Kamp Vita - Terme Tuhelj odlični bazeni, vrhunski wellness - nove mobilne hišice

Datum objave
Kategorija
Statistika

Terme Tuhelj sodijo med najlepše urejene hrvaške terme, ki gostom čez celo leto nudijo uživanje v zunanjih ter notranjih bazenih ter odličnem wellnessu. Ob hotelu oogočajo tudi kampiranje v prenovljenem kampu Vita, letos spomladi pa bo omogočeno tudi bivanje v modernih mobilnih hišicah.

Celoletno kampiranje ob termalnih bazenih

Kamp Vita v Termah Tuhelj je prvi kamp v notranjosti Hrvaške, ki je bil kategoriziran s 5 zvezdicami. Gre za moderno urejen kamp, ki gostom nudi 58 kamping parcel opremljenih z elektriko, določene pa imajo tudi vodo in odtok. Parcele so peščene in vključujejo tudi travnati del za postavitev tende, mize in stolov.

Ob parcelah je urejen prostor z žarom in otroško igrišče s plezali, mini golf povsem nov pa je tudi moderno urejen sanitarni objekt, ki je ogrevan in vključuje tudi družinske kopalnice ter pralnico.

Za imetnike Avtokampi kamping kartice v kampu v Termah Tuhelj nudijo odličen popust in sicer velja v terminih 1.1. - 10.4. & 13.4. - 24.4. & 3.5. - 19.6. & 1.9. - 23.10. & 1.11. - 31.12. posebna cena kampiranja - 20 € za 2 osebi, psa in parcelo z elektriko.
Doplačilo za neomejeno kopanje je 10 € za odrasle in 6 € za otroke.

V preostalih terminih velja 10% popust na ceno parcele. Doplačilo turistična taksa.

Gebetsroither Glamping Village Terme Tuhelj

Letošnja novost v ponudbi kampa Vita bo novo urejeno glamping naselje mobilnih hišic - Gebetsroither Glamping Village Terme Tuhelj. Odprtje novih mobilnih hišic je predvideno za 31.5. 2020 - preverite otvoritveno akcijo najema mobilnih hišic z 20% popustom!

Gre za 26 modernih mobilnih hišic Adria oz. 36 bivalnih enot ob katerih bodo uredili dva manjša bazena in otroška igrala. Za najem bodo na voljo mobilne hišice za 2, 4 ali 6 oseb. Vse hišice bodo opremljene s kuhinjo, kopalnico – večje hišice tudi z dvema kopalnicama, dnevnim prostorom in spalnim delom z eno, dvema ali celo tremi spalnicami. Vse hišice bodo opremljene s prostornimi terasami.

Ker je kamp odprt čez celo leto, bodo postavljene najmodernejše modele mobilnih hišic Adria XLine, ki omogočajo udobno bivanje tudi v zimskem času. Vse hišice so namreč klimatizirane, v hladnejših dneh pa je omogočeno tudi ogrevanje.

Bazeni in wellness v Termah Tuhelj

Gostom kampa je brezplačno na voljo neomejen vstop v bazenski kompleks Vodni planet, ki je urejen tik ob samem kampu.
Od junija do septembra so odprti veliki zunanji bazeni, ki vključujejo tudi bazen z valovi, adrenalinske tobogane in otroška vodna igrala. Notranji bazeni so štirje – 25m plavalni, rekreacijski, terapevtski in otroški bazen, dodatno pa imajo še eden večji tobogan.

Za ljubitelje wellness imajo Svet savn, ki vključuje 4 finske in 3 parne savne, prostor za ogevanje telesa in bazen s hladno vodo. Poseben čar wellnessu v Termah Tuhelj dajej štiri lepo urejene sobe za sproščanje opremljene z vodnimi posteljami in gugalnicami, uživate pa lahko tudi v dveh masažnih bazenih.

Za še več sprostitve pa poskrbijo v SPAeVITA centru, kjer s posebnimi programi masaž in lepotnih tretmajev poskrbijo, da boste malce pozabili na vsakodnevne napore.

Več informacij o kampu in termah dobite na www.terme-tuhelj.hr