Kampirajmo doma - podelili smo lepe nagrade

Datum objave
Kategorija
Statistika

Letošnja kamping sezona se ni pričela kot po navadi, saj smo v marcu in aprilu morali ostati doma. Takrat smo vas povabili, da kampirate kar na domačem vrtu, sedaj pa smo podelili lepe nagrade.

kampirajmo doma

Kampirajmo doma

Z akcijo #kampirajmodoma smo želeli spodbuditi čim več ljudi, da ste bili aktivni in optimistični, se imeli lepo v družinskem krogu ter poskrbeli za kamping vzdušje.

Številni ste na vrtu postavili šotor, počitniško prikolic in avtodom in uživali na prvem letošnjem kampiranju. Tudi mi smo eno aprilsko noč že prespali v šotoru in uživali.

Od vas smo prejeli veliko lepih fotografij, ki jih je bilo v tistem koronavirus času lepo videti. Hvala vsem, ki niste izgubili upanja, da bomo letos kampirali.

Akcijo #KAMPIRAJMODOMA bomo sedaj nadaljevali tako, da bomo ljubitelje kampiranja povabili v kampe po Sloveniji. Država bo namreč vsakemu podarila 200 € v obliki turističnega bona (otrokom 50 €), ki jih bomo lahko porabili za kampiranje, najem mobilne ali glamping hiške v slovenskih kampih. Zakaj se ne bi odpravili vsaj na vikend družinsko kampiranje na Nadižo, Sočo, Kolpo ali pa ob Bohinjsko jezero oz. v termalne kampe?

Spisek kampov po Sloveniji najdeš tukaj >>

Imena nagrajencev

Številni ste nam poslali lepe fotografije in v sodelovanju s kampi in CEWE Fotoknjigo smo podelili lepe nagrade:

Barbara Dolinar - Kamp Bled podarja vikend kampiranje za 2 osebi - 2 noči v terminih do 15.7. in po 20.8.

Denis Frankovič  - Moja CEWE Fotoknjiga podarja - 1x CEWE Fotoknjiga, velika (A4 ležeča ali pokončna), digitalni tisk sijaj s 26 stranmi

Aljaž Škerlavaj - Kamp Šobec - 2 nočitvi za 2 osebi na neparceliranem delu z elektriko v terminu do 6.7. in po 24.8.

Matej Maučec - Kamp Kolpa - Vinica - podarja 2 nočitvi za 2 osebi na parceli z elektriko

Pridruži se nam na kampiranju doma in izkoristi turistični bon v slovenskih kampih!