Kampiranje v Novigradu in obisk prireditve Sweet Wine & Walk

Datum objave
Kategorija
Statistika

V Istri se je kamping sezona že pričela, zato vas vabimo na kampiranje v Novigrad in zanimivo prireditev Sweet Wine & Walk.

Kamp Aminess Sirena v Novigradu je odprt že od sredine marca in vabi na kampiranje ali najem mobilne hišice. V soboto, 13. aprila lahko spomladansko kampiranje popestrite z udeležbo na prireditvi 2. Sweet Wine & Walk, ki je namenjen ljubiteljem dobrega istrskega vina in domače hrane.

Gre za 7 km dolg pohod po vinskih kleteh - Sinković, Kabola, Kozlović, Prelac, Brajko, kjer boste pokušali vrhunska vina. Zvezda letošnjega pohoda bo sladko vino momljanski muškat. Ob koncu pohoda bo organizirana zaključna zabava v vinski kleti v Moljanu, kjer bodo pripravili tudi ob gurmanske specialitete severozahodne Istre.

Število udeležencev je omejeno in lansko leto so prijave zapolnili le v nekaj dneh, zato pohitite. Cena udeležbe na pohodu in pokušine vin je 250 kun. Več informacij in prijave na - www.coloursofistria.com

Kampiranje v kampu Aminess Sirena

Ob robu Novigrada je že odprt kamp Aminess Sirena, ki vabi na lepo urejene kamping parcele, odločite pa se lahko tudi za najem mobilne hišice. Do mesta vodi urejena sprehajalna in kolesarska pot, za kopanje pa se lahko odločite v bazenu in wellness centru hotelu tik ob kampu (doplačilo).

Cena kampiranja je zelo ugodna saj spomladi nudijo imetnikom Avtokampi kamping kartice posebno ceno. V terminih 22.3. - 29.6. & 1.9. - 3.11 velja cena 20 € za 2 osebi na parceli z elektriko, otroci do starosti 20 let pa do 26. aprila kampirajo brezplačno.

Najem mobilne hišice za 4+2 osebi v aprilu stane od 51 €, v terminu prvomajski počitnice pa so cene od 62 €.