Kamp Terme Ptuj vabi na Kurentovanje in kopanje v bazenih

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kurentovanje na Ptuju sodi med najbolj znane pustne zabave, ki vključujejo številne koncerte. Letos bo potekalo od 15. do 25. februarja. Kampisti lahko izkoristite bližino kampa Terme Ptuj, ki je odprt čez celo leto, in obiščete eno od pustnih zabav ali pa si ogledate zaključno nedeljsko mednarodno karnevalsko povorko.

Kurentovanje na Ptuju

Letošnje Kurentovanje je že 60. po vrsti in za jubilejno prireditev so pripravili izredno bogat program koncertov in prireditev. Tako bodo do 24. februarja nastopili Jan Plestenjak, Nina Pušlar, Mambo Kings, Isaac Palma, Luka basi, Jasmin Stavros, Mišo Kovač, Jole, Dejan Vunjak, Manca Špik, Polkaholiki, BQL ...

Vrhunec 60. mednarodnega pustnega karnevala bo karnevalska povorka, ki bo potekala v nedeljo, 23. februarja, s pričetkom ob 13. uri. Več informacij o celotnem programu kurentovanja na Ptuju - www.kurentovanje.net

Kampiranje na Ptuju

Kamp Terme Ptuj, ki je od centra Ptuja in vsega karnevalskega dogajanja oddaljen le 10 minut hoje, ima urejenih 120 kamping parcel, poleg tega pa omogočajo tudi najem mobilnih hišic. Kampistom je v zimskem času na voljo ogrevan sanitarni objekt.

Gostje kampa lahko uživajo v kopanju v termalnih bazenih, ko je v notranjem delu kopališča na voljo šest bazenov, masažnimi bazeni, savne in fitnes. Otroci pa se bodo razveselili otroškega bazena in tobogana.

V kampu Terme Ptuj imetnikom Avtokampi.si kamping kartice nudijo akcijsko ponudbo zimskega kampiranja. Za 20 € bosta 2 osebi kampirali na parceli z elektriko – akcija v letu 2020 velja v terminih 2.1. - 6.4. & 14.4. - 26.4. & 3.5. - 25.6. & 1.9. - 20.12. Doplačilo za kopanje je 6 € na osebo na dan.

V kampu nudijo tudi All inclusive paket kampiranja, ki že vključuje kopanje in polpenzion (zajtrk, večerja). Cena takega paketa je v pustnem času 27,20 € na osebo in velja v primeru vsaj 2 nočitev.

Najem mobilne hišice za 2 osebi stane 72 - 78 €, mobilna hišica za 4 osebe pa stane 94 - 100 € na dan. Višja cena velja za novejše in prostornejše mobilne hišice.  Cena najema hišice vključuje tudi kopalne karte.

Več informacij o kampu Terme Ptuj - www.sava-camping.com