Kamp Zaton Holiday Resort vabi na kampiranje ob ogrevanih bazenih

Datum objave
Kategorija
Statistika

V bližini Zadra že 40 let deluje kamp Zaton Holiday Resort, ki sodi med kampe z najboljšo ponudbo za družine. Odlično animacijo imajo, ki je prilagojena starosti otrok, in tudi ogrevane bazene, tako da se lahko kopate že spomladi in potem tudi jeseni. Letos na plaži urejajo nov center zabave in gastronomskih užitkov. Izkoristite akcijske ponudbe kampiranja na Avtokampi kartico.

Kamp Zaton Holiday Resort je vsako leto odprt od sredine aprila do začetka oktobra. Gostje uživajo na urejenih parcelah tik ob dolgi peščeni plaži, ki je še posebej primerna za najmlajše goste.

Letošnjo jesen bodo posvetili predvsem športnim aktivnostim, saj imajo veliko igrišč npr. košarka, nogomet, odbojka na mivki, tenis, mini golf, namizni tenis, zunanji fitnes, za otroke so na plaži urejena tudi plezala, po kampu je več igral, imajo pa tudi zanimivo igrišče za adventure golf.

V sklopu kampa je urejen velik bazenski kompleks, kjer ima nekaj bazenov tudi ogrevano vodo. Za otroke so dodatno uredili tudi vodna igrala.

Jesenske temperature kar vabijo na kolesarjenje (v kampu omogočajo najem koles) in iz kampa se lahko odpeljete do bližnjega Nina in tamkajšnjih peščenih plaž ali pa na otok Vir.

Obvezno pa morate do starega dela Zadra, kjer si ogledate mestno obzidje, tamkajšnjo stolnico, tržnico in morske orgle, kjer morje z valovanjem igra na pod marmornatimi stopnicami vgrajene piščali.

Če boste imeli čas, se lahko odpeljete tudi na ogled Paklenice in kanjona reke Zrmanje (45 minut vožnje iz kampa).

Novosti za sezono 2023

Center zabave in gastronomskih užitkov

V kampu Zaton bodo letos na osrednji plaži zgradili povsem nov center, kjer bo v pritličju urejena restavracija s ponudbo modernih okusov od burgerjev do zrezkov, testenin, pic, vegetarijanske in veganske hrane. Ob zunanji terasi bo urejen tudi prireditveni prostor za različne dogodke.

V nadstropju objekta bo prostor za sproščanje, kjer bodo uredili dva bazena z ogrevano vodo, prostor za sončenje in lokal, tako da boste kar z ležalnika lahko naročili pijačo.

V samem centru bo tudi slaščičarna z dnevno ponudbo slaščic in odličnega sladoleda, v vinoteki boste lahko poizkusili najboljša dalmatinska vina, ob njej pa še pivnico in koktajl bar.

Očarljiv znanstveni park kar na plaži

Druga nova atrakcija bo znanstveni park urejen na vzhodni strani plaže Zatonino, ki bo namenjen vsem članom družine.

Predstavljeni bodo različni enigmatični poizkusi, ki komaj čakajo, da jih razvozlate. Prebudite svojo radovednost z opazovanjem iluzij gibanja animiranih likov, poigrajte se z zvočnimi ogledali, mlinom na veter in eksperimentirajte s periskopom.

Cenovna ugodna ponudba kamping počitnic

Avtokampi kartica vam v kampu Zaton Holiday Resort omogoča odlično ceno kampiranja izven glavne sezone.

Od 22. aprila do 23. junija & 2. septembra do 7. oktobra boste za 2 osebi in psa z vključeno parcelo Standard z elektriko plačali le 23 €, v primeru kampiranja na parcelah bliže morja, pa je doplačilo 6 € oz. v terminu 27.5. - 23.6. & 2.9. - 15.9. pa 12 €. V terminu glavne sezone nudijo 5% popust na ceno osebe.

Preverite tudi cene najema mobilni hišic za 4 - 6 oseb, ki so kilmatizirane. Cene najema za prvomajske počitnice so že od 77 € naprej.

Več o ponudbi kampa Zaton Holiday resort > www.zaton.hr