Kranjski kamp vabi na kampiranje na jug Istre

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kranjski kamp iz Premanture je zelo dobro znan pri gorenjskih kampistih, malo manj pa v ostalih slovenskih regijah. Na tej lokaciji kamp deluje že več kot 60 let oz. vse od leta 1963 in je bili eni prvih kampov ob hrvaški obali.

Kranjski kamp - Premantura je prijeten družinsko voden kamp, kjer ne manjka zabavnih iger in športa. Kamp je odprt vsako leto od 1. junija do 15. septembra. Tik ob morju nudijo nekaj urejenih parcel za avtodome in prikolice, ob robu kampa pa so manjše parcele primerne predvsem za šotoriste.

Omogočajo tudi najem počitniških prikolic, mobilnih hišic, bungalov in sob. Cene najemov so ugodne, saj npr. prikolico dobite že od 38 € na noč, bungalov pa od 72 €.

V kampu imajo tudi kuhinjo, kjer se lahko naročite na polpenzion, za dobro jutranjo kavico pa poskrbijo kar v lokalu pri recepciji.

Plaža v Kranjskem kampu je prodnata (drobni kamenčki) in primerna za male "čofotalčke". Večji pa se pogosto kar s kolesi odpravijo do bližnjega Kamenjaka.

Poleti v kampu organizirajo otroško animacijo, jogo in pilates, ob koncih tedna pa poskrbijo tudi za kakšno manjšo zabavo z živo glasbo.

Imetniki Avtokampi kamping kartice imajo v kampu 3% popust na kampiranje in najem mobilnih hišic, bungalovov, prikolic in sob, ob tem pa še eno brezplačno kavico.

V juniju in do 10. julija nudijo tudi poseben 20% popust na najem bungalovov v primeru minimalnega bivanja 5 noči.

Več o Kranjskem kampu izveste na - www.camping-kranjski.si