenska vozila omogočijo nakup celotnega Thule programa za kombije. Tako je sedaj možno kar preko spletne strani naročiti tendo, nosilce koles, strešne nosilce in strešne kovčke Thule.

Največja povpraševanja je po nosilcu koles za zadnja vrata kombija, tako da je ob uporabi še vedno mogoče normalno odpreti zadnja vrata. Gre za nosilec koles Thule Elite Van, ki je primeren za vse kombije, ki se največkrat uporabljajo za predelavo v van-e npr. Fiat Ducato, Citroen Jumper in Peugeot Boxer.

Thule tende omogočajo hitro postavitev dodatne sence pred kombijem. Na voljo so različne dolžine tend od 1,9 do 4m in globine od 2 do 2,5m, tako da si vsak lahko izbere najprimernejši model.

Več informacij o cenah Thule dodatne opreme dobite na Matsport - www.matsport.si.