Kampa Porto Sole in Koversada podaljšujeta sezono

Datum objave
Kategorija
Statistika

Vrsar je priljubljena destinacija za številne kampiste, ki ga radi obiščejo tudi izven poletne sezone. Kamp Porto Sole bo odprt tudi pozimi, FKK kamp Koversada pa do začetka novembra.

V zadnjih dneh so razmere v Istri glede obolelih s koronavirusom zelo dobre, zato je dobrodošla odločitev, da se to regijo tako kot Kvarner iz rdečega seznama prestavi na oranžni seznam, kar pomeni, da za Slovence ob povratku ni velja več karantena.

Kamp Porto Sole bo odprt tudi pozimi

Tudi letos boste lahko uživali v zimskem kampiranju v Vrsarju, saj bo kamp Porto Sole odprt čez celo leto.

V kampu gostom v zimskem času nudijo posebne akcije in tudi letos je predvidena akcija s ceno za 2 osebi na parceli standard z elektriko okoli 16 €. Sicer pa so tudi cene zimskega kampiranja na ostalih parcelah izredno nizke npr. v prvi vrsti ob morju lahko dve osebi kampirata že za 22 €.

Še posebej pa je v kampu Porto Sole prijetno v času božično – novoletnih praznikov, ko številni gostje okrasijo parcele in počitniška vozila, tako da je že sprehod skozi kamp posebno doživetje. Objavljamo nekaj fotografij od lani.

Bo pa možno v kampu Porto Sole tudi zimski najem mobilnih hišic za 4 + 2 osebe in cene se pričenjajo že pri 60 €.

FKK kamp Koversada

Tudi naturistični kamp Koversada bi se moral po načrtih zapreti že 4. oktobra, vendar bo ostal odprt vse do konca krompirjevih počitnic 1. novembra.

Do takrat je še možno kampiranje in pa tudi najem letos postavljenih mobilnih hišic za 2 – 3 osebe ali pa večjih hišic za 4 – 6 oseb.

Več informacij o kampiranju v Vrsarju - www.maistracamping.com