Kje ob slovenskem morju lahko kampirate pozimi?

Datum objave
Kategorija
Statistika

Zima je čas, ki je za lastnike modernih avtodomov in vse več tudi počitniških prikolic primeren za zimsko kampiranje v kampih, ki so odprti čez celo leto. V Sloveniji so v zimskem času zelo priljubljeni kampi v termah, v bližini smučišč in ob morju.

Vse kampe in postajališča za avtodome, ki so v Sloveniji odprta čez celo leto, si lahko ogledate na naši spletni strani.

Ker je morje priljubljeno tudi pozimi, letos pa še toliko bolj zaradi lepe okrasitve Kopra, kjer s Čudolandijo, drsališčem ob morju in številnimi koncerti privabljajo goste, smo pripravili spisek odprtih kampov in postajališč za avtodome.

Celoletni kampi in PZA-ji ob slovenski obali

Kamp Adria v Ankaranu se vsako zimo (19.10. - 1.4.) spremeni v camper stop, ko gostom na parcelah ob morju omogočajo parkiranje avtodomov in počitniških prikolic. Na voljo je priklop na elektriko, sveža voda, prostor za pomivanje posode in oskrbo avtodoma. Sanitarije so urejene le v sklopu wellness centra z bazenom.kamp Adria Ankaran - zimski PZA - avtokampi.si

Cena prenočevanja na camper stop je 15€ za avtodom ali prikolico, vse osebe in elektriko. Lahko se odločite tudi za wellness paket, ki stane 25€ in vključuje 2 uri kopanja za 2 osebi. Vse dodatne osebe imajo 20% popust na kopanje.

V terminih šolskih počitnic npr. za krompirjeve in božično - novoletne počitnice pa v kampu omogočajo tudi najem mobilnih hišic za 2 - 6 oseb. V ceni najema hišic je vključeno tudi 2 urno kopanje na dan za vse osebe. Cene že od 50€, za novoletne termine pa od 119€.kamp Lucija - avtokampi.si

Kamp Belvedere v Izoli je podaljšal sezono do 3. januarja 2019, tako da gostom nudi lepo urejene parcele z elektriko in vodo ter uporabo sanitarij. Gostje lahko ob doplačilu uporabijo tudi wellness center z manjšim bazenom v sklopu hotela.

Kamp Lucija je od novembra naprej urejen kot camper stop, ko na parcelah ob morju omogočijo zimsko kampiranje, na voljo pa je tudi uporaba sanitarij. Gostom kampa Lucija je na voljo tudi cenejša uporaba bazenov v Morskem parku Laguna Bernardin. Cena uporabe camper stop z elektriko je 14,50€ na noč.

PZA Marina Portorož omogoča camper stop na otočku pred samo marino, kjer je urejeno postajališče za avtodome z elektriko in oskrbo. Žal pa pozimi niso na voljo sanitarije. Cena prenočevanja je v zimskem terminu 28€ na avtodom.

PZA Koper - gostom z avtodomi nudi 37 urejenih parkirišč z elektriko in vodo ter možnostjo oskrbe avtodoma. V ceno prenočevanja 10€ je vključena tudi uporaba sanitarij s tuši ter dve vožnji z mestnim avtobusom.

PZA Izola - na Tomažičevi ulici tik ob Simonovem zalivu so letos prenovili PZA, tako da je avtodomarjem na voljo 17 parkirnih mest, elektrika in oskrba avtodoma. Cena prenočevanja na PZA je v zimskem času 10€ na avtodom.